Hvor mye blod har Erna Solberg på hendene?

0

Av Margrethe Salvesen.

Sjefsmobber Erna Solberg startet med å pushe eksperimentelle injeksjoner på hele befolkningen. I TV- ruta har hun jevnlig mobbet de som ikke ville ta sprøyta ved blant annet å si at de ikke kan tenke bare på seg selv, men må ta hensyn til andre. Hun sa også at det var en borgerplikt. Og det i et MEGET spisst tonefall. 

– Jeg kan ikke legge meg ned i min egen blodpøl akkurat. Men jeg føler ikke jeg blir tatt på alvor. Vaksinen gjorde dette med meg. Den som «alle» måtte ta, ellers var du jo rene landsforræderen. Og her er jeg, «left alone» med bivirkninger ingen snakker ordentlig om, sier Anniken Jørgensen
til VG. 

På Instagram skriver realityprofilen at hun har felt mange tårer over situasjonen.

«Det virker som denne reisen er langt fra over, og jeg har grått så mye over dette. Takk Gud for at jeg ikke prøver å få barn, fordi for øyeblikket kan jeg ikke det. Jeg blir «tvunget» til å bruke prevensjon, og hvis jeg ikke bruker det, blør jeg uten stopp». 

Kjendis Anniken Jørgensen er en av ti tusenvis av kvinner og jenter som sliter med blødninger etter Ernas vaksinerings-kampanje. Skal hun bare slippe unna med dette?

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.