Washington Post: De fleste som dør av covid er vaksinerte

0
Shutterstock

The Washington Post har drevet kampanjejournalistikk for koronapolitikken og «vaksinene», så derfor overrasket det mange lesere da avisa innrømte at de vaksinerte, ikke de uvaksinerte, står for de fleste COVID-19-dødsfall. 

Artikkelen med tittelen «Covid er ikke lenger hovedsakelig en pandemi av uvaksinerte. Her er hvorfor,” ble publisert som en tilbakevisning av Dr. Anthony Faucis kommentarer på en pressebriefing på tirsdag som insisterte på at vaksinen forhindrer sykehusinnleggelse og død. 

«Er de effektive? Og jeg tror dere alle er klar over dette. Hvis du ser på de slående dataene, viser overveldende effektiviteten til vaksiner, spesielt for å forhindre alvorlig sykdom og dødsfall», sa Fauci til journalister på briefingen. 

Washington Post  siterte en analyse utført av  Kaiser Family Foundations visepresident Cynthia Cox, som viste at 58 % av alle COVID-19-dødsfall i august var blant dem som ble vaksinert eller forsterket. 

Det er en fortsettelse av en urovekkende trend som har dukket opp det siste året,” fortsetter artikkelen. – Etter hvert som vaksinasjonsraten har økt og nye varianter dukket opp, har andelen dødsfall blant personer som ble vaksinert økt jevnt. I september 2021 utgjorde vaksinerte mennesker bare 23 prosent av dødsfallene knyttet til viruset. I januar og februar i år var den  opp til 42 prosent , ifølge våre kolleger Fenit Nirappil og Dan Keating. 

«Vi kan ikke lenger si at dette er en pandemi av uvaksinerte,» sa Cox til The Health 202. 

Men WaPo hadde sine forklaringer på trenden som truer den toårige vaksinefortellingen. 

For det første, siden de fleste amerikanere er vaksinert, følger det at de fleste som dør også ville ha vært vaksinert, til tross for den «effektive» beskyttelsen konsekvent lovet av regjeringen og føderale medier. 

Det er ganske spesielt at det ikke ble presentert data som viser prosentandelen dødsfall blant uvaksinerte. 

For det andre er det mer sannsynlig at eldre og de som står i fare for å dø av covid-19 har fått vaksinene og kan stå for mange av disse dødsfallene, til tross for utvetydige garantier om at stikkene ville redde nettopp disse menneskene fra en sikker død. 

For det tredje «avtar vaksineeffektiviteten over tid.» 

Gitt alt dette, konkluderer Washington Post , «fortsatt boostere er nødvendig for å fortsette å forhindre sykdom og død.»

Fortellingen som har vært enerådende for covidmenigheten siden starten av denne krisa er i ferd med å slå sprekker, sjøl i mainstreammedia. Men det smerter dem tydeligvis å innrømme sannheten. Og enda har ingen av dem så vidt vi vet tatt tak i den virkelig store elefanten i rommet: det enorme antallet vaksineskadde og vaksinedødsfall. For hver dag som går med fortsatt innsprøyting av mRNA i hundretusenvis av mennesker forsterkes mediene medansvar og skyld i at så mange mennesker må lide og dø.

Forrige artikkelUtmarksbeite har et stort potensial for framtidig matproduksjon
Neste artikkelUngarns statsminister Orbán: – Sanksjoner bringer oss stadig nærmere krig