Eksklusivt: Bevis på at Israel fant alvorlige sikkerhetsproblemer med COVID-vaksinene og deretter bevisst dekket over det

0
Shutterstock

Av Steve Kirsch.

Israel begynte ikke å samle sikkerhetsdata før et år inn i vaksineprogrammet. De samlet inn 6 måneders data og fant ut at vaksinene ikke var trygge, så de løy for verden om det.

Dette er den VIKTIGSTE artikkelen jeg har skrevet til dags dato

Dette er den viktigste artikkelen på min Substack (som har over 700 artikler). Denne ene artikkelen bør ødelegge korthuset hvis det bare er en ærlig person i en autoritetsposisjon i verden.

Det viktigste punktet er dette:

Vi har nå bevis på:

 1. Alvorlige bivirkninger av ukjent varighet, kanskje uopprettelige
 2. Årsak: dette var ikke bare «tilfeldigheter»
 3. Regjeringens korrupsjon for å skjule disse skadene
 4. Korrelasjon mellom vaksinedoser og dødsfall fra flere uavhengige studier på flere uavhengige datasett
 5. Ingen interesse for å se ekspertrapporten eller videoen fra noen vanlige nyhetsmedier, noen medlemmer av det vanlige medisinske fellesskapet, noen lovgivere, noen offentlig helsepersonell hvor som helst i verden.

Medisinens føre-var-prinsipp krever nå en umiddelbar stans av COVID-vaksinasjonsprogrammet.

Nøkkelfakta i et nøtteskall:

 1. Den israelske helsemyndigheten visste at vaksinene skadet mennesker: Bivirkningene av vaksinen er verken milde eller kortsiktige. Faktisk, i 65 % av de nevrologiske tilfellene som nevnte varighet, er symptomene alle pågående.
 2. De etablerte også årsakssammenheng: Bivirkningene ble forårsaket av vaksinen. Dette er noe ingen andre hadde klart å fastslå før.
 3. De vet ikke hvor alvorlig skaden er fordi de bare så på dataene for de fem beste kategoriene. Kardiovaskulær var #6. Så de har bare sett på en brøkdel av dataene.
 4. Forskerne vet ikke utbredelsen av disse alvorlige bivirkningene fordi de bare ble utstyrt med telleren, ikke nevneren (ligner på VAERS).
 5. De israelske myndighetene dekket bevisst over sikkerhetsproblemene og skjulte det for verden, og ga ut en falsk rapport som i hovedsak sa «det er ikke noe nytt å se her folkens, gå med.»
 6. Den eneste gode nyheten i alt dette er at Israel beskyttet palestinere fra å få denne svært usikre vaksinen . Det var veldig humant av israelerne.
 7. Det israelske folket er ikke dumme. De har funnet ut at vaksinene er «utrygge og ineffektive» (min nye taglinje for vaksinene … hva synes du? fengende er det ikke?) og ikke lenger overholder myndighetenes direktiver om å bli vaksinert . Bare 2,4 % av den israelske befolkningen er «i samsvar» med vaksineprogrammet per 2. september 2022:
 8. Fra 4. september 2022 blir ingen holdt ansvarlig, og alle ignorerer denne bomben av en historie:
  1. Det er en pressedekning på dette i Israel. Israelske medier nekter til og med å se på bevisene.
  2. Ingen i Israel blir holdt ansvarlig for denne korrupsjonen. Det er ikke engang en etterforskning.
  3. Ingen i det verdensomspennende medisinske miljøet uttaler seg om korrupsjonen heller til tross for at den påvirker mennesker overalt i verden.
  4. Det er ingen dekning av dette i noen verdensomspennende mainstream-medier.
  5. Ingen offentlig tjenestemann, folkehelsetjenestemann eller mainstream media noe sted i verden krever engang en etterforskning, ingen ønsker å se den originale ekspertrapporten, og ingen ønsker å se sikkerhetsdataene de samlet inn.
  6. Noen oversatte en tidligere versjon av denne artikkelen til hebraisk og la den ut på mainstream media i Israel. Den ble fjernet på mindre enn 1 time. Dette viser hvor viktig sensur er. Hvis denne historien lekker, er alt over.
  7. Vi har hele videoen og vi har lysbildene som ble presentert; bruk Kontakt meg-lenken hvis du er en helsemyndighet og ønsker å se den før den blir offentliggjort.
  8. Bare for å være sikker på at CDC vet om dette, sendte jeg nettopp en e-post til hundrevis av personer ved CDC som er involvert i COVID-vaksinene (inkludert Rochelle Walensky) for å fortelle dem at rapporten og videoen er tilgjengelig. Alt de trenger å gjøre er å trykke på svar. Jeg vedder på at ikke en eneste person ved CDC ønsker å se det. Vi er i ferd med å finne ut hvor dypt korrupsjonen stikker ved CDC.
  9. Dette er ikke overraskende at de ignorerer dette. Alle negative data om vaksinen ignoreres. For eksempel, da jeg oppdaget at unge kanadiske leger døde med mer enn 12 ganger normalen etter den andre boosteren, nektet Canadian Medical Association, hvis jobb det er å være en talsmann for legers helse, å kommentere. Jeg sendte fem forespørsler og de ignorerte alle forespørsler. De bør endre nettsiden sin for å si at de er en talsmann for legemiddelselskapene, ikke legenes helse.

