Den farligste vaksinen i historien 1 

0

Farmasøyt-Imperiet og fakta som faktasjekkere ikke liker

Av Glenn Richard Bergstø.

Bakteppe 

Det er fryktelig mye covid tall og statistikker som blir delt i media og sosial media, av både de som mener mRNA sprøytene er trygge og effektive og de som mener det motsatte. Noen ganger er det ikke uenighet om tallene, men hva tallene betyr. Men hvis motparten er uenig så betyr det at de er idioter som ikke forstår noe som helst. “Fakta” blir oftest hva media sier det er mest enighet om, eller bare hva de blir betalt for å gjenta mest. Men at denne “fakta” konstant forandrer seg har liten betydning for faktasjekkere. 

Fakta var en gang at “vaksinen” gav immunitet og stoppet smitte, og de som mente noe annet var “mindre smarte enn alle andre”. Når det ble soleklart at “vaksinen” overhodet ikke gav immunitet eller stoppet smitte ble fakta at den vil gi deg mildere symptomer. Og de som påpekte at forrige fakta sa at “vaksinen” skulle stoppe smitte var “mindre smarte enn alle andre”. Og de som sier i dag sier at “vaksinen” ikke gir deg mildere symptomer men gjør deg sykere, er “mindre smarte enn alle andre”. På tross av at all data sier de vaksinerte blir sykere, lengre syke, oftere smittet og smitter mer. Kranglingen går frem og tilbake mens enkelte ler hele veien til banken.

For en bedre forståelse av tallene vil det ofte hjelpe med en bakgrunnshistorie, eller et bakteppe om du vil. Det vil hjelpe med premisser og perspektiv, og på den måten se tallene og statistikkene i et større bilde..


Artikkel i to deler

Del 1 vil dreie seg om legemiddelindustrien og kontrollorganer, om grådighet og profitt, om korrupsjon og kriminalitet og om udugelighet og tragedier. Den vil gi en bakgrunn til hvorfor covid-19 vaksinen er den farligste vaksinen i historien.

Del 2 vil dreie seg om vaksinekatastrofer og mRNA sprøyten. Den vil bruke tall fra helsemyndigheter som WHO og vise statistikker og studier. Den vil vise at covid-19 vaksinen er den farligste vaksinen i historien, med veldig veldig stor margin.


Del 1 – Farmasøyt-Imperiet

Big Pharma, Legemiddelindustrien, eller farmasøytindustrien, er oppdagelsen, utviklingen, produksjonen, markedsføringen og salget av legemidler og medisiner til både mennesker og dyr. Dette inkluderer alt fra smertestillende, til cellegift, til antibiotika, til vaksiner, til solkremer og behandlingen av hårtap. 

Den moderne farmasøytisk industri går i hovedsak ut på isolasjon og rensing av forbindelser/substanser, kjemisk syntese og datagenerert legemiddeldesign.

Det er en av verdens største industrier, med globale inntekter på 1,42 billioner USD, eller ca 14 billioner NOK. Til sammenligning er den globale matindustrien ca. 8 billioner USD.

God investering

Men legemiddelindustrien har større profitt enn matindustrien. Det er den industri som gir minst tilbake til industrien i form av utvikling og forskning, og gir mest til aksjeeierne, sammenlignet med andre industrier.

Det er også den industri som bruker mest på lobbyvirksomhet. Betydelig mer enn industrier som er mye større. I det amerikanske valget i 2020 skrev farmasøytiske selskaper sjekker for kampanjemidler til 72 av 100 senatorer! og 302 av 435 kongressmedlemmer! Bernie Sanders sa nylig: “Vi har å gjøre med makten PhRMA har over kongressen. De taper ikke så ofte.”

Allerede i mai 2021, bare fem måneder etter starten på vaksineringen, var det minst 9 nye milliardærer(USD) som følge av covid “vaksinen”. På toppen av listen er Modernas administrerende direktør Stéphane Bancel og administrerende direktør for BioNTech Ugur Sahin.  

