Nakstad og keiserens nye klær 

0
Bakgrunnsbilde: Shutterstock. Innfelt NRKs oppslag med Nakstad

Av Margrethe Salvesen.

Når den lille gutten sier at Keiseren ikke har klær, så innser folk at han har rett. Slik er det ikke med Espen Nakstad. Han ville insistere på at Keiseren har klær. Selv om vi alle ser at han er kliss naken. 

På samme måte insisterer Nakstad nå på at økt dødelighet, og økte sykehusinnleggelser ikke har noe med vaksinen å gjøre… 

Dette til tross for årets tall fra SSB, referert av NRK: (sitat)  

«Tall fra Statistisk sentralbyrå viser en dramatisk økning i dødeligheten i Norge i 2022. 

Hittil i år er det registrert 3250 flere dødsfall enn i samme periode i 2019, noe som gir en overdødelighet på over 10 prosent. 

Også dette har en naturlig forklaring, mener Nakstad. 

– Totalt er det registrert over 4000 koronadødsfall i Norge. Veldig mange av disse har kommet i år, og det vil gjøre utslag på dødeligheten, sier Nakstad (Sitat slutt. Se link i kommentarfeltet)

Klart Nakstad febrilsk må finne på alle andre forklaringer enn vaksinen på økt dødelighet. Korona er en av dem. Er det logisk når 90 % er vaksinert mot korona? Var det ikke denne injeksjonen som skulle redde oss? 

Eldrebølge og befolkningsvekst, oppgir Nakstad også som årsak til økt dødelighet, i NRK intervjuet.  

Akkurat som befolkningsvekst og eldrebølge kom opp som troll av eske de siste månedene!  

Beklager Nakstad, men det er en stund siden vi sluttet å tro på julenissen.  

Når det gjelder press på sykehusene nå, kan vi ta et enkelt regnestykke:  

Hvis de 60 000 med innmeldte bivirkninger etter korona vaksinering har havnet på sykehuset det siste året, så blir vel det 100 flere innlagte pr dag i 600 dager, Nakstad? Altså over cirka to år. Ergo en økning på 100 pr dag, slik den bekymrede legen i NRK artikkelen sier. 

Nakstad ville selvfølgelig innvendt at ikke alle de 60 000 havner på sykehuset. Til det vil vi svare at tallet på 60 000 bare en liten prosent når det gjelder reelle vaksineskader. Det reelle tallet på nordmenn med vaksineskader er nok langt høyere. 

Det bygger vi blant annet på en studie fra Harvard University,  USA som viste at registreringen av vaksine-skadde bare fanger opp mellom 1-10% av de reelle skadene. Dette studiet fra VAERS registrering i USA, tilsvarer det norske Legemiddelverket.

I Norge er det nok også uendelig mange, både dødsfall og sykehusinnleggelser som ikke har blitt registrert som vaksine relatert. 

Klart Nakstad ikke kan innrømme at folk blir syke og dør på grunn av Covid -19 vaksinen. Det ville jo bety over og ut for ham. På alle måter. 

Hvis Nakstad har problemer med egne tall og regnestykket ad dødelighet og sykdom, så har Jan Terje Voilaas gjort en glimrende oppsummering i det han kaller «Åpent brev til Camilla Stoltenberg.»

Åpent brev til Camilla Stoltenberg

Du kan bare finne fram kuleramma Nakstad, og regne litt på hvor mange av dine norske medmennesker du har skadet ved å pushe sprøyter med fatale konsekvenser. Blodpropper, slag, hjertebetennelser, blødninger og dødsfall. 

Vi vet alle nå at Keiser Nakstad er tatt med klærne av, eller buksa nede, om du vil. 

Du har mye å svare for Nakstad. Konkurser på grunn av absurde nedstengninger. Ødelagt psykisk og fysisk helse for barn og ungdom. Karantener, reiseforbud, Avlyste familehøytider, avlyst 17.mai og jul. Splittelse av familier og venner. Og aller verst: dødsfall, sykehusinnleggelser og ødelagt helse. 

Vi glemmer aldri.

https://www.nrk.no/osloogviken/flere-blir-syke-og-dor-_-lege-slar-alarm-1.16153563

https://www.nrk.no/osloogviken/flere-blir-syke-og-dor_-_-koronavaksinen-er-ikke-arsaken_-sier-espen-nakstad-i-helsedirektoratet-1.16155252

Forrige artikkelCIA i Ukraina
Neste artikkelVi har verre i vente