Hvor mye blod har Erna Solberg på hendene?

0

Av Margrethe Salvesen.

Sjefsmobber Erna Solberg startet med å pushe eksperimentelle injeksjoner på hele befolkningen. I TV- ruta har hun jevnlig mobbet de som ikke ville ta sprøyta ved blant annet å si at de ikke kan tenke bare på seg selv, men må ta hensyn til andre. Hun sa også at det var en borgerplikt. Og det i et MEGET spisst tonefall. 

– Jeg kan ikke legge meg ned i min egen blodpøl akkurat. Men jeg føler ikke jeg blir tatt på alvor. Vaksinen gjorde dette med meg. Den som «alle» måtte ta, ellers var du jo rene landsforræderen. Og her er jeg, «left alone» med bivirkninger ingen snakker ordentlig om, sier Anniken Jørgensen
til VG. 

På Instagram skriver realityprofilen at hun har felt mange tårer over situasjonen.

«Det virker som denne reisen er langt fra over, og jeg har grått så mye over dette. Takk Gud for at jeg ikke prøver å få barn, fordi for øyeblikket kan jeg ikke det. Jeg blir «tvunget» til å bruke prevensjon, og hvis jeg ikke bruker det, blør jeg uten stopp». 

Kjendis Anniken Jørgensen er en av ti tusenvis av kvinner og jenter som sliter med blødninger etter Ernas vaksinerings-kampanje. Skal hun bare slippe unna med dette?

Forrige artikkelTo byer – to verdener
Neste artikkelKva brast så høgt?