Moderna tjente ca.120 milliarder i overskudd i 2021, og størstedelen av dette kom fra vaksineproduksjonen. Totale inntekter var ca.180 milliarder for hele 2021, sammenlignet med 8 milliarder i 2020. Som er en økning på 2250% og 172 milliarder! At Moderne gjør det bra er en sterk underdrivelse.

Pfizer tjente ca. 220 milliarder i overskudd i 2021 og 370 milliarder inntekter på mRNA sprøyten alene.

Sammen anslår de 500 milliarder i “salg av vaksiner” i 2022. Pfizer forventer 320 milliarder, mens Moderna anslår minst 190 milliarder i mRNA sprøyte-salg for 2022. 500 milliarder er en halv billion.

Den søte profitt

Men det er selvsagt ikke bare “vaksiner” som er svært lønnsomt. Nesten alt relatert til denne pandemien har vært lønnsom for noen. Og “de noen” er oftest de som var de rikeste fra før. Munnbind, håndsprit, smittesporing og smittevern utsyr. Konkurser, hjemmekontor og fryktporno/smittetall. Alt veldig lønnsomt, spesielt for de som allerede var millionærer og milliardærer.

Bill Gates sier til CNBC: “Min beste investering gjorde 10 milliarder dollar til 200 milliarder dollar”. Investering i globale helseorganisasjoner “med sikte på å øke tilgangen til vaksiner” gav Bill Gates en 20-til-1 avkastning/økonomisk gevinst. Bra for sankt Bill.

Oxfam sier i mai 2022 at pandemien skaper en ny milliardær hver 30. time. samtidig som en million mennesker faller inn i ekstrem fattigdom med samme hastighet. 

Prioriteringer 

Og selvom ekstrem fattigdom vil gi dårligere helse og føre til flere dødsfall vil selvsagt ikke WHO erklære internasjonal helsekrise av den grunn. Hvorfor bry seg om undermennesker?

WHO erklærer apekopper en internasjonal helsekrise 23. juli etter 5 dødsfall og 16.000 rapporterte saker. De 5.765.000som døde av sult i år er ikke en internasjonal helsekrise. De 2.290.000 som døde av urent vann i år er ikke en internasjonal helsekrise. Men det er selvsagt nok penger til å gi dem 5 vaksiner, bare ikke mat eller rent vann.

Stiller du spørsmål om disse prioriteringene er du en rasistisk høyreekstrem konspirasjonsteoretiker som er “mindre smart enn alle andre”.

Aldri nok profitt

Mellom 2009 og 2016 prøvde 26 farmasøytiske selskaper å manipulere og øke prisene på over 80 generiske legemidler. Fordi den industri med best avkastning får aldri nok. Noe kanskje den neste store medisinske katastrofer vil vise. Det er ikke bare opioid kriser farmasøyt-imperiet øker og gjør seg rik på. Det kan vise seg at depresjon har blitt bevisst utnyttet. Etter å ha gjennomgått flere tiår med forskning, konkluderte en gruppe forskere fra University College London at det ikke er bevis for at det er endringer i serotonin-nivåer eller “kjemisk ubalanse” som forårsaker depresjon. Men teorien om kjemisk ubalanse, som over natten ga legemiddelprodusenter en svært lønnsom inntektsstrøm, leger et ferdiglaget pasient-tilfredsstillende verktøy, media pålitelige nye annonsører og Wall Street nye aksjer, er fortsatt populær. “Antidepressiva” er en 150 milliarder i året industri. Det er ingen tvil om at mennesker er depressive, men det er ikke en vitenskapelig fakta at det skyldes kjemisk ubalanse i hjernen. Og at SSRI medisiner “nummer” hjernen er ikke de samme som å kurere depresjon. Hvor mye av dette var avtalt spill vil tiden vise. Denne gruppen av britiske forskere er selvsagt rasistiske høyreekstreme konspirasjonsteoretikere som er “mindre smarte enn alle andre”. 

(Ikke slutt brått med antidepressiva medisiner)

Hva er en billion?

