Andre kilder om FTX-skandalen

0
Skjermdump fra Fox om FTX

Vi har valgt å bruke tid og plass på avsløringene av svindelen omkring kryptoselskapet FTX. Det er tross alt en av de helt store politiske og finansielle skandalene i 2022 og den har blitt sammenliknet med Lehman Brothers-skandalen i 2008, og det sier sitt, sjøl om parallellen skulle halte.

Derfor har vi også plukket ut et knippe med øvrige kilder til informasjon, kunnskap og kommentarer om FTX for lesere som ønsker å gå videre inn i materien:

Her er en rask gjennomgang av Fox:

(Farget av Newscorps agenda selvsagt)

Her er en rapport fra 21shares om hva som hendte, nøytralt, med linker, ingen spekulasjoner. 21Shares er en sveitsisk  tilrettelegger for kryptoprodukter og skal være blant de 30 største BitCoin holderne.

Her en glimrende 90 sekunders gjennomgang.

Hvis du følger SEC saken mot Ripple så er John Deaton advokat for over 70.000 XRP holdere. Saken handler om at SEC har saksøkt Ripple for å ha solgt «uregistered securities» som selvsagt er bs. (Den påstanden faller på sin egen urimelighet siden XRP ikke har noen iboende tarv om å gi avkastning til holderne like lite som gull har en forpliktelse til det samme.)

https://www.crypto-law.us/

Her en artikkel fra NY Post

https://nypost.com/2022/11/14/how-world-economic-forum-others-are-hiding-past-ties-with-ftx/

FTX har ikke bare finansiert Biden og demokratene, nest største donor etter Soros,  men har til og med blitt brukt til å finansiere desinformasjon om Ivermektin som botemiddel for covid-19.

RINO Mitch McConnel mottok penger fra FTX

Mer om FTX på steigan.no

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelFTX-partnerskap med Ukraina er siste kapittel i lyssky vestlig bistandssaga
Neste artikkelVindkraft i Norge – ingen fordeler