Oppløs CDC!

0
Shutterstock / Septimiu Balica

Av Glenn Richard Bergstø.

Det er ikke bare “cancel-culture” som er på mote i USA, (og utvikler seg i Norge). Også avvikling av institusjoner er trendy. «Venstre»-ekstremister som BLM og Antifa har fått støtte av mainstream media og enkelte politikere i “defund the police” og “disband the police”. Som enten ønsker å avvikle politi helt eller bare sterkt begrense budsjettet deres. Etter FBI raidet på Trumps villa i Mar-a-lago var det flere på høyresiden som sa: “defund the FBI”. Noen mente det bokstavelig, mens andre bare gjorde narr av “defund the police” bevegelsen

Uansett så er det et initiativ eller ønske om å oppløse eller avvikle institusjoner som gjør ting vi ikke liker. Og jeg ser ikke bort ifra at noen institusjoner er så gjennomkorrupt at det er en reel løsning og kanskje eneste utvei. Men jeg tenker mer på Wall Street institusjoner.

Oppløs CDC

Det neste som “skal avvikles” er CDC.

Som jeg skrev i artikkelen: “Bak CDCs snuoperasjon” er de nye retningslinjene som kom 11. august en drastisk forandring. Mange er sinte. Fordi mange har mistet jobb, karriere og levebrød. Mange ble behandlet som kriminelle. Familier og ekteskap ble splittet og det utviklet seg en segregerings kultur enkelte byer og stater. Som for noen av oss er forkastelig. Og nå som CDC stille innrømmer det vi har visst hele tiden er folk forbannet.

Karol Markowicz

For lite, for sent: Oppløs CDC nå” er overskriften på en artikkel skrevet av Karol Markowicz i New York Post 14. august. Karol Markowicz er en USSR-født amerikansk journalist som fungerer som PR-konsulent i NYC samt spaltist ved New York Post og  skribent for Washington Examiner og magasinet Spectator. NYP er forøvrig USAs sjette største avis.

Utdrag av artikkelen:

Oppløs CDC…I forrige uke ga CDC ut oppdaterte Covid-19-veiledninger. Byrået mener nå at vi bør ta en individuell tilnærming for å redusere covid-risikoen vår. Som i praksis betyr at alle bor i Florida 2020 nå.”

Men viktigst av alt, byrået har endelig innsett noen sannheter om vaksinen som det burde ha for lenge siden. «CDCs Covid-19 retningslinjer skiller seg ikke lenger basert på en persons vaksinasjonsstatus fordi gjennombruddsinfeksjoner oppstår.» Og det innrømmes at «personer som har hatt Covid-19, men ikke er vaksinert, har en viss grad av beskyttelse mot alvorlig sykdom fra deres tidligere infeksjon.”

Byer over hele landet sparket lærere, brannmenn, helsepersonell, politifolk, sanitetsarbeidere og så mange andre fordi de nektet å vaksinere seg. Mange av disse menneskene hadde jobbet gjennom de første dagene av pandemien – og fått COVID mange ganger – mens vi bakte bananbrød og klappet oss selv på skulderen for å ha bestilt fra Uber Eats. Nå erkjenner CDC at dette var feil ting å gjøre. Whoopsie!

De nye retningslinjene er greie nok, til og med fornuftige, men det er august 2022 og helt absurd at CDC først nå erkjenner at folk ikke holder seg seks fot fra hverandre og at en tidligere Covid-19 infeksjon gir beskyttelse på linje med vaksinen.”

I det som burde gå ned som et av de mest avskyelige øyeblikkene innen folkehelsen, tillot CDC, med veiledning fra Biden White House, Randi Weingarten, sjef for “American Federation of Teachers”, å utarbeide retningslinjer for skoleåpning som tvang klasserom over hele landet til å forbli stengt vinteren 2021.

Ingen har fått sparken for denne pliktforsømmelsen. Ingen har engang blitt åpenlyst refset for å la en spesiell interessegruppe kontrollere helsepolitikken vår. Dette alene er grunnen til at CDC må gå.

Det tok til mai 2021 før byrået oppdaget at Covid-19 sprer seg gjennom luften. Den fortsetter å presse frem bruk av munnbind til tross for at det ikke er en eneste studie med en kontrollgruppe som viser at munnbind tiltak forhindrer spredning av covid. Og ikke et eneste virkelige eksempel på et land som har klart å kontrollere spredning gjennom bruk av munnbind. Vi dekket til ansiktet til småbarn fordi CDC sa det. Det var ekkelt. Det var skadelig.”

Så var det øyeblikket i april 2021 da CDC-direktør Rochelle Walensky på en fredag sa at “personer som kan bli gravide» burde ta Covid vaksinen, bare for å få forandre det til “kan ta vaksinen” på mandag.”

I løpet av sine 2½ år med å håndtere covid, har CDC totalt mislykkes. Den har blitt fullstendig politisert …… CDC har påført amerikanere mye skade. Oppløs det nå

Ben i nesa og baller av stål

Det er betryggende at det finnes noen modige journalister igjen. Noen som ikke er redde for å kritisere noe 98% av kollegaer støtter fanatisk. Enten fordi de er autoritære aktivister eller fordi de blir lønnsomt betalt. Å gå imot dette covid-narrativet har konsekvenser. For de to siste år har man ikke bare vært feilinformert hvis en mener noe annet, man har vært “farlig”. Farlig fordi vi ikke blindt aksepterer det som blir gjentatt mest på tv. La oss håpe hun ikke mister jobben sin for å påpeke at keiseren går uten klær.

It is the role of good journalism to take on powerful abusers, and when powerful abusers are taken on, there’s always a bad reaction – Julian Assange

Glenn Richard Bergstø

Menneskerettsforkjemper.

Forrige artikkelStaten og vår evolusjonære arv
Neste artikkelBRICS og Goldman Sachs