«The bird is free!»

0
Av Niels Gerhard Johansen.

Av Niels Gerhard Johansen.

Twitters sensur av satiregruppen «The Babylon Bee» gjorde Elon Musk så opprørt at han like godt kjøpte opp Twitter. Det kostet ham 44 milliarder i lommerusk, men hva betyr det når det gjelder kampen for menneskehetens frihet til å ytre seg. Etter kjøpet proklamerte Elon stolt: «The bird is free».

Vi får se hva det neste Elon blir opprørt over og kjøper. Monsanto som forgifter og syntetiserer vår mat? Pfizer som forgifter våre kropper? Mainstream Media som forgifter våre hoder? FN som manipulerer vårt klima? Eller hva med hans egen Space-X som øker strålingen og får fuglene til å dette ned fra himmelen? Skal han kjøpe den påny?

For hva hjelper det at fuglen er fri – hvis den er for død til å twitre…

Med vennlig hilsen

Niels Gerhard Johansen

Forrige artikkelPolitiske operatører og påvirkningsagenter
Neste artikkel– 1 av 35 boosterpasienter får hjerteskader
Niels Gerhard Johansen
Niels Gerhard Johansen ble født i Danmark, bokstavelig talt i et kunstgalleri - faren var en profesjonell kunstner og drev et galleri og et verksted i kjelleren i familiens hjem. Som kunstner er han sjøllært og han legger vekt på sin egen observasjonssans og mitt ønske om å lage portretter og surrealistiske motiver. Han studerte på konservatorskolen ved Det Kongelige Kunstakademi i København. Av yrke er han malerikonservator har nå en stilling ved Norsk Folkemuseum. Hans nettside er her: https://nielsgerhard.wixsite.com/website