Australske Dr Kerryn Phelps avslører ‘ødeleggende’ Covid-vaksineskade, sier leger har blitt ‘sensurert’

0
Dr. Kerryn Phelps

Den tidligere presidenten for Australian Medical Association, Dr. Kerryn Phelps, har brutt sin taushet om en ødeleggende Covid-vaksineskade, og fordømmer kontrollorganene for å sensurere offentlig diskusjon med trusler mot leger.

Dette skriver News.com.au som fortsetter:

Tidligere føderale parlamentsmedlem Dr Kerryn Phelps har avslørt at hun og hennes kone begge led av alvorlige og pågående skader fra Covid-vaksiner, mens de antyder at den sanne forekomsten av uønskede hendelser er langt høyere enn anerkjent på grunn av underrapportering og «trusler» fra medisinske regulatorer.

Med en sterk henvendelse til parlamentets Long Covid-undersøkelse, har den tidligere Australian Medical Association (AMA)-presidenten brutt den tidligere tausheten sin om den «ødeleggende» opplevelsen og hun fremstår som den mest framtredende folkehelsefiguren i Australia for å snakke om dette tabubelagte emnet.

«Dette er et problem som jeg har vært vitne til fra første hånd med min kone som fikk en alvorlig nevrologisk reaksjon på sin første Pfizer-vaksine i løpet av minutter, inkludert brennende ansikt og tannkjøtt, paresestesier og nummende hender og føtter, mens jeg var under observasjon av en annen lege og en registrert sykepleier ved vaksinasjonstidspunktet, sa 65-åringen.

«Jeg fortsetter å observere de ødeleggende effektene halvannet år senere med tillegg av tretthet og ytterligere nevrologiske symptomer inkludert nervesmerter, endret luktesans, synsforstyrrelser og muskel- og skjelettbetennelse. Diagnosen og årsakssammenhengen er bekreftet av flere spesialister som har fortalt meg at de har sett «mange» pasienter i en lignende situasjon.»

Dr Phelps giftet seg med tidligere barneskolelærer Jackie Stricker-Phelps i 1998.

«Jackie ba meg inkludere historien hennes for å øke bevisstheten for andre,» sa hun.

«Vi gjorde mye hjemmearbeid før vi fikk vaksinen, spesielt om valg av vaksine på den tida. Da vi spurte om uønskede bivirkninger, ble vi fortalt at «det verste som kunne skje ville være anafylaksi» og at alvorlige reaksjoner som myokarditt og perikarditt var «sjeldne».

Dr Phelps avslørte at hun også ble diagnostisert med en vaksineskade fra sin andre dose av Pfizer i juli 2021, «med diagnosen og årsakssammenhengen bekreftet av spesialistkolleger».

«Jeg har hatt CT lungeangiogram, EKG, blodprøver, hjerteekkogram, transthorax hjertestressekko, Holtermonitor, blodtrykksovervåking og autonom testing,» sa hun.

«I mitt tilfelle resulterte skaden i dysautonomi med feber og kardiovaskulære implikasjoner, inkludert pusten, sinustakykardi og blodtrykkssvingninger.» Dr. Phelps sa at begge reaksjonene ble rapportert til Therapeutic Goods Administration (TGA) «men aldri fulgt opp». Hun avslørte at hun hadde snakket med andre leger «som selv har opplevd en alvorlig og vedvarende uønsket hendelse», men at «vaksineskade er et tema som få i legestanden har ønsket å snakke om».

«Regulatorer av den medisinske profesjon har sensurert offentlig diskusjon om uønskede hendelser etter vaksinasjon, med trusler mot leger om ikke å komme med noen offentlige uttalelser om noe som «kan undergrave regjeringens vaksineutrulling» eller risikere suspensjon eller tap av registreringen sin,» sa hun.

Til tross for anerkjennelsen av hjertebetennelse assosiert med Pfizer- og Moderna mRNA-vaksinene, sa Dr Phelps «selv da har det vært en misforståelse om at myokarditt er ‘mild’, ‘forbigående’ og ‘for det meste hos unge menn’, når det er mange tilfeller der myokarditt åpenbart ikke er mild, ikke forbigående og ikke begrenset til unge menn».

Framtredende medisinsk ekspert

Kerryn Lyndel Phelps (f. 1957) er en australsk lege, folkehelse- og borgerrettighetsforkjemper, medisinsk pedagog og tidligere politiker.

Hun var den første kvinnen som ble valgt til president i Australian Medical Association (AMA). I 2001 ble hun tildelt Centenary Medal for services to health and medicine. I 2011 ble hun utnevnt til medlem av Order of Australia for sin tjeneste innen medisin, spesielt gjennom lederroller med AMA, utdanning og samfunnshelse, og som allmennlege. Hun er samtidig professor ved National Institute of Complementary Medicine ved Western Sydney University.

Phelps ble valgt inn i Council of the City of Sydney i 2016 som medlem av Clover Moore Independents Team, og ble deretter utnevnt til Deputy Lord Mayor i rådet. Hun er nå en uavhengig politiker.

Forrige artikkelKampen for freden har begynt
Neste artikkelRovdyrkapitalisme: Vestens økonomiske elite raner til og med Vesten