Israelsk vaksinedirektør skadet av Pfizer-vaksine – suspendert da han antydet sammenheng mellom vaksine og «apekopper»

0
Professor Shmuel Shapira

Lege og vitenskapsmann Prof. Shmuel Shapira MD har vært direktør for Israel Institute for Biological Research i 8 år fra 2013 til 2021. Han hevdet nylig at mRNA-vaksinasjoner forårsaket apekopputbruddet, rapporterer Kanekoa Substack.

Professor Shapira, som led av en uønsket reaksjon etter sin tredje Pfizer-vaksine, ble suspendert av Twitter forrige uke og ble tvunget til å fjerne en tweet der han koblet apekoppeutbruddet til Covid-vaksinene.

«Apekopper var sjeldne i årevis. I løpet av de siste årene har det blitt dokumentert et enkelt tilfelle i Israel.

Det er godt etablert at mRNA-vaksinene påvirker det naturlige immunsystemet. Et utbrudd av apekopper etter massiv covid-vaksinasjon: *Er ikke en tilfeldighet», skrev Shapira på Twitter.

Hver hendelse er kanskje ikke knyttet til vaksinen, men klyngingen og timingen antyder annerledes, la professoren til forrige uke.

Tirsdag skrev prof Shapira igjen om de skjulte langsiktige bivirkningene av mRNA-vaksinen.

«Myokarditt, fatale arytmier, 20 % økning i slag, ansiktssykdom, Herpes Zoster, tinnitus (ringing i ørene), overdreven gynekologisk blødning, apekopper, skjulte langtidsbivirkninger. Ingen bekymringer. Vær glad,» skrev han.

Mer fra Kanekoa Substack :

Professor Shmuel Shapira, MD, MPH, fungerte som generaldirektør for Israel Institute for Biological Research (IIBR) mellom 2013 og 2021, hvor han ledet Israels innsats for å utvikle en vaksine mot koronavirus.

Prof. Shapira er også grunnlegger og leder av avdelingen for militærmedisin ved det hebraiske universitetets medisinske fakultet og IDF Medical Corps. Han er seniorforsker ved International Institute for Counter-Terrorism (ICT) ved Reichman University i Israel.

Shapira fungerte tidligere som visegeneraldirektør for Hadassah Medical Organization og som direktør for Hebraw University Hadassah School of Public Health. Han er full oberst (Res.) i Israel Defense Forces (IDF) og tjente som IDFs leder for traumegrenen.

8. juni 2022  sa Shapira : «Jeg vil fortsette og spørre hvorfor gi en utdatert femte vaksine som ikke forhindrer sykdom og tilsynelatende forårsaker mange betydelige vanlige bivirkninger.»

Den 5. juli 2022  diskuterte Shapira  «sønnen til en 36 år gammel australsk venn» som utviklet «alvorlige ventrikulære arytmier og gikk inn i hjertesvikt» bare «dager etter den andre Pfizer-vaksinen».

«Erstatningen er automatisk av den australske regjeringen,» sa han. «Til tross for oppførselen til myndighetene deres innrømmer de forbindelsen, og uttrykket «ingen forbindelse» vises ikke i leksikonet.»

Den 15. juli 2022 delte Shapira et diagram over New South Wales COVID-rater som viser en økt risiko for COVID-infeksjon med hver nye dose av mRNA-vaksinen som han  kommenterte : «I følge offisielle data fra Australia, jo mer du blir injisert, jo mer sannsynligvis vil du bli syk ettersom den fjerde injeksjonen hopper sjansen dramatisk. I følge denne studien er det visstnok en anti-vaksine i det minste i henhold til det jeg har blitt lært.»

Den 18. juli 2022  sa Shapira : «Jeg er ikke mot vaksine, jeg er mot dumhet, mot falsk vitenskap og mot inkompetent ledelse.»

Den 28. juli 2022  sa Shapira : «T advarte meg om å fjerne T som kobler MP til C. Hver dag forstår jeg bedre hvor vi bor og i hvilket år.»

Med andre ord, Twitter advarte ham om å fjerne tweeten som forbinder apekopper med COVID-vaksinen.

Den 31. juli 2022 delte Shapira en lenke til  OpenVaers  COVID Vaccine Adverse Event Reports som viste totalt 1 357 937 rapporter inkludert 170 151 sykehusinnleggelser og 29 790 dødsfall, og over dem hadde han ganske enkelt  kommentert : «Sikker og effektiv».

Les mer her .

Forrige artikkelFrankrike avslutter korona-unntakstilstanden
Neste artikkelKrigsdagbok del 17, 11. til 18. mai 2022