Alt som kritikere av koronavaksinene forutså har skjedd – og mye mer

0

Kritikere har sagt det fra begynnelsen, og det gjenspeiles nå i alle data og rapporter i mange medier: vaksinasjon har ikke vært vellykket i å bekjempe en pandemi som uansett ikke eksisterte i den form av at den var så dødelig og farlig, det var uansettikke noe vi kunne gjøre da vaksiner mot slike virus aldri har gjort en god jobb. I stedet skaper det kaos og dreper mennesker. Omfanget og de langsiktige skadene kan vanskelig kartlegges, men er allerede så dramatiske at enkelte forskere og journalister snakker om et folkemord. Likevel følges vaksinasjonsprogrammet og det gjøres et nytt forsøk på å innføre obligatorisk vaksinasjon.

Av Politikeren.

Det er Ikke bare Herbert Grönemeyer, som hadde blitt vaksinert «flere ganger», som oppdaget nylig at vaksinasjon ikke er til nytte for å forhindre en koronainfeksjon. Dette har faktisk vært kjent i mer enn ett år og har vært dokumentert av offisielle data like lenge, nå til og med innrømmet av BioNTech i årsrapporten. I stedet for å forebygge en infeksjon med korona, eller i det minste forhindre alvorlige forløp, skjer det motsatte: Det er nettopp de vaksinerte som i økende grad blir syke og dør. I høyt vaksinerte Israel , for eksempel, øker antallet infeksjoner igjen, og antallet alvorlige tilfeller øker også dramatisk, slik at en femte dose geninjeksjon nå vurderes.

Det samme kan sees fra offisielle data i Tyskland som viser at “vaksinering” fører til økt dødelighet , og også i USA fører genetiske injeksjoner til en økning i dødsfall. En rekke land hvor 80 prosent eller mer av befolkningen er «vaksinert» blir tvunget til å gjeninnføre strenge tiltak som lockdowns fordi «vaksinasjonene» ikke gir noen fordel, men tvert imot forårsaker betydelig skade. Det melder høyvaksinerte Portugal at en gjennomsnittlig økning på 25 prosent i overdødelighet er et faktum, med topper på opptil 42 prosent, men dette kan ikke tilskrives SARS-CoV-2. Også i Sør-Korea, hvor 90 prosent av eldre er “vaksinert”, skyter overdødeligheten i været.

Situasjonen er ikke annerledes i høyt vaksinerte New Zealand , hvor antallet vaksinerte personer som får korona øker kontinuerlig, mens antallet uvaksinerte personer på sykehus synker. Eksemplet med dette landet viser at spesielt boosteren fører til overdødelighet.

Og også i Storbritannia blir det stadig tydeligere at med hver vaksinasjon øker snarere enn reduseres risikoen for å pådra seg sykdom og dø av Covid-19. Tall fra Israel tyder på at de som har blitt injisert har 3 til 5 ganger større sannsynlighet for å få Covid enn de som ikke har blitt injisert. I tyske klinikker gjenspeiles dette i mangel på personale. Fordi det vaksinerte personalet faller ut i rekker , samtidig som antallet pasienter øker.

Geninjeksjonen som kalles «vaksinasjon» viser seg altså å være helt ineffektiv

Selv RKI innrømmer at det allerede er registrert over 2 millioner såkalte «vaksinasjonsgjennombrudd». Hver mRNA-injeksjon øker til og med risikoen for sykehusinnleggelse, antyder en ny studie . Ifølge den nye ukentlige rapporten fra RKI har 82 prosent av pasientene på intensivavdelingene med Corona blitt «vaksinert» minst to ganger, og 69,5 prosent har til og med blitt «vaksinert» tre ganger.

Når vi ser på dataene, er det ikke overraskende at høye boosterfrekvenser fører til høye forekomster. Dette blir tydelig for eksempel med Tyskland. Her er forekomstene i det mindre vaksinerte Øst-Tyskland lavere alvorlig sykdom og død enn i det høyvaksinerte Vest-Tyskland. Siden man ikke kan anta at et virus kjenner den gamle, indre tyske grensen og fortsatt frykter å krysse den i dag, kan årsaken faktisk bare finnes i geninjeksjonene.

Det er bevist, ingen bruk av sprøyten når det gjelder virusbegrensning eller noen form for beskyttelse har virket, ikke engang før “Long Covid” , tvert imot gir geninjeksjonene ufattelige skader og øker risikoen for sykdom, sykehusinnleggelse og død.

Dette støttes også av data fra Canada , ifølge hvilke nesten 9 av 10 dødsfall forekommer blant vaksinerte og 4 av 5 blant trippelvaksinerte. Statistikk fra UK Bureau of Statistics viser at mellom januar 2021 og mars 2022 døde 530 000 personer som ble vaksinert. The Telegraph måtte nylig rapportere, ganske overrasket, at overdødelighet ikke skyldtes Corona. Plutselige dødsfall øker også i Italia . Opptil 100 av disse registreres i løpet av to uker, og påvirker kvinner og menn i alle aldre, inkludert barn. Geninjeksjoner har vist seg å redusere sjansene for å overleve ved alvorlige sykdommer.

Mange skader

Men ikke bare en sykdom av Covid er en av de vanligste konsekvensene av injeksjonen. Det er en rekke andre sykdommer som fører til at flere dør “plutselig og uventet” . Dette kan sees veldig tydelig hos profesjonelle idrettsutøvere som sliter med kardiovaskulære problemer som aldri før.

