Sirisser som kvitrer i vaksine-ekkokammeret

0

Av Rob Slane, The Blogmire.

Nok en ambulanse suser forbi (i disse dager mister jeg tellingen). Nok en trist historie om en ung person som dør i søvne av «ukjente årsaker». Enda en uke går forbi med overdødelighet langt over normalen:

Og likevel – lyden av sirisser som kvitrer fortsetter i ekkokammeret.

Jeg hadde trodd vi hadde sett nok merkverdigheter til å fylle dagene våre da folk på en eller annen måte ble overbevist om at de kunne forhindre spredning av et mikroskopisk virus ved forskjellige overtroiske ritualer som å holde seg to meter fra hverandre, dekke ansiktene med tøybiter og skrubbe hendene sine med alkoholholdige substanser fra sprutflasker. Men på den tiden hadde vi ikke sett noe enda. Vi har nå gått over til fasen i filmen hvor folk dør av «kuren», og likevel er det ingen anerkjennelse, ingen rop, ingen krav om at de som gjorde dette skal stilles til ansvar. Er det slik vi går ut – med et klynk? Eller finnes det et vippepunkt når millioner endelig innser hvordan de ble lurt til å gi opp sine friheter, helsen sin og til og med livene sine?

Her er en kort oppfriskning av lureriet for de som fortsatt ikke vet hva jeg snakker om. Noen ekstreme mennesker, helt av hengslene – la oss kalle dem Fauci og Co – finansierte og skapte et oppsauset patogen i et laboratorium, som potensielt var dødelig for en svært liten minoritet av mennesker. Dette ble deretter sluppet ut i en befolkning – med vilje eller ved en glipp, jeg er ikke sikker – og disse menneskene og deres rike og mektige medskyldige i regjeringer, media og forskjellige verdensfora tok på seg å terrorisere planeten, og fant på at dette var en slags av byllepest-reprise, og skremte folk til å utføre de nevnte overtroiske ritualene. Dette freak-showet ble avholdt for å få folk til å ta et fullstendig uprøvd medisinsk produkt, ved å bruke en teknologi som aldri før har vært brukt i en vaksine hos mennesker, som – ironien over ironier – får cellene deres til å bli pågående produksjonsfabrikker for milliarder av kopier av en del av patogenet som forårsaket den alvorlige sykdommen de ble så skremt av: det laboratorieskapte, oppsausede spikeproteinet.

Nå må de fleste som bor i land der disse skuddene ble promotert i det vide og brede kjenne til tidligere friske mennesker som uventet har bukket under for ulike alvorlige sykdommer, inkludert hjertesykdom, slag, nevrologiske tilstander, aggressive kreftformer eller til og med død i løpet av det siste året eller noe sånt. Personlig kjenner jeg til mange tilfeller av friske mennesker som det har gått raskt nedover etter skuddet. Selvfølgelig vil folk si at jeg ikke kan bevise at de var stikk-relaterte. Det kan jeg selvfølgelig ikke, siden jeg ikke er patolog. Problemet er imidlertid at antallet patologer som utfører testene som må gjøres for å fastslå årsakssammenheng er – ifølge sertifiserte patolog Dr. Ryan Cole – ynkelig få.

Data som viser uønskede effekter og dødsfall er ganske svimlende. Siste tall fra det europeiske rapporteringssystemet EudraVigilance viser nesten 50 000 dødsfall og nesten 4,7 millioner bivirkninger, men disse tallene er nesten helt sikkert bare en liten del av de sanne tallene, gitt det faktum at disse systemene er notorisk underrapportert. I Tyskland har rundt 1 av 23 personer som har fått injeksjonene «opplevd en bivirkning sterk nok til å utløse et forsikringskrav.» Og en fersk studie fra Thailand av over 300 tenåringer som hadde blitt injisert fant at «18 % hadde en unormal elektrokardiogram, eller EKG etter å ha mottatt sin andre dose Pfizer‘ og at:

Bivirkninger på hjerte og kar ble oppdaget hos 29,24 % av pasientene, alt fra takykardi, hjertebank og myoperikarditt.

