«Ønskelista»

0
Av Niels Gerhard Johansen

Av Niels Gerhard

Ukraniums president Zelenskryt har sluttet å skryte.

Og det ukrainske militæret har snart sluttet å skyte.

De har simpelthen brukt opp kruttet og pressidunsten og hans forsvarsjef Salutt-znyt, reiser nå verden rundt for å samle inn mer krutt og kuler. Ønskelisten er lang, men det er givergleden fra vestens elite også – og det holder krigsmaskinen i gang.

Det ser altså ut til at Ukranium får ønskene sine oppfylt: Tanks, krutt og kanoner. Men er det nok til å vinne krigen? -Det er kanskje som å tro på julenissen…?

Ønsker dere alle en fredelig og Glædelig Jul!

Vennlig hilsen

Niels Gerhard

Samfunnsengasjert satirekunstner

Forrige artikkelNederland: Mal for økomodernismens vidunderlige nye verden?
Neste artikkelI Ukraina er det foreløpig Patriot vs. Iskander
Niels Gerhard Johansen ble født i Danmark, bokstavelig talt i et kunstgalleri - faren var en profesjonell kunstner og drev et galleri og et verksted i kjelleren i familiens hjem. Som kunstner er han sjøllært og han legger vekt på sin egen observasjonssans og mitt ønske om å lage portretter og surrealistiske motiver. Han studerte på konservatorskolen ved Det Kongelige Kunstakademi i København. Av yrke er han malerikonservator har nå en stilling ved Norsk Folkemuseum. Hans nettside er her: https://nielsgerhard.wixsite.com/website