Nærmere bestemt:

 1. Det israelske helsedepartementet (MoH) tok 18 måneder fra lanseringsdatoen for vaksinen før de så på sikkerhetsdataene for COVID-vaksinen for å se hva de sa.
 2. De begynte først å samle inn sikkerhetsdata i desember 2021, ett år etter utrullingen av vaksinene til publikum. Få mennesker visste dette.
 3. I desember 2021 ga de et eksternt ekspertpanel ledet av prof. Mati Berkowitz, en ledende israelsk ekspert på farmakologi og toksikologi fra Asaf Harofe sykehus, i oppgave å undersøke sikkerhetsdataene de samlet inn over de neste 6 månedene (fra begynnelsen av desember til slutten av mai 2022).
 4. Panelet presenterte funnene sine for MoH-personell på eller rundt 6. juni 2022 i en Zoom-samtale som ble tatt opp i hemmelighet. De fant ut at covid-vaksinene var mye farligere for mennesker enn verdens myndigheter innrømmet. De fant alvorlige uønskede hendelser som aldri ble avslørt av Pfizer eller noen verdensregjering. Disse uønskede hendelsene ble heller ikke funnet å være kortsiktige som offentligheten ble fortalt.
 5. De bestemte også kausalitet (årsak, o.a.), noe ingen andre verdens helsemyndigheter noen gang har vært villige til å gjøre (fordi andre regjeringer heller aldri har sett på dataene). Årsakssammenheng var både åpenbar og lett å bevise ved å bruke re-challenge-dataene som ble samlet inn (du kan for eksempel ikke gjøre dette ved å bruke US VAERS-data).
 6. Kort sagt fastslo panelet at regjeringen villedet Israels folk.
 7. Vi vet fortsatt ikke hele omfanget av hvor farlige vaksinene er fordi det eksterne teamet bare så på de 5 mest siterte hendelsene.
 8. Både israelske myndigheter og forskere som analyserte dataene fra helsedepartementet (MoH) gikk aktivt inn for å dekke over skadene ved å gi ut en oppdiktet rapport til offentligheten for å få vaksinen til å se helt trygg ut og hevde at det ikke var noe galt.
 9. Det er bare takket være innsatsen til en modig person som ga ut opptaket av hele Zoom-møtet mellom MoH og deres ekspertpanel at vi nå vet hva som ble sagt på det møtet og hva dataene faktisk viste. Ellers ville verden fortsatt vært i mørket.
 10. Ledere for våre «pålitelige institusjoner» over hele verden sa absolutt ingenting etter at nyheten ble kjent 20. august 2022. Dette antyder at det er utbredt korrupsjon i det medisinske miljøet, offentlige etater, blant offentlige helsemyndigheter, mainstream media og sosiale medier medieselskaper over hele verden: de vil ikke anerkjenne noen hendelse som strider mot mainstream-narrativet.
 11. Dette er et nivå av korrupsjon som er uten sidestykke. Grusomhetene her er tydelige. Alle bør si ifra og be om en fullstendig etterforskning og fullstendig evaluering av sikkerhetsdataene som er samlet inn av den israelske regjeringen.

Hva du bør gjøre

De tre viktigste tingene du kan gjøre for å stoppe disse farlige vaksinene er:

 1. Les denne artikkelen inkludert de anbefalte koblingene i Referanser-delen .
 2. Del denne artikkelen med så mange personer du kjenner (f.eks. del på alle sosiale mediekontoer nå)

Denne artikkelen ble først publisert på bloggen til Steve Kirsch.

Forrige artikkel– Tyskland opptrer som en vasall for USA
Neste artikkelLiz Truss og hennes zombiepolitikk
skribent
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.