En billion skrives med tolv nuller og er tusen milliarder, en milliard er tusen millioner. Når vanlig folk sliter med 7 kr kWh er det vanskelig å forestille seg hva en billion egentlig betyr. Det går f.eks ikke å telle til en billion. Vi regner i dag at det er 100-400 milliarder stjerner i Melkeveien. Norges BNP var ca. 3,4 billioner i 2020, eller 3413 milliarder kroner. Til sammenligning er Slovenias BNP under en billion, rundt 600 milliarder. De oppgitte beløpene relatert til covid håndteringen er enorme. 

Mange av avtalene legemiddelindustrien har inngått med enkelte land er hemmelige, men hva de selv sier de tjener er ikke småpenger. Det er mer enn mange lands bruttonasjonalprodukt. 500 milliarder er veldig veldig veldig mye penger.

Og det er viktig å huske på hva enkelte mennesker er villige til å gjøre for slike svimlende summer. Til og med hva enkelte land er villige til å gjøre.

Økonomisk kriminalitet og korrupsjon er ingen konspirasjonsteori. Det er ekte og  det skjer, mens media skjuler beviser og distraherer befolkningen. Økonomisk kriminalitet undergraver globale finansielle systemer, hindrer økonomisk vekst og forårsaker store tap for bedrifter og enkeltpersoner over hele verden. Det kan til og med ruinere et lands økonomi. 

Jeg sier ikke at alle som tjener mye penger er kriminelle. Jeg sier det er naivt å tro at når det er snakk om så mye penger på så kort tid at det ikke er kriminalitet involvert. Hvis noen er villige til å rane eller drepe for tusenlapper, hva er da noen villige til å gjøre for hundrevis av milliarder?

Kriminelt rulleblad

La oss ta en nærmere titt på hva legemiddelindustrien faktisk var villige til å gjøre for langt mindre summer enn de summer involvert i covid “vaksinene”.

Vi vet at legemiddelindustrien har reklamert og solgt produkter de visste var skadelige og dødelige. Vi vet de har drevet med dataforfalskning, jukset med studier, bestikket, manipulert og truet leger, og eksperimentert med befolkingen uten samtykke. Motivet bak all denne kriminelle oppførsel er selvsagt penger. Masse masse penger. Listen over kriminell oppførsel av legemiddelselskaper er betydelig lengre enn hva jeg kan skrive om her, (det vil fylle tusenvis av sider). Men eksemplene demonstrerer hvordan profitt overskygger hensyn til menneskeliv. Og at hvis du driver et legemiddelselskap kan du begå et overlagt drap og slippe unna med bot.

Merck, som er det syvende største legemiddelselskap i verden, reklamerte for og solgte medikamentet “Vioxx” selvom de viste at det økte sjansen for hjerteinfarkt med 400%. De jukset med studier, drev med dataforfalskning og gjemte bevis. De gav FDA falske opplysninger slik at de skulle godkjenne medikamentet. Som viser at Merck visste før de solgte en enste pille at de kom til å ta liv. Som er overlagt drap. David Graham, assisterende direktør for Science and Medicine ved FDAs kontor for legemiddelsikkerhet, vitnet i 2004 for Senatets finanskomite at FDAs manglende tilbakekalling av Vioxx tidligere hadde resultert i så mange som 55 000 for tidlige dødsfall fra hjerteinfarkt og hjerneslag, og kalte det tilsvarende å la «to til fire jumbojetfly» krasje hver uke i fem år. Selv år etter avsluttet bruk av stoffet, fortsetter pasienter som har tatt Vioxx å oppleve komplikasjoner.(inklusiv skribent)

Dette var de villige til å gjøre for en medisin som gav dem årlig inntekt på ca. 20 milliarder. Og det burde ikke overraske noen at aksjeverdien bare steg etter de ble avslørt, og etter de gikk med på et 45 milliarder oppgjør. Å drepe minst 55 000 mennesker skadet ikke selskapet nevneverdig. Ingen ble tiltalt for drap.

