Patolog Ryan Cole om overdødelighet: Dette er hva jeg ser i mikroskopet

0
Patolog Ryan Cole Foto: hemali

Av Julia Schreiner Benito, redaktør i hemali.no

Hemali møtte Ryan Cole: – Etter 26 år som patolog vet jeg hva jeg ser: Cellene lyver ikke, blokkeringene lyver ikke, de ødelagte organene lyver ikke.

Nå ser vi generell overdødelighet, sier patolog Ryan Cole i dette videointervjuet med Hemali. Her er en kort gjengivelse av intervjuet på 23 minutter.
Overdødeligheten gjelder også i Norge, som vist hos SSB, Statistisk sentralbyrå.
– Av tusenvis av laboratorietester ser jeg økt dødelighet hos unge som ikke kan forklares med naturlige årsaker. mRNA tilfører kroppen en fremmed inntrenger som forstyrrer immunsystemet slik at det ikke kan gjøre jobben sin. Cellene lyver ikke, blokkeringene lyver ikke, de ødelagte organene lyver ikke, sier Cole.

– Vi har skapt et eksperiment som er basert i frykt og propaganda, ikke i forskning. Nå ser vi konsekvensene. Vi har forstyrret immunsystemt slik at det ikke er i stand til å gjøre jobben sin.

Jeg sverget til pasienten, ikke til byråkrati, regjering eller industri. De har forsøkt å frata meg lisensen, jeg er blitt angrepet, forfulgt og stigmatisert. Om jeg kan redde én pasient, er det verdt det.


Les: Internasjonal konferanse om etikk i Oslo, media uteble.
Her kan du se filmen “Died suddenly” – Cole har en sentral rolle.


Diskreditert av journalister, politikere og byråkrater, men ikke av forskere

Etter at Cole begynte å fortelle om sine funn i mikroskopet og advare mot mRNA, har forretningsvirksomheten hans rast med 90 prosent. Journalister, politikere og byråkrater har forsøkt å diskreditere ham.
– Men ingen forskere. Jeg oppfordrer vitenskapsfolk til å vise meg bedre data og gi meg motargumenter. Ingen har gjort det.

– Vi har innført et helt nytt, genbasert produkt, dette er ingen tradisjonell vaksine. Jeg kaller mRNA for “the clotshot” fordi jeg i mikroskopet ser små blokkeringer i vev. I tillegg ser jeg at cellene blir “fabrikker” for et fremmed protein, spikeproteinet, og at cellene fortsetter å produsere dette proteinet lenge etter injeksjonene.

– Det får kroppen til å overreagere på en måte som forstyrrer det naturlige immunsystemet. Våre T-celler er “førstelinjen” av forsvar, og disse leser spikeproteinet som en fiende. Resultatet er at kroppen er under konstant angrep. Det kan gi kreft, blodpropper og mye mer.

Selvfølgelig er alle forskere enige når du sensurerer dem som ikke er det.

– I Norge oppfordres noen grupper å ta fjerde dose og det er tilbud om den til alle voksne.
– Det finnes ingen vitenskap bak oppfordringen om å ta flere doser. Jeg ser dataene, de har ikke vist at disse injeksjonene er trygge. Likevel er milliarder av mennesker blitt fortalt at de er trygge og effektive. I sin tid avga vi en hellig ed om å aldri, aldri mer eksperimentere på mennesker. Da jeg ble lege, ga jeg et løfte i tråd med den Hippokratiske ed: Do no harm. Det vi nå gjør gir potensiell skade, og vi eksperimenterer på mennesker.

Informert samtykke er ikke ivaretatt

– Som lege skal vi beskytte pasientene, ikke dytte på dem et ukjent produkt. Når vi ikke kjenner produktet og dens mulige konsekvenser, kan vi ikke gi pasienten grunnlaget hun trenger for å gi informert samtykke.

– Jeg forundrer meg over folk som sier at de vil leve naturlig, spise økologisk og unngå tilsetningsstoffer, men som mottar mRNA. Injiseringen har ingenting med helse å gjøre, det er politikk. Anthony Fauci sa selv i 2018 at “den beste beskyttelsen mot sykdom er å gjennomgå infeksjon.”

