Etter vaksinene: sjokkerende økning av barnedødsfall i Europa

0
A coffin for a child with a flower arrangement

Antall dødsfall blant barn i Europa gjennom 2020 var generelt under forventet antall dødsfall. Denne trenden fortsatte gjennom hele 2021. Men bare frem til uke 22, da ble overskuddsdødsfall registrert uke for uke frem til slutten av året. Dette skriver The Exposé.

Det som er interessant med dette er at dette faller sammen med uken som European Medicines Agency (EMA) ga « en utvidelse av indikasjonen for covid-19-vaksinen Comirnaty (Pfizer) til å inkludere bruk hos barn i alderen 12 til 15″ .

Bare noen få måneder senere ga EMA også nødbruksgodkjenning for at Pfizer-vaksinen skal administreres til barn helt ned til 5 år.

Og tidspunktet for denne godkjenningen er også interessant.

Dette er fordi akkurat da EMA godkjente Covid-19-injeksjonen for barn i alderen 5 og oppover, begynte overskytende dødsfall blant barn å flate ut. Men avgjørelsen deres betydde at denne reduksjonen i overskytende dødsfall var ekstremt kortvarig, og bare 1 uke senere begynte overskytende dødsfall blant barn å stige igjen, og har fortsatt å gjøre det gjennom 2022.

Så mye, som vi har bevist i en tidligere undersøkelse av disse dataene , at innen uke 33 i 2022 hadde det vært en sjokkerende økning på 691 % i overflødige dødsfall blant barn, helt siden EMA først godkjente Covid-19-injeksjonen for 12 til 15-åringer, sammenlignet med forrige femårsgjennomsnitt.

Dette tilsvarer en økning på 1599 % i 2021, og en økning på 381 % innen uke 33 i 2022.

Den britiske regjeringen bekrefter at dødeligheten er lavest blant de uvaksinerte i hver enkelt aldersgruppe i England, og offisielle dødelighetstall for 28 land i Europa viser at 2022 har vært et rekordår med dødsfall, med over 193.000 flere dødsfall enn tidligere. normalt registrert i prepandemiår.

Forrige artikkelDet militærindustrielle komplekset slår til igjen
Neste artikkelNå er tida inne for at «bonde og arbeider» igjen står sammen