Finansekspert: – 2023 vil bli året for BRICS

0

Året 2023 kommer til å bli BRICS-året, ifølge den anerkjente finananalytikeren Andy Schectman. BRICS er et akronym for Brasil, Russland, India, Kina og Sør-Afrika.

Av Kevin Hughes, Natural News.

«Jeg ser på 2023 som BRICS-året, det gjør jeg virkelig. Jeg tror du kommer til å se en fremgang for alle disse alliansene, og de kommer ut og forteller oss det nå, jeg forventet at det skulle skje før. Men kanskje det skjer i 2023, sa Schectman til programleder Dunagan Kaiser i en fersk episode av «Liberty and Finance»-podcasten.

«Fordi de forteller oss hva deres nye reservevaluta egentlig består av, hvilke råvarer som skal brukes til å støtte den, og hvordan de vil vise oss hvilke råvarer som støtter deres nye valuta. Jeg tror det kommer til å være noe å se, og jeg tror det vil være i denne regjeringsperioden. Og hvis jeg måtte tippe vil det være i første kvartal 2023 vi får se den nye BRICS-valutaen». Relatert: BRICS-medlemsnasjoner oppretter ny reservevaluta for å utfordre dollaren, forteller Andy Schectman til Mike Adams.

Schectman, president og administrerende direktør i Miles Franklin Precious Metals, sa at medlemmer av BRICS har vært veldig metodiske i måten de setter det hele sammen, som vist av Belt Road Initiative og Shanghai Cooperation Organization. Ifølge Schectman har BRICS-nasjonene alle ressursene som trengs for å bygge en valuta-krigskasse. Han bemerket også at USA gjør alt i sin makt for å oppfordre resten av verden til å se andre steder.

Kaiser nevnte at han nylig intervjuet den kjente aksjemegleren Alasdair McLeod. Verten sa at McLeod snakket om tilbaketrekningen fra såkalte streker i sanden, som blant annet blir trukket av forskjellige regjeringer og sentralbanker. Schectman sa at dette er en grunn som motiverer BRICS-nasjonene til å bevege bort fra Vesten. Han bemerket at vestlige land er i stand til å lage og bryte reglene for å passe inn i deres agenda, nemlig manipulering av Moder Natur og rentevåpenet.

Vestens tilbøyelighet til å lyve gir andre land flere grunner til å slutte seg til BRICS.
Alt dette koker ned til konsekvensene som er forbundet med bruken av rentevåpenet av vestlige banker, sa Schectman. Han påpekte at tilbøyeligheten til vestlige land til å lyve og manipulere seg ut av problemer bringer alle andre til bordet. «De største kapitalkreftene i verden vet at andre nasjoner kommer til å gå bort fra gjelds-instrumenter, som lar vestlige land manipulere og lyve til seg varer,» sa han.

«BRICS-nasjonene tiltrekker seg andre land, som utviklingsland og små land som ønsker å være en del av noe nytt og fri fra systemet med vestlig dominans». Schectman sa at det som gjør BRICS så viktig, er at USA og andre vestlige nasjoner kommer til å ha med land å gjøre, som sammenlagt er mye sterkere militært enn USA. «Det endrer spillet,» sa Schectman. «Og folk må forstå at regjeringer endrer seg sammen med nye reservevalutaer og supermakter».


Financial expert Andy Schectman says 2023 will be the year of the BRICS

Fra Natural News, publisert 26 desember.
Oversatt fra engelsk av Northern Light
for Derimot.no.

Les mer i steigan.no om BRICS

Forrige artikkelHva driver Stortingspolitikere med, lurer du på?
Neste artikkelZelensky utvider undertrykkelsen av ukrainske medier
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.