Cole fraråder å blande mRNA og vanlig influensavaksine

–Nå rådes vi til å ta den årlige influensavaksinen.
–Antistoffene fra de to vaksinene gir en risiko for kroppen. Kombinasjonen av den og mRNA kan gi en immunrespons som gjør deg sykere. Det er vist i litteraturen at kombinasjonen er farlig for immunsystemet. Jeg ser dataene og forskningen, jeg forstår interaksjonen.

– Avvikende sykdomsbilder og overdødelighet, hvordan vet vi om det skyldes long covid eller mRNA?
– Noen få får long covid, det er sant. Men selv etter å ha gjennomgått covid, fikk mange ytterligere doser av mRNA. Myndighetene prøver å forklare sykdom og overdødelighet med covid og overser vaksinene. Den andelen som fikk mRNA har høyre forekomst av såkalt “long covid” enn dem uten. Spikeproteinet fra mRNA forblir i kroppen mye lenger enn spikeproteinet fra sykdommen. Av undersøkelser i laboratoriet kan jeg bevise at økt dødelighet skyldes spikeproteinet fra vaksinen, ikke fra “long covid”. Og jeg oppfordrer alle patologer til å se etter disse tingene, vi må foreta obduksjoner for du finner ikke det du ikke leter etter.
– Hører de på deg?
– Nei. Men jeg sverget til pasienten, ikke til byråkrati, regjering eller industri. De har forsøkt å frata meg lisensen, jeg er blitt angrepet, forfulgt og stigmatisert. Hvis jeg mister alt, men vet at jeg har reddet én pasient, da er det verdt det.

– Jeg har ingenting å skjule, og jeg vet nok til å si at vi må stoppe dette, sier Ryan Cole.


Cole minner om at CDC, Centres for Disease Control and Prevention, har endret på formuleringen for “vaksine”.
Fra: “Et produkt som stimulerer en persons immunsystem til å skape immunitet mot en spesifikk sykdom.
Til: “En forberedelse for å stimulere kroppens immunrespons mot sykdommer.”

Ryan Cole under konferansen i Oslo 19.11.
Kardiolog Aseem Malhotra under konferansen i Oslo 19.11. 2022

Referanser

 • Increased emergency cardiovascular events among under-40 population in Israel during vaccine rollout and third COVID-19 wave https://www.nature.com/articles/s41598-022-10928-z
 • Observational Findings of PULS Cardiac Test Findings for Inflammatory Markers in Patients Receiving mRNA Vaccines https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/circ.144.suppl_1.10712
 • Immune imprinting, breadth of variant recognition, and germinal center response in human SARS-CoV-2 infection and vaccination https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35148837/
 • mRNA-1273 and BNT162b2 mRNA vaccines have reduced neutralizing activity against the SARS-CoV-2 Omicron variant. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34981056/
 • Innate immune suppression by SARS-CoV-2 mRNA vaccinations: The role of G-quadruplexes, exosomes, and MicroRNAs. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35436552/
 • The Spike Protein of SARS-CoV-2 Impairs Lipid Metabolism and Increases Susceptibility to Lipotoxicity: Implication for a Role of Nrf2. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35741045/
 • Liver injury after SARS-CoV-2 vaccination: Features of immune-mediated hepatitis, role of corticosteroid therapy and outcome. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35567545/
 • Cardiovascular Effects of the BNT162b2 mRNA COVID-19 Vaccine in Adolescents. https://www.preprints.org/manuscript/202208.0151/v1
 • Dysfunctional State of T Cells or Exhaustion During Chronic Viral Infections and COVID-19: A Review. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35325564/
 • B- and T-cell immune responses elicited by the Comirnaty® COVID-19 vaccine in nursing-home residents. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34174397/
 • Comprehensive investigations revealed consistent pathophysiological alterations after vaccination with COVID-19 vaccines. https://www.nature.com/articles/s41421-021-00329-3
 • Germany: Birth Rates Drop Dramatically in 2022 – Is it Caused by Covid Injections? https://worldfreedomalliance.org/au/news/germany-birth-rates-drop-dramatically-in-2022-is-it-caused-by-covid-injections/

Forrige artikkelBye-bye, Kiev, hallo Côte d’Azur: Vesten sender bistand, Ukrainas korrupte eliter profiterer på konflikten
Neste artikkelKrigsdagbok del 33, 1. til 12. oktober 2022
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).