At Durek selger dingser som skal beskytte mot covid har fått større oppmerksomhet i norsk media enn denne medisinske skandale og katastrofe.

McKesson Corporation, AmerisourceBergen Corporation, Cardinal Health Incorporation og Johnson & Johnson.

25. februar 2022 nådde USAs tre største legemiddeldistributører, sammen med en av de største legemiddelprodusentene, et forlik på 250 milliarder for å løse tusenvis av sivile søksmål anlagt av statlige og lokale myndigheter på vegne av innbyggerne deres.

Søksmålene hevdet at legemiddelselskapene oppfordret/bestikket leger til å foreskrive opioider for mindre skader, for eksempel ankelforstuinger, mens de ubetydeliggjorde den høye risikoen for avhengighet. Ifølge søksmålene førte denne aggressive markedsføringen til en epidemi av avhengighet og kostet skattebetalerne millioner av dollar i forsikringskrav og andre helsekostnader. Distributører og produsenter var veldig godt klar over at produktene var like avhengighetsskapende, eller verre, en heroin og morfin. Dette var de villig til å gjøre for produkter som gav dem en årlig inntekt på ca. 100 milliarder.

Reseptbelagte medikamenter forårsaker ca 16 000 dødsfall i året i USA og utgjør ca. 18% av alle overdoser. Ingen ble tiltalt for drap.

At den finske statsminister danset på en fest har fått større oppmerksomhet i norsk media enn en nasjonal tragedie og historiens største forlik.

GlaxoSmithKline ble tvunget til å betale det største svindeloppgjør med den føderale regjeringen, i USAs historie. Boten var på ca 30 milliarder og for villedende markedsføring, “off-label” promotering, bestikkelser, og manglende rapportering av sikkerhetsdata/dataforfalskning.

Abbott fikk straffebøter på 6,5 milliarder og et sivilt forlik på 7,5 milliarder. Abbott promoterte Depakote som et medikament for å kontrollere agitasjon og aggresjon hos eldre demenspasienter og for schizofreni. FDA hadde ikke godkjent stoffet for noen av disse bruksområdene. I 8 år! markedsførte produsenten Depakote for dette formålet på sykehjem, selv om det ikke var noen bevis for at stoffet var trygt og effektivt når det ble brukt på den måten.

Abbott tjente ca. 125 milliarder på Depakote i perioden som ble etterforsket. Forbrytelsen gav e pen gevinst på 111 milliarder. 

Pfizer er spesielt aktuell siden det er de som selger flest mRNA sprøyter. (Strengt tatt så trenger ikke Pfizer hverken selge eller markedsføre sine sprøyter, det får de verdens nasjoner til å gjøre for dem, alle produsenters våte drøm). Pfizer har kanskje det lengste rullebladet av dem alle. De ble avslørt å jukse med studiene rundt covid-19 vaksinen som de fleste i Norge fikk. Dette kom faktisk i Dagbladet uten at det hadde noen som helst konsekvenser. FHI syntes det var morsomt og hadde ingen innvirkning på deres tillit til Pfizer. Det er høy sannsynlig at Pfizer kan offentlig ofre jomfruer til solguden for neste års folkehelse uten at FHI eller norske helsemyndigheter mister tillit til dem.

Facebook beskyttet Pfizer og merket rapporten til BMJ, British Medical Journal, som “falsk” eller “manglende kontekst”. Hele historien om BMJs oppgjør med Facebook, Pfizer og FDA kan leses her. Dokumentene fra varsleren kan leses her.

Pfizers kriminelle fortid inkluderer veldig ofte bestikkelser av leger. (Det er også favoritt aktivitet til de fleste andre legemiddelselskaper). De aller fleste forlik, bøter og straffer inkluderer bestikkelser av leger. Men de har helt sikker sluttet med dette nå som de tjener mer enn de noen gang våget å drømme om…..Legene som mener at mRNA sprøytene er guds gave til menneskeheten er definitivt ikke betalt av Pfizer. Pfizer gjør ikke slikt…lengre.

