Sensur

0
Shutterstock

Det viktigste i en sak kan være det vi ikke vet. Eller det mediene IKKE forteller om.

Av Lars Birkelund.

Mediene flyr i flokk, både når det er noen de mener bør mobbes og når det gjelder å tie om saker. Noe av det siste de holder kollektivt tett om er at Petro Porosenko (Ukrainas president 2014–2019) og Angela Merkel (Tysklands ‘sjef’ 2005–2021) har innrømmet at de bløffet om Minsk-avtalene fra 2014 og 2015, at de brukte avtalene for at Ukraina skulle vinne tid til å ruste opp til krig mot Russland. Altså ikke for å skape fred i Ukraina.

Dette er det kun ‘forbudte’ medier som Steigan.no som forteller om i Norge. Og det er naturligvis en av årsakene til at ‘øvrigheta’ og medienes deres prøver å skremme oss til ikke å bruke slike alternative medier, samt russiske og kinesiske medier.

Store norske leksikon: «Minsk-avtalene fra 2014 og 2015 tok sikte på å stanse voldshandlingene som oppstod i Øst-Ukraina som følge av Ukraina-krisen. Avtalene kom i stand under ledelse av Organisasjonen for Samarbeid og Sikkerhet i Europa (OSSE)». https://snl.no/Minsk-avtalene

Kineserne er naturligvis like sjokkerte som russere og andre over Ukraina og NATO-lands kyniske spill, med verdensfreden som innsats. «Vestens troverdighet ødelegges ytterligere ved at den virkelige intensjonen bak Minsk-avtalene nå er kjent» (kinesiske Global Times). https://www.globaltimes.cn/page/202212/1281708.shtml…

Dette styrker sjølsagt båndene mellom Russland og Kina. Mellom Russland og andre land, som har medier som taler der NATO-mediene tier. Dette, samt Kinas reaksjon på dette, tier norske medier også om. NATO-mediene. Medier som NRK, TV 2 Nyheter, Aftenposten, VG, Dagsavisen Oslo og Dagbladet. Jeg må dessverre tilføye Klassekampen.

Ukraina/NATO hadde altså ikke en gang TIL HENSIKT å overholde avtalene. Og da faller brikkene på plass. For jeg har mange ganger siden 2014 spurt meg sjøl og andre hvorfor bare Russland har ivret for å gjennomføre avtalene.

Ukrainske ledere har siden 2014 sagt at de fører krig mot Russland. Og ganske nylig ble jeg kjent med at Alexei Arestovich, Zelenskys rådgiver, i mars 2019 sa at han ønsket krig mot Russland, at det ville skje innen få år og at nettopp krig kunne kvalifisere Ukraina til NATO-medlemskap. Fra ca 7 minutter i dette intervjuet: https://www.youtube.com/watch?v=1xNHmHpERH8 Den samme Zelenskys rådgiver har snakket rosende om IS brutalitet: https://twitter.com/bonanzamedia2/status/1509186838724063250 Og det var altså Arestovich som Zelensky VALGTE som rådgiver.

Hvis USA/NATO/EU hadde ønsket fred hadde de presset Ukraina til å gjennomføre avtalene. Men de ønsket det motsatte. De ønsket krig, mot Russland, med ukrainere som slaktofre og kanonføde.

Her Steigan.no og Jimmy Dore om skandalen, som nesten hele verden kjenner til bortsett fra nordmenn og andre ‘NATO-boere’. «Jimmy (…) lurer på hvorfor, hvis det Merkel sier er sant, Russland noen gang skulle tro på et ord av det vestlige makter sier i fremtidige forhandlinger». https://steigan.no/…/nato-onsket-aldri-fred-i…/… Og hvordan er det mulig å stole på vanlige norske/vestlige medier etter dette?

Her intervjuet der Porosjenko innrømmet det samme som Merkel: «For peace we need weapons, Ukraine’s ex-President Poroshenko tells DW”. https://www.youtube.com/watch?v=YgpZ9mQ8p18

Forrige artikkel#TwitterFiles del 3: FJERNINGEN AV DONALD TRUMP del 1: oktober 2020 – 6. januar
Neste artikkelStatens opprinnelse i slaveri og implikasjoner for den moderne stat