Her er COVID-vaksineskaderapporten CDC ble tvunget til å frigi

0

Centers for Disease Control and Preventions rapporteringssystem for vaksinebivirkninger for mRNA COVID-19-vaksiner viser klare faresignaler for død og en rekke svært bekymrende skader på hjerte, nervesystem, blødninger, hematologiske, immunsystem og menstruasjonsbivirkninger og andre hendelser blant amerikanske voksne.

Av Josh Guetzkow, Ph.D.

Sammendrag

  • Centers for Disease Control and Prevention (CDC) Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) sikkerhetssignalanalyse basert på rapporter fra 14. desember 2020 – 29. juli 2022, for mRNA COVID-19-vaksiner viser klare sikkerhetssignaler for død og en rekke svært bekymrende trombo-emboliske, hjerte-, nevrologiske, hemorragiske, hematologiske, immunsystem og menstruasjonsbivirkninger (AE) blant amerikanske voksne.
  • Det var 770 forskjellige typer uønskede hendelser som viste sikkerhetssignaler i alderen 18+, hvorav mer enn 500 (eller 2/3) hadde et større sikkerhetssignal enn myokarditt/perikarditt.
  • CDC-analysen viser at antallet alvorlige bivirkninger rapportert på mindre enn to år for mRNA COVID-19-vaksiner er 5,5 ganger større enn alle alvorlige rapporter for vaksiner gitt til voksne i USA siden 2009 (~73 000 vs. ~13 000).
  • Dobbelt så mange mRNA-covid-19-vaksinerapporter ble klassifisert som alvorlige sammenlignet med alle andre vaksiner gitt til voksne (11 % vs. 5,5 %). Dette oppfyller CDC-definisjonen av et sikkerhetssignal.
  • Det er 96 sikkerhetssignaler for 12-17 åringer, som inkluderer: myokarditt, perikarditt, Bells parese, kjønnssår, høyt blodtrykk og hjertefrekvens, menstruasjonsuregelmessigheter, hjerteklaffinkompetanse, lungeemboli, hjertearytmier, perikardiale og pleural effusjon, blindtarmbetennelse og perforert blindtarm, immun trombocytopeni, brystsmerter, økte troponinnivåer, intensivbehandling og antikoagulasjonsbehandling.
  • Det er 66 sikkerhetssignaler for 5-11 åringer, som inkluderer: myokarditt, perikarditt, ventrikulær dysfunksjon og hjerteklaffinkompetanse, perikardial og pleural effusjon, brystsmerter, blindtarmbetennelse og blindtarmbetennelse, Kawasakis sykdom, menstruasjonsbrudd og vaksineinfeksjoner, vitiligo.
  • Sikkerhetssignalene kan ikke avvises som på grunn av «stimulert», overdreven, uredelig eller på annen måte kunstig oppblåst rapportering, og de kan heller ikke avvises på grunn av det enorme antallet covid-19-vaksiner som administreres.

Les resten av artikkelen her: Here’s the COVID Vaccine Injury Report CDC Was Forced to Release

Forrige artikkelStormaktskonflikt om Cookøyene
Neste artikkelTo hvite skapdører
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.