Babyer dør etter å ha drukket morsmelk fra «fullvaksinerte» mødre

0
Illustrasjonsfoto. Shutterstock

Av Ethan Huff, Natural News.

Vaksinebivirknings-rapporteringssystemet (VAERS) viser for tiden (en stund siden) rundt 648 tilfeller av bivirkninger hos babyer som ammes av mødre som har fått Covid-vaksinen. Til tross for at det ikke er bevis på at injeksjonene er trygge eller effektive for gravide eller ammende kvinner, ble injeksjonene autorisert for bruk. Og nå lider babyer på grunn av piggproteinene og andre covid-vaksine stoffer som overføres fra morsmelk.

Real-Time Magazine gjennomførte en analyse av VAERS, og identifiserte minst 648 tilfeller av spedbarn og babyer som fikk helseskader, inkludert livstruende hendelser og til og med død. «De vanligste alvorlige hendelsene var livstruende blødninger, antikolinergisk syndrom, leverproblemer, anafylaktisk sjokk, neuroleptisk syndrom, nevrologiske bivirkninger som kramper eller encefalitt og hypoglykemi» skriver Joel S. Hirschhorn for All News Pipeline. «I de fleste av de rapporterte tilfellene ble flere livstruende bivirkninger registrert hos det samme barnet».

VAERS fanger ikke opp alle tilfeller av Covid-vaksine skader og død.
En kvinne forklarte at hun hadde ammet sønnen sin på det tidspunktet da hun fikk injeksjonen. I løpet av få dager døde sønnen hennes. «Jeg pumpet melk innen en time etter at jeg mottok injeksjonen» sa kvinnen. «Min fem måneder gamle sønn ammet natten etter injeksjonen, og drakk senere den pumpede melken som jeg fikk samme dag som injeksjonen ble tatt».

«Elleve dager senere ble han funnet uten livstegn i barnehagen. Det er ikke klart hvor lenge han ikke hadde livstegn han ble funnet av barnevakten. Han ble umiddelbart fraktet til sykehuset, og legene klarte å få hjertet til å slå igjen. Organskader var omfattende og han hadde ingen hjernefunksjon, han ble ikke frisk, og døde 13 dager etter at jeg fikk injeksjonen».

I VAERS ble ikke barnets død engang regnet som et dødsfall, selv om det ble indikert at han ikke ble frisk. Dette er vanlig i VAERS, som bare fanger opp en liten brøkdel av skader og dødsfall fra injeksjonene. Vi kan se fra denne ene VAERS-rapporten at barnets død klart var knyttet til Pfizer mRNA-injeksjonen, som guttens mor fikk 28 januar. Ikke lenge etter dette, godkjente US Food and Drug Administration (FDA) offisielt injeksjonen for gravide og ammende kvinner.

Et annet lignende tilfelle skjedde i mars da en ammende baby, også fem måneder gammel, døde bare én dag etter at moren hans fikk covid-vaksinen. Babyen ble syk, fikk både feber og utslett, og nektet å spise. Han gråt også uten stans før hans tragiske død. «Moren brakte babyen til lokal akuttmottak, og en blodanalyse avslørte forhøyede leverenzymer» heter det i VAERS-rapporten for hendelsen. «Barnet ble innlagt på sykehus, men ble stadig dårligere og døde, diagnose av TTP, og ingen kjente allergier. Ingen nye sykdommer bortsett fra morens vaksinasjon dagen før».

Da FDA godkjente covid-vaksiner for gravide og ammende kvinner, var det ikke utført en eneste studie på denne gruppen. Faktisk har det fortsatt ikke vært en eneste studie utført, antagelig fordi de som produserer covid-vaksinene vet hva utfallet ville bli. En artikkel hevder at kyr nå får covid-injeksjoner. Mange bekymrer seg for at melken fra disse «fullvaksinerte» kyrne vil gi de samme dødelige piggproteinene videre til alle som drikker melken deres.


Fra Natural News, publisert 5.oktober 2022. Oversatt av Northern Light for Derimot.no

Forrige artikkelJeffrey Sachs: – Stans stedfortrederkrigen i Ukraina eller opplev «Armageddon»
Neste artikkelPå vei mot et sosialt kredittsystem?
skribent
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.