93 leger i Canada døde etter covidvaksine

0
Over 90 fullvaksinerte leger i Canada har lidd en plutselig og uventet død

Av Lene, leserinnlegg

Dr William Makis, en canadisk lege med spesialisering i immunologi, radiologi og onkologi, omtaler i videoen under det faktum at 93 leger i Canada er døde etter covid vaksineutrullingen. Et urovekkende høyt antall. Ekstra skremmende er at mange av dem var veldig unge og friske frem til de plutselig og uforventet døde.

Makis ser det høye tallet i sammenheng med at leger, sykepleiere, ambulansepersonell og andre helsearbeidere har måttet være fullvaksinerte for å kunne fortsette i jobben sin. Han poengterer at de fleste leger har hatt 4 covidvaksiner. Noen har også tatt 5. 

I Norge har også helsepersonell følt seg presset til å ta covidvaksiner. Mange er såkalt fullvaksinerte. Som Canada har Norge kunnet skilte med høy vaksinasjonsprosent. Tilliten til våre helsemyndigheter og deres vaksinestrategier har vært høy. Samtidig som stadig flere leger stiller spørsmål ved denne vaksineringen, bør også situasjonen med disse legene som dør i Canada være grunn til stor bekymring. Men som i Canada er det tyst i hovedstrømsmedia i Norge. På spørsmål om hva som skjer i Canada, svarer Makis at helsemyndighetene rett og slett ikke ønsker å komme til bunns i dette. Alle stemmer som utfordrer eksisterende narrativ, anklages for misinformasjon og puttes i konspirasjonsboksen. 

Det er helt utrolig at Makis stemme ikke vinner mer frem når man ser på den erfaring og kompetanse denne mannen har med sin tidligere karriere og medisinske meritter. I videoen under presenterer han data. 

https://brightlightnews.com/90-canadian-doctor-deaths-dr-william-makis-md/

Forrige artikkelSamfunnet etter kapitalismen – sosialisme
Neste artikkelIsraels militærsjef ber USA trappe opp planleggingen av felles angrep på Iran