Flink bisk

0
Av Niels Gerhard

Av Niels Gerhard Johansen.

2020: Full alarm fra WHO!!! Frykt for overdødelighet og høye sykdomstall var grunnen myndighetene oppga for å stenge ned samfunnet og innføre de største inngrep i den personlige frihet siden nazistene styrte landet vårt. Av samme grunn pushet myndighetene eksperimentelle mRNA-vaksiner på mer enn 90 % av befolkningen.

2022: Norsk lege slår alarm! Vi opplever nå en overdødelighet og meget høye sykdomstall som vi fryktet i 2020. En sjokkerende nyhet som myndighetene møter med…  …ny nedstengning? …økt forskning? …bedre helsetilbud?  …eller kanskje noen innrømmelser? -Nei, så langt bare et verbalt skuldertrekk.

Overdødeligheten har ifølge Statistisk Sentralbyrå økt med mer enn 10% siden begynnelsen av 2021. At det er tidsmessig sammenheng med introduseringen av koronavaksinen og at det er meldt inn mer enn 60.000 tilfeller av bivirkninger av mRNA-vaksinene uroer imidlertid ikke aspirerende direktør i Helsediktaturatet, Gjespen Nakkesta: «Ingen grunn til å mistenke koronavaksinen» uttalte han nylig til NRK. Og hvorfor uroe seg når ingen mistenker en likandes kar som ham for gode miner til slett spill…. 

mvh

Niels Gerhard

Samfunnsengasjert satiretegner

Forrige artikkelTanker om sosialisme – alternativt filosofisk grunnlag
Neste artikkelRaudt sin kamp mot kjettarskap
Niels Gerhard Johansen ble født i Danmark, bokstavelig talt i et kunstgalleri - faren var en profesjonell kunstner og drev et galleri og et verksted i kjelleren i familiens hjem. Som kunstner er han sjøllært og han legger vekt på sin egen observasjonssans og mitt ønske om å lage portretter og surrealistiske motiver. Han studerte på konservatorskolen ved Det Kongelige Kunstakademi i København. Av yrke er han malerikonservator har nå en stilling ved Norsk Folkemuseum. Hans nettside er her: https://nielsgerhard.wixsite.com/website