-Pfizer måtte betale en bot på 22 milliarder for feilpromotering av medisiner (Bextra, Celebrex) og for å bestikke leger. 

-Pfizer erkjente seg skyldig i feilmerking av smertestillende middel Bextra ved å markedsføre stoffet for bruk som det ikke var godkjent for. (Det er ekstremt uvanlig at legemiddelselskaper erkjenner seg skyldig, de vil alltid prøve å avgjøre rettssaker på andre måter)

-Pfizer betalte mer enn 600 millioner for å avgjøre en rettssak over Rezulin, en diabetesmedisin som førte til at pasienter døde av akutt leversvikt.

-I Storbritannia har Pfizer blitt bøtelagt med nesten 90 millioner euro for overbelastning av NHS, National Health Service. Pfizer belastet skattebetaleren ytterligere €48 millioner per år for noe som skulle ha kostet €2 millioner per år. -Pfizer gikk med på å betale 4 milliarder i 2004 for å avgjøre straffeanklagene om at de hadde bestukket leger til å foreskrive epilepsimedisinen Neurontin for sykdommer som det ikke var godkjent for. 

-Pfizer ble tvungen til å avsløre at de hadde betalt nesten 4500 leger og andre medisinske fagfolk rundt 200 millioner for å snakke på Pfizers vegne.

I 2012 kunngjorde U.S. Securities and Exchange Commission at de hadde inngått et forlik på 450 millioner med Pfizer for å løse anklagene om at datterselskapene hadde bestukket utenlandske leger og annet helsepersonell for å øke utenlands salget.

-Pfizer ble saksøkt i en amerikansk føderal domstol for å ha brukt nigerianske barn som menneskelige forsøkskaniner, uten barnas eller foreldres samtykke. Pfizer betalte 730 millioner i et oppgjør med nigeriansk domstol for å ha brukt et eksperimentelt antibiotikum, Trovan, på barna. Selskapet betalte et ekstra ikke avslørt beløp i USA for å ha brutt internasjonal lov, inkludert Nürnbergkodeksen. Pfizer slapp 100% unna med hjelp av en media som snudde seg den andre veien så hardt at nesten brakk nakken. 

-På 1990-tallet var Pfizer involvert i en sak om defekte hjerteklaffer som førte til at mer enn 100 mennesker døde. Pfizer hadde bevisst villedet regulatorer om farene. Selskapet gikk med på å betale 100 millioner for å avgjøre anklagene.

Moderna som har størst tilknytning til Bill and Melinda Gates Foundation har aldri fått godkjent et produkt før nødgodkjenningen av deres covid-19 “vaksine”. Verden fikk den gleden av å få deres første produkt etter mange avslag. Operation Warp Speed var nøkkelen til Modernas første godkjenning. De kan skryte av at 100% av deres produkter er farlige produkter som burde bli trukket fra markedet øyeblikkelig.

Ikke så trygt allikevel

Det er ikke slik at medisiner som er godkjent for bruk av mennesker er faktisk trygg å bruke. En FDA godkjennelse er langt ifra en garanti. Så mange som 30% av FDA godkjente medisiner mellom 2001- 2010 fikk sikkerhets problemer etter å ha blitt sluppet på markedet. 30%! En tredel av alle nye medisiner var involvert i en slags sikkerhetshendelse etter å ha nådd markedet.

Og en nødgodkjennelse er ikke bedre. En nødgodkjenning betyr ikke automatisk at medisinen er farlig, men at per definisjon så er ikke alle nødvendige sikkerhetstester ennå fullført, og derfor er det ikke mulig å vitne om sikkerheten til vaksinen i henhold til de aksepterte og nødvendige standardene som kreves av FDA for å gi godkjenning.

