Er Gain-of-Function-forskningen i ferd med å lykkes med sine dødelige mål?

0
Frankensteins monster inspirert av Mary Shelleys roman

Av Marie Rørvik, leserinnlegg.

Nytt virus fabrikkert

Gain-of-Function research (GoF) er medisinsk forskning på å genetisk endre en organisme på en måte som kan forsterke de biologiske funksjonene til genprodukter.

Lørdag slapp dr. John Campbell årets koronabombe. En ny virusvariant skal ha blitt til på Bostonuniversitetets laboratorium for infeksjonssykdommer. Forskningsdokumentet har ennå ikke blitt fagfellevurdert, men han tviler ikke på det han har lest: De har tatt piggproteinene til det opprinnelige Wuhan viruset og flytta dem over på en omikronvariant. Det har øka dødeligheten på mus fra null til 80%. Men det er ikke bare piggproteinet som gjør denne nye virusvarianten dødelig, men kombinasjonen med proteinene i resten av viruset. De har altså forsterka virusets funksjon, og gjort det mer tjenlig som biovåpen.

YouTube player

Hensikten med GoF-forskning ser med dette ut til å ha nådd nye høyder, og Bill Gates kan gni seg i hendene. Med et flir har han lovet oss et tiår med pandemier. Professor Shmuel Shapira, ledende vitenskapsmann i Israel, går ut og hevder at dette umiddelbart bør stanses.

Hva er forhistorien til dette?

18. oktober ble et timelangt intervju med dr. David Martin publisert på Rumble. Martin er professor, oppfinner og internasjonal forretningsmann. Nå framstår han som en forkjemper for menneskeheten. I intervjuet på Rumble-plattformen Patriot Base forteller han om sine innsikter og sitt arbeid.

Martin går tilbake noen år for å forklare det som skjer nå. «Piggproteinet var en tragisk feil fra begynnelsen av», sier han og forteller om det som skjedde på North Carolina Univercity Chapel Hill. I 1999 begynte Anthony Fauci og virolog Ralph Baric med GoF-arbeid der. En hensikt skal være å utvikle vaksiner som skal kunne håndtere stadig farligere virus. Eller brukes som biovåpen for å få ned befolkningsmassen på jorda?

I 2002 patenterte dette universitetet en variasjon av koronaviruset, som ble til de første tilfellene av Sars. Universitetet fikk suspensjon fra forbudet mot GoF-forskning, så i 2013- kunne de fortsette med å bevæpne viruset.

I 2015 deltok Ralph Beric på en biovåpenkonferansen DARPA. Der hevda han at koronaviruset var ideelt som biovåpenkandidat.

I sin bok, «The Real Anthony Fauci”, skriver Robert Kennedy jr. på s. 368 at Baric og UNC Chapel Hill mottok $ 726.498 fra Gates Foundation i 2015–2018.

I 2008 lurte de på om koronaviruset kunne gjøres mer dødelig. I 2013 og 2014 fant de i Wuhan den hittil mest dødelige versjonen, og i 2013-2014 lykkes de med å replisere den på UNC– Chapel Hill. Dette kunne universitetet fortsette med fordi ingen trodde det skjedde. I 2016 publiserte de et forskningsdokument der Ralph Beric erklærte at ved Wuhan Institute of Virology var koronaviruset lovende som forbedringspotensial for mennesket.

Samme år fikk Ralph Beric patent på Remdesivir, medisinen som nå blir brukt på sykehus «for å drepe folk», ifølge David Martin.

Vaksiner eller folkemord?

Fauci uttalte i september 2019, at dersom luftveispatogener tilfeldig eller sluppet fri med vilje, så ville verden i 2020 akseptere en universell vaksine. Før 2020 var vanlig definisjon på vaksine preparater som ble laget av levende eller drepte smittestoffer for å sprøytes inn i mennesker for å beskytte mot infeksjonssykdom. Koronavaksinene har vist seg å ha minimal, om noen, preventiv virkning, men kan tvert imot påføre store bivirkninger. Derfor mener David Martin, som Robert Kennedy jr., at dette er folkemord i praksis.

Ble Trump og folk flest lurt av Fauci?

Operation Warp Speed er et offentlig-privat partnerskap initiert av den amerikanske regjeringen for å tilrettelegge for og påskynde utvikling, produksjon og distribusjon av COVID-19-vaksiner og diagnostiseringshjelpemidler. Det ble lansert av Donald Trumps regjering tidlig i april 2020. GoF-entusiastene ville ha en genetisk modifiserende vaksine inn i det nasjonale barnevaksinasjonsprogrammet.

Martin sier at immunforsvaret fungerer slik at det øker kroppens intelligens når det blir utsatt for naturlig passerende patogener. Dersom vi blir utsatt for et normalt patogen, skjer det en oppgradering i evnen til å navigere i miljøet som er bedre enn tidligere. Mine spørsmål blir da: Hvorfor skal barn hindres i å bevare denne naturens mekanisme? Hva kan skje dersom de slipper ut et patogen som naturen umulig kan ha produsert, men som mennesker nå har klart å lage som et biovåpen? Og hva med de vaksinene folk har tatt imot, og som ikke har i seg noe som kan stanse dette nye viruset? Hvordan kan Trump og folk flest ha blitt så grundig lurt?

Vår tids Frankenstein?

Vil dette nye viruset være monsteret som kan oppfylle Bill Gates, Yuval Noah Harari m.fl. sine våte drømmer om en sterkt redusert, men fornyet menneskehet? Og Klaus Schwab sitt håp om å få skikkelig fart på The Great Reset?

Dr. Campbell får assosiasjoner til skrekkhistorien i Mary Shelly sin legendariske bok. Den handler om, at når mennesket leker Gud/skaper, kan det føre rett inn i sjøldestruksjonen. Nå har mennesker i Chicago skapt det monsteret som kan ta knekken på hundrevis av millioner mennesker.

Veien framover

Martin satser på å konsekvent gå for fakta, være korrekt og presis og å bruke finansielle redskap for å vinne over dette, som han mener er organisert kriminalitet. Farmasiindustrien bruker mer på korrupsjon overfor Kongressen enn noen annen lobbyorganisasjon i verden, hevder han.

Samtidig fortsetter Reiner Füllmich sitt arbeide i International Crimes Investigative Committee, og nå er en dokumentar basert på Robert Kennedy jr. sin bok «The Real Anthony Fauci» tilgjengelig på nettet. Jeg antar at Better Way-konferansene vil følge opp sitt informasjonsarbeid i 2023.

Med dette håper jeg at fakta snart vil vinne over finans og manipulasjon.


Signerte leserinnlegg står for forfatterens regning og gjenspeiler ikke nødvendigvis redaksjonens oppfatninger.

Forrige artikkelKrigsdagbok del 28, 7. til 18. august 2022
Neste artikkelDet parasittiske genet