Snakk om det – Wenche forteller om hvordan vaksinen skadet henne

0

Av Wenche. Dette innlegget er publisert på Talk about it NorwayFacebook.

Jeg heter Wenche. Jeg tok min første dose pfizer 17 juni 2021. Et par uker etter fikk jeg enorme blødninger og svimmelhet. Visste ikke om dette var bivirkninger av vaksinen, men var i kontakt med to forskjellige leger som undersøkte meg. De fant ingen årsak, eneste var at jeg måtte ta jerntabletter på grunn av at jeg hadde mistet en del blod. Begge legene anbefalte meg på det sterkeste å ta andre dose. Det var ifølge disse to «helt trygt» og «alternativet ved å ikke ta andre dose var mye verre». Legenes ord.

Ukene gikk og ting rettet seg. Jeg kunne igjen leve et aktivt liv. Jeg var på dette tidspunktet litt tvilende om jeg skulle ta andre dose, men valgte til slutt og stole på legenes anbefalinger.

Så livet var som vanlig, helt fram til 26 august 2021. Da tok jeg andre dose. Moderna denne gang. Første dagen ble jeg øm i armen, som så mange av oss blir. Den andre dagen «smalt» det.

Jeg kjente på en intens uro i kroppen, kribling, tung pust, skyhøy puls, indre skjelvinger, en følelse av at kroppen var koblet til en stikk kontakt, spasmer, muskelsvakhet, øresus og muskelsmerter.

Høsten 2021 og store deler av vinteren ble jeg stort sett sengeliggende. Jeg hadde noen dager som var litt bedre, men straks jeg forsøkte å være litt aktiv forverret tilstanden seg. Ting som jeg før tok som en selvfølge, som det og ta seg en dusj, ble som å bestige Mount Everest.

På det tidspunktet hadde jeg ingen fastlege og det måtte en god del legebesøk til, før jeg møtte en som tok tak i det og henviste meg videre til spesialist helsetjenesten.

Selv om jeg får god hjelp og oppfølging av helsevesenet i dag, syns jeg det er skremmende at jeg måtte kjempe så hardt for og bli trodd og få hjelp. Og det er dessverre alt for liten kunnskap om vaksineskader.

Tidlig i vår ble pulsen normal og jeg begynte forsiktig å bygge meg opp igjen. Jeg har hatt personlig trener og går også til fysioterapeut. Begge disse er til god hjelp og støtte. Jeg blir også fulgt opp av nevrolog og immunolog. Jeg har fått ny fastlege, som jeg kjenner meg trygg på.

Det er ikke tvil om at det er vaksinen som har forårsaket dette og bivirkningene er meldt inn.

Ting går bedre nå, jeg har mer energi og de nevrologiske symptomene har mildnet. Men jeg har nok fortsatt en lang vei og gå. Jeg var en veldig aktiv person før dette hendte. Og mest av alt savner jeg fjellturene mine. Jeg kjenner en sorgfølelse over at kroppen ikke fungerer som før og det er en belastning og leve i uvisse. Det er snart et år siden jeg tok andre dose, og med den erfaringen jeg sitter med i dag, ville jeg aldri tatt disse vaksinene. Jeg angrer inderlig! For min del utviklet dette seg til noe mye mer enn en øm arm og feber i et par dager, som vi ble opplyst av myndighetene.

Ønsker alle som opplever dette god bedring♥️

Dette er viktig. Vi må snakke om det!

Forrige artikkelEn ønsket strømpris-krise
Neste artikkelGresshopper i brunsaus