Hvert år! blir ca 4500 medikamenter som er FDA godkjent trukket fra markedet. De tilbakekalte produktene blir i mange tilfeller mye inntatt, injisert eller implantert før de tilbakekalles. Selv om FDA kan identifisere bekymringer angående sikkerheten til et medikament, er det produsentens ansvar å starte og utføre en tilbakekalling.

procon.org har en liste over mange av medikamentene som er tilbaketrukket og grunnen til de er tilbaketrukket. Mange av de godkjente medikamenter ødela mange menneskers helse og tok mange liv før de ble tilbakekalt.

Det har i USA alene blitt skrevet ut over 100 millioner resepter på medisiner som ble trukket fra hyllene. Hvert år oppstår mer enn 2 millioner alvorlige bivirkninger i USA, og forårsaker anslagsvis 100.000 dødsfall. Men det er selvsagt ingen nasjonal helsekrise.

Bukken og havresekken

Hvem finansierer kontrollorganene som skal regulere legemiddelindustrien?

Det er legemiddelindustrien selv som finansierer kontrollorganene som skal regulere dem. 

I en 2022 etterforsknings rapport fra British Medical Journal (BMJ) skriver de at 

i 2017 finansierte legemiddelindustrien 75% i USA, og at i 2022 er EU sine kontroll organer 89% finansiert av legemiddelindustrien. (Denne ordningen får stor støtte av alle de som nyter godt av at farmasøy-imperiet finansierer deres forskning og dermed lønner dem).

Og nå har FDA bestemt seg for å droppe fremtidige studier og godkjennelser av “boostere”. Media ignorer at dette betyr slutten på vaksine sikkerhet. Produsentene sier de ikke klarer å levere vaksiner til høsten hvis de er nødt til å følge sikkerhets protokollene. For det er jo en pandemi, sikkerhets protokollene må vike.

Med et mer nøktern syn vil man kunne se at legemiddelindustrien og godkjennings organene ikke er ufeilbare reddende engler. De gjør mye feil, er grådige og korrupte. Man er ikke rasistiske høyreekstreme konspirasjonsteoretikere fordi man er skeptisk, kritisk eller mistenksom. Vår sykdom og lidelse er en industri, ikke et altruistisk prosjekt i regi av helgener.

Og i den siste uke har vi også fått avslørt hvor inkompetent CDC, Centers for Disease Control and Prevention, er. I følge BusinessInsider sier en nylig evalueringsrapport av CDC at de er “ikke særlig flinke til å gi råd til folkehelsen”.

Rapporten, ledet av Jim McCrae, ble utgitt 17 august og går rett på sak. Den konkluderer at CDC ikke har klart i gi hjelpsom veiledning gjennom covid pandemien. CDC direktør Walensky sier selv: “I 75 år har CDC forberedt seg på covid-19. I vårt store øyeblikk svarte ikke vår opptreden til forventningene.”

Selvom om produsentene får forhånds betaling for covid vaksinene uansett om de virker eller ikke, om de er trygge eller ikke, så vil de absorbere kontrollorganene inn i sin egen industri. Slik at de kan få samme vilkår på alle medisiner som de får med covid vaksinen.

Den største menneskeskapte medisinske katastrofen noensinne

Hva er lenge siden? Hva er gammel legevitenskap? Hva vil du kalle primitiv medisin? Før krigen? 1990?

På 50-tallet og 60-tallet var det mange kvinner som tok medisinen Thalidomid.

Thalidomid ble solgt som sovemiddel og til gravide kvinner som et kvalmestillende middel for å lindre morgenkvalme, oppkast og andre symptomer uten å ha blitt testet på gravide. Mens det opprinnelig ble ansett for å være trygt under graviditet, ble bekymringer angående fødselsskader registrert i 1961, og medisinen ble fjernet fra markedet i Europa det året.

Medikamentet ble markedsført av legemiddelfirmaet Grünenthal og var tilgjengelig i ca. 50 land (ikke USA) under minst 40 navn som blant annet : Taval, Talimol, Kevadon, Nibrol, Sedimide, Quietoplex, Contergan, Neurosedyn og Softenon.

Legemiddelet var svært skadelig for fosterets utvikling og en enkelt dose thalidomid kan resultere i alvorlige medfødte skader eller i at fosteret dør.

