Ingen grunn til å covid-bekymre seg for noe som helst

0
Illustrasjon: Terje Sørensen

Nyt romjuls- og nyttårsdagene som best du kan!!

Av Terje Sørensen, pensjonert advokat.

I dag, 29.12.2022 skulle det egentlig ha kommet en ny oversikt fra Folkehelseinstituttet (FHI) med tall og opplysninger om «pandemien», men instituttet skriver kun kort «Grafen er oppdatert med tall for uke 51, men resten av artikkelen blir ikke oppdatert i romjulen»,

https://www.fhi.no/publ/2020/koronavirus-ukerapporter/.

Jeg får prøve å ta en ‘dugnad’ på vegne av etaten og det norske folk – som kompensasjon for en ‘dugnad’ jeg ikke var med på da jeg i sin tid ikke adlød myndighetene og fulgte deres råd/anmodninger om å cc19-vaksinere meg. Her kommer derfor et begrenset plaster på såret med en liten sak fra meg basert på den ‘Oppdaterte grafen’ – som faktisk også, om enn noe skjult, har en oppdatering av ledsagende tabeller. Se selv på https://www.fhi.no/publ/2020/koronavirus-ukerapporter/.

+++000+++

Det har ikke skjedd noen endringer (økning eller nedgang) i FHIs tall for corona/covid19 (cc19)-relaterte til (a) sykehusinnleggelses-, (b) sykehusintensivinnleggelses- eller (c) dødsfallstall før uke 45/2022. For nevnte uke er (b) blitt økt fra 11 til 12 og (c) økt fra 43 til 44.

Tallene (a), (b) og (c) for perioden f.o.m. uke 40/2022 t.o.m. uke 51/2022 er oppdatert 29.12.2022 som følger tabellarisk – se medfølgende ILLUSTRASJON A.

Tallene (a), (b) og (c) for perioden f.o.m. uke 40/2022 t.o.m. uke 51/2022 er oppdatert 29.12.2022 som følger grafisk – se medfølgende ILLUSTRASJON B.

Som man ser, er det en mindre nedgang for tallene i uke 51/2022 i forhold til uke 50/2022, men det er nok trolig at de blir oppjustert en smule i oversikten for uke 52/2022 når den kommer (antakelig 5.1.2023). Jeg er villig til å vedde 1 (én) øre på at oppjusteringen blir minimal, og at det ikke er noen grunn til å bekymre seg for noe som helst når det gjelder cc19! nyt romjuls- og nyttårsdagene som best du kan!!

Terje Sørensen

Pensjonert advokat

Forrige artikkelUSA-oberst Douglas MacGregor: – Vi forlenger denne krigen
Neste artikkelTredobling i antall nordmenn som sliter med regningene hver måned