Begynner de å få panikk? EU-kommisjonen og FN lager stor kampanje mot «konspirasjonsteorier»

0

De vil ikke at folk skal tro at det er noen mektige mennesker og institusjoner som ikke vil dem vel, men tvert om ønsker å skade dem og profitere på dem.

Hver gang folk som har klippekort på TV- og radiostudioer skal glatte over maktmisbruk og berolige folk om at det ikke finnes noen som står bak alle disse overgrepene folk opplever, griper de til det svært loslitte begrepet «konspirasjonsteorier». Det gjelder amatører som John Færseth og amatører som Faktisk.

Dette begynner å bli så møllspist og gammelt at mange har gjennomskuet det.

Det må være grunnen til at EU-kommisjonen, som jo er velkjent for aldri å sammensverge seg mot de folkene den ikke er valgt av og FN, som tilfeldigvis har finansierings- og samarbeidskontrakt med de største konspiratorene av dem alle, nemlig World Economic Forum, nå starter en kampanje mot konspirasjonsteorier.

Les: Hundrevis av frivillige organisasjoner protesterer mot at milliardærklubben WEF har tatt kontroll over FN

Hvor mange titalls eller hundretalls millioner dollar denne kampanjen skal koste er ikke oppgitt.

Men her er den:

EU-kommisjonen: Identifying conspiracy theories

UNESCO: #ThinkBeforeSharing – Stop the spread of conspiracy theories

Det er nesten søtt, hvis det ikke hadde vært så sjølhøytidelig og patetisk.

Vi må for all del ikke tro at noen prøver å profitere på en begivenhet eller situasjon og driver hemmelig samarbeid med andre for å lykkes med dette.

Og vi må for all del ikke fortelle at de som fører denne kampanjen er blant de største konspiratorene av dem alle. Ikke er de valgt, ikke står de til ansvar for noe demokratisk organ og de er så infiltrert med internasjonal storfinans at ordet korrupt nærmest blir en forskjønnelse.

Og PS: Gravende journalistikk må for all del ikke finne sted.

Forrige artikkelØstfronten i Ukraina kollapser – videre krig vil bare forsterke katastrofen
Neste artikkel«Skjulte maktstrukturer»: Mehl trosset utenriksministeren i hemmelig notat før milliard-forhandling med EU