Mer enn 10 000 barn ble født med en rekke alvorlige misdannelser, som fokomelia, samt tusenvis av spontanaborter. Ca. 40 prosent døde ved eller kort tid etter fødselen. De som overlevde hadde lem-, øye-, urinveis- og hjertefeil.

I flere land ble Thalidomid solgt i tiår etter skadene ble kjent. Og selv Norge brukte helt til 2008 før de sendte ut brev sammen med opplæringsmateriell til onkologer, hematologer og sykehusapotek, for å hindre at fostre blir eksponert for thalodomid under svangerskapet, samt informere om annen risiko ved behandling med medikamentet.

Mange mener fødselsdefektene av thalidomid førte til utviklingen av større legemiddelregulering og overvåking i mange land. Noe som antageligvis er sant, men når man 50 år senere må trekke tilbake 30% av medikamentene etter godkjenning har man ikke en “regulering og overvåkning” å være stolt av.

Og verst av alt er at covid-pandemien har visket bort all regulering og overvåking, både god og dårlig.

Etikk

Mange tenker nok på nazi Tyskland eller undertrykkende diktatur når de tenker på eksperimenter av egen befolkning eller grusomme medisinske praksiser. Men dessverre har vi nok av det i “den frie verden” også. Og i moderne tid. De “mest kjente” er i regi av USA, som har drevet med ondskapsfulle medisinske eksperimenter på både sin egen befolkning og i andre land. I en artikkel i McGill beskriver de hvordan ulovlige medisinske eksperimenter ble utført av United States Public Health Service og senere CDC på tross av at Nürnbergkodeksen i 1947 og Helsinki deklarasjonen i 1964 ble opprettet mens eksperimentet pågikk. Eksperimentene tok slutt først i 1972 når eksperimentet ble avslørt etter at en varsler stod frem.

Mange tror kanskje at helsemyndighetene i Norge er mye bedre, og overholder Nürnbergkodeksen og Helsinki deklarasjonen. At vi driver ikke med medisinsk ondskap i “best i verden” Norge. 

Dessverre drev vi med slik ting helt frem til 80-tallet. Og det er spesielt minoritetsgrupper som samer og romani folketsom har lidd. Men også andre svake grupper, som de som er født med, eller ervervet, forskjellige fysiske og mentale funksjonsskader. Fra lobotomering, til tvangssterilisering og til medisinering. Alt i regi av helsepersonell og helsemyndigheter. 

I 2020 fikk vi se at helsemyndigheter i Norge og mange andre land jorden rundt på nytt valgte å se bort fra både Nürnbergkodeksen og Helsinki deklarasjonen og dermed også menneskerettighetene.

Og ikke bare første kode om frivillig og informert samtykke, men alle kodene.

Norske myndigheter brøt hele Nürnbergkodeksen og Helsinki Deklarasjonen da de startet med presse befolkingen til å ta en sprøyte med en eksperimentell ny teknologi og utviklet på 276 dager. Og innførte farlige og ulovlige tiltak, segregering, sporing, testing og karantener. 

Kodeksen og deklarasjonen gjør ikke forskjell på myk eller hard tvang, mykt eller hardt press. Blir man presset til en medisinsk behandling av noe slag bryter man medisinsk etikk. Blir man ikke informert om innhold eller bivirkninger bryter man medisinsk etikk.

Hvor mange vet f.eks at vaksinene inneholder polyethylene glycol 2000, som ikker er ment for mennesker eller dyr, og kan absolutt forårsake allergisk reaksjon? 

Og i en nødgodkjenning så har per definisjon ikke alle nødvendige sikkerhetstester ennå blitt fullført, og derfor er det ikke mulig å vitne om sikkerheten til vaksinen i henhold til de aksepterte og nødvendige standardene som kreves av FDA for å gi godkjenning. “Så trygg og effektiv” var en løgn. Vi var fase tre i legemiddelutviklingen.