La det synke inn. Potensielt millioner av unge mennesker rundt om i verden går rundt med subkliniske skader på hjertet, men uten den minste anelse akkurat nå om hva som har blitt gjort mot dem.

Og likevel råder det nesten stillhet. Hvorfor? Jeg forstår hvorfor de som har skapt disse greiene, fremmet disse greiene, støttet disse greiene ville ønske å tie mens denne monumentale globale medisinske katastrofen utspiller seg. Men hva med de som administrerte disse greiene etter å ha trodd på de uredelige påstandene om at de var trygge og effektive? Er de ikke sinte på hvordan de ble brukt? Eller tror de fortsatt at de reddet liv? Hva med de som faktisk tok dem, eller som tvang dem på barna sine, fordi de også virkelig trodde på de uredelige påstandene fra Big Pharma og Co? Er de ikke sinte på hvordan de ble lurt? Eller tror de fortsatt på de usannsynlige påstandene om at disse skadelige, cytotoksiske, blodkoagulerende produktene er både trygge og effektive?

Har det noensinne eksistert en så enorm kobling mellom virkelighet og uvirkelighet? Berget av anekdotiske bevis, massen av data som nå er tilgjengelig, og selvfølgelig realitetene i Big Pharmas egne uredelige studier, peker alle på at disse produktene har skadet eller drept millioner over hele verden på kort sikt. Og gitt hvordan de infiserer og ødelegger celler som er avgjørende for et fullt fungerende immunsystem, vil de sannsynligvis skade og drepe utallige mennesker i årene som kommer. Og likevel er de fortsatt offisielt trygge, og jeg og andre som stadig advarer om dem er fortsatt offisielt konspirasjonsteoretikere bare for å påpeke hva myndighetenes data viser.

Den virkelige blokkeringen for at folk skal fatte dette, er at de fleste rett og slett ikke kan forestille seg at helsemyndighetene deres kunne ha løyet og villedet dem. De kan ikke fatte at de ble villedet til å delta i det som så langt vi kan se tilbake er det største medisinske eksperimentet på mennesker som noen gang er utført. Og så fortsetter de å avvise rapportering fra slike som The Expose, siden det ikke er en «offisiell» kilde, selv om det meste av det som gjøres på det utmerkede nettstedet ganske enkelt er å laste ned, behandle og analysere data fra regjeringer, offisielle etater og institusjoner fra hele verden.

Selv om jeg fullt ut forventer at myndighetene vil fortsette å dekke over vaksinedødsfall ved å gi oss fantastiske fabler om hvordan hjerteinfarkt kan forårsakes av alt mulig under himmelen – bortsett fra et stikk som forårsaker blodpropp og hjerteinfarkt, selvfølgelig – lurer jeg på om en vippepunktet kommer. Ikke helt enda. Selv nå lages en ny blanding heksebrygg, med en ny “dobbelvaksine» fra Moderna – designet for å få kroppen til å bli en produksjonsfabrikk for både det ikke-eksisterende toksiske Wuhan-piggproteinet og det snart-ikke-eksisterende toksiske Omicron-piggproteinet – i ferd med å bli sluppet løs. Men det vippepunktet må komme. Virkeligheten trumfer alltid løgner og svindel i det lange løp.

Det må vel komme til et punkt da selv de minst nysgjerrige begynner å lure på hvordan alle de døde kroppene de ser bli feid under det velkjente teppet havnet der.


Denne artikkelen ble først publisert på The Blogmire. Den er oversatt til norsk for steigan.no av Kari Angelique Jaquesson.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelEnda en plyndring av statskassa – Barth Eide signaliserer klimakvoter til nette 100 milliarder kroner
Neste artikkelInntil 2 milliarder kroner i profitt på en LNG-last til Europa