Ledende kreftekspert: – Kreft hos pasienter eksploderer etter COVID-skudd

0

Den veletablerte koblingen mellom COVID-19 mRNA-sprøyter og blodpropp, myokarditt, hjerteinfarkt og slag er grunn nok til å stoppe vaksineprogrammet, hevder en onkolog i London.

Av Art Moore, WND News Center.

Og videre er gjennomsnittsalderen for dødsfall fra COVID-19 i Storbritannia 82, som er høyere enn alderen for alle andre årsaker, 81.

Men det er en annen grunn nok til å stoppe skuddene, skrev Dr. Angus Dalgleish, professor i onkologi ved St. George’s University of London, i et brev til British Medical Journal .

«Som en praktiserende onkolog ser jeg mennesker med stabil sykdom raskt utvikle seg etter å ha blitt tvunget til å ta en booster, vanligvis slik at de kan reise,» skrev han til BMJs sjefredaktør, Dr. Kamran Abbasi.

«Selv i mine egne personlige kontakter ser jeg B-celle-basert sykdom etter boosterne,» skrev han. «De beskriver at de er tydelig uvel noen dager til uker etter boosteren – en utvikler leukemi, to arbeidskolleger non-Hodgkins lymfom, og en gammel venn som har følt at han har hatt Long Covid siden han fikk boosteren og som etter å ha blitt alvorlig beinsmerter, har blitt diagnostisert som å ha flere metastaser fra en sjelden B-cellelidelse.»

Dalgleish sa at han har nok erfaring på feltet «til å vite at dette ikke er de tilfeldige anekdotene som mange foreslår, spesielt ettersom det samme mønsteret blir sett i Tyskland, Australia og USA.»

Han sa at observasjonene hans passet til mønsteret som ble observert rundt om i verden av medfødt immunundertrykkelse i flere uker etter mRNA-vaksinasjon.

«Alle disse pasientene til dags dato har melanom eller B-cellebasert kreft, som er svært utsatt for immunkontroll – og det er før rapportene om suppressorgenundertrykkelse av mRNA i laboratorieeksperimenter.»

Dalgleish konkluderte:

«Dette må luftes og diskuteres umiddelbart.»

En fersk studie fant en kraftig økning i kreft hos personer under 50 år.

Forskere ved Brigham and Women’s Hospital nevnte økninger over hele verden i kreft i bryst, tykktarm, spiserør, nyre, lever og bukspyttkjertel.

En av landets mest produktive patologer, Dr. Ryan Cole, har rapportert en betydelig økning i krefttilfeller i laboratoriet hans i Boise, Idaho.

Han har mottatt data fra onkologer som indikerer at mRNA-vaksinene forstyrrer immunsystemet. Han sa i et intervju at leger rapporterer «å se de merkeligste kreftene og kreftene som vi har vært i stand til å holde i sjakk og behandle, som tar av som en ild i tørt gress – går til trinn 2, trinn 3, trinn 4, utrolig fort.»

I mellomtiden har en professor ved MIT vært  medforfatter av en artikkel  som fant en økning på 25 % i hjerteinfarktanrop blant unge israelere etter landets mRNA-vaksineutrulling.

Forrige artikkelDemoner kryper opp fra Europas kjellere
Neste artikkelLøsning på kryssord 5 på steigan.no
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.