Ny Nürnbergprosess

Men disse summer penger, med denne historien av kriminalitet, med denne historien av brudd på medisinsk etikk, Nürnbergkodeksen og Helsinki deklarasjon, med denne historie av inkompetente og korrupte kontrollorganer og med dagens total ignorering av lover, studier, bivirkninger, Nürnbergkoder og menneskerettigheter det er ikke uten grunn til at mange mener vi burde opprette en ny Nürnberg prosess og stille de ansvarlige til ansvar.

Med hele dette bakteppet er det ikke vanskelig å forstå hvordan covid-19 vaksinen er den farligste vaksinen i historen.

Del 2 vil gå gjennom tallene.

Glenn Richard Bergstø

Menneskerettsforkjemper


Vedlegg: Nürnbergkodeksen

  1. Menneskets frivillige samtykke er helt avgjørende. Dette betyr at den involverte skal ha rettslig handleevne til å gi samtykke; bør være slik plassert at de er i stand til å utøve fri valgfrihet, uten innblanding av noe element av makt, svindel, bedrag, tvang, overgrep eller annen skjult form for tvang eller tvang; og bør ha tilstrekkelig kunnskap og forståelse av elementene i emnet som er involvert til å gjøre ham i stand til å ta en forståelse og opplyst beslutning. Dette siste elementet krever at før forsøkspersonen aksepterer en bekreftende avgjørelse, må det gjøres kjent for ham eksperimentets art, varighet og formål; metoden og midlene som den skal utføres på; alle ulemper og farer som med rimelighet kan forventes; og virkningene på hans helse eller person som muligens kan komme fra hans deltakelse i eksperimentet. Plikten og ansvaret for å fastslå kvaliteten på samtykket hviler på hver enkelt som initierer, leder eller deltar i eksperimentet. Det er en personlig plikt og ansvar som ikke kan delegeres til en annen ustraffet.
  2. Eksperimentet skal være slik at det gir fruktbare resultater til samfunnets beste, uanskaffelige med andre metoder eller studiemidler, og ikke tilfeldig og unødvendig av natur.
  3. Eksperimentet bør være slik utformet og basert på resultatene av dyreforsøk og kunnskap om den naturlige historien til sykdommen eller andre problemer som studeres at de forventede resultatene vil rettferdiggjøre utførelse av eksperimentet.
  4. Eksperimentet bør utføres slik at all unødvendig fysisk og psykisk lidelse og skade unngås.
  5. Ingen eksperimenter bør utføres der det er en a priori grunn til å tro at død eller invalidiserende skade vil oppstå; unntatt kanskje i de eksperimentene der forsøkslegene også fungerer som forsøkspersoner.
  6. Graden av risiko som skal tas bør aldri overstige den som bestemmes av den humanitære betydningen av problemet som skal løses av eksperimentet.
  7. Riktige forberedelser bør gjøres og tilstrekkelige fasiliteter tilbys for å beskytte forsøkspersonen mot selv fjerntliggende muligheter for skade, funksjonshemming eller død.
  8. Eksperimentet bør kun utføres av vitenskapelig kvalifiserte personer. Den høyeste grad av dyktighet og omsorg bør kreves gjennom alle stadier av eksperimentet av de som utfører eller deltar i eksperimentet.
  9. I løpet av eksperimentet bør den menneskelige personen stå fritt til å avslutte eksperimentet hvis han har nådd den fysiske eller mentale tilstanden hvor fortsettelse av eksperimentet synes å være umulig.
  10. I løpet av eksperimentet må den ansvarlige vitenskapsmannen være forberedt på å avslutte eksperimentet på ethvert stadium, hvis han har sannsynlig grunn til å tro, i utøvelse av den gode tro, overlegen dyktighet og forsiktig dømmekraft som kreves av ham at en fortsettelse av eksperimentet vil sannsynligvis føre til skade, funksjonshemming eller død for forsøkspersonen.
Forrige artikkelKrigsdagbok del 20, 29. mai til 5. juni 2022
Neste artikkelBondeopprøret og Småbrukarlaget