Dødeligheten blant idrettsutøvere har siden innføringen av «vaksinasjonen» vært 1700 prosent høyere enn forventet under normale forhold.

Siden korona-injeksjonene har blitt distribuert, har det vært en betydelig overdødelighet, spesielt i middelaldersgruppen, som tidligere var uoppdagelig i det påståtte pandemiåret 2020, men nå er gitt til mellom 20 000 og 60 000 dødsfall, avhengig av beregningen. Dette kan observeres i land som har vært sterkt avhengig av “vaksinering”. Trenden mot vaksinasjonsskader fortsetter med uforminsket styrke, selv om vaksinasjonsraten har stagnert i flere måneder. 4,03 millioner rapporter om bivirkninger og 23 338 dødsfall er registrert i databasen til Verdens helseorganisasjon (WHO), med et urapportert tall som varierer et sted mellom 60 og 99 prosent.

En sammenligning med databasen til European Medicines Agency EMA viser at WHO-dataene ikke kan gi et fullstendig bilde, som allerede har rapportert minst 25 000 dødsfall for EU alene og nesten 2 millioner mistenkte tilfeller av bivirkninger, hvorav minst 1,3 millioner var “alvorlige” bivirkninger. Det ble også rapportert 151 037 sykehusinnleggelser, 73 604 funksjonshemninger og 34 900 livstruende komplikasjoner. Hvis du ønsker å visualisere dette, tilsvarer antall rapporterte bivirkninger omtrent befolkningen i Hamburg. Imidlertid er bare et mindretall av tilfellene rapportert. Du kan altså fint se for deg litt over 1/3 av Norges befolkning borte vekk som følge av vaksiner for å få en idé om hvor mange det er.

Den amerikanske databasen VAERS gir et lignende bilde . Det er snakk om 29.000 dødsfall, 162.000 sykehusinnleggelser, nærmere 200.000 legebesøk og nærmere 54.000 varige funksjonsnedsettelser som direkte følge av injeksjonen, som feilaktig kalles «vaksinasjon». Det skal bemerkes at VAERS er et frivillig rapporteringssystem som anslås å kun registrere én prosent av bivirkningene.

Til tross for dette er det rapportert om totalt over 1,3 millioner skader som følge av «vaksinasjonen» . Ikke overraskende rapporterer en av USAs største forsikringsgrupper, Lincoln National, en økning på 163 prosent i utgiftene. Gruppelivsforsikringsutgifter økte fra 500 millioner dollar i 2019 til 1,4 milliarder dollar i 2022 i aldersgruppen 18-64 år. Økningen i «pandemiåret» 2020 er neppe årsaken. Først når geninjeksjonene begynner å gis, skyter de i været.

Avlastningen for sykehusene, som ble oppgitt som mål for tiltaks- og vaksinasjonsagendaen, lot seg ikke oppnå i det hele tatt, snarere tvert imot. Særlig de landene som har valgt null-Covid og total obligatorisk vaksinasjon, står nå overfor en humanitær katastrofe. New Zealand og Australia er eksempler på dette. Sykehusene flyter over der, slik at pleiepersonalet ikke lenger vet hvor de skal legge pasientene. Det er også så mange utrykninger at ambulanser ikke lenger er tilgjengelig. Også i Tyskland forverrer geninjeksjonen sykepleiermangelen, antall pasienter er noen ganger 45 prosent over gjennomsnittet – ifølge Hans-Peter Schlaudt, administrerende direktør i Klinikum Hochrhein GmbH.

Spesielt unge blir i økende grad innlagt med hjerte- og karproblemer og trombose. Denne hyppige forekomsten beskrives fortsatt som “mystisk” av media, og et nytt navn, “Sudden Adult Death Syndrome”, eller SADS for kort, er til og med oppfunnet for å skjule sammenhengen med “vaksinasjonen”. I tillegg øker nevrologiske sykdommer og lidelser i ukjente mengder.

Bivirkningene og sykdommene forbundet med injeksjonen blir stadig tydeligere. Det er en nesten uhåndterlig variasjon av lidelser, sykdommer og skader som utløses av injeksjonen. De kan derfor bare nevnes som eksempler.

Mødre og barn

Etter å ha vurdert deler av de 55 000 sidene med dokumenter som Pfizer måtte gjenopprette, snakker Naomi Wolf om et folkemord. Over 3000 medisinske fagfolk har evaluert dokumentene og gjort sjokkerende funn. De viser at Pfizer-ansatte allerede i desember 2020 visste at injeksjonene ikke virket og at Covid-sykdommen var en av de vanligste konsekvensene. Senest i mai 2021 var Pfizer også klar over at injeksjonene skader hjertene til unge mennesker; Likevel har US Food And Drug Administration (FDA) anbefalt «vaksinasjonen» også for barn og ungdom.

Allerede i de interne studiene var det 42 000 bivirkninger. 1200 mennesker døde, fire av dem samme dag som de fikk geninjeksjonen.

Sprøyten inneholder også PEG, et petroleumsderivat som er så sterkt allergifremkallende at selv den minste mengde er nok til å utløse anafylaktisk sjokk hos mange mennesker. PEG-allergi regnes likevel ikke som en kontraindikasjon for injeksjonen, og berørte pasienter ble heller ikke informert. Det som er mest skremmende er at reproduksjonen i seg selv er et offer for disse «vaksinasjonene». Fordi nanopartikler som mRNA transporteres i, også trenger inn i livmoren som oppstår, hvor de forårsaker alvorlig skade.

Men ikke nok med det, de skadelige ingrediensene som piggproteiner kommer også inn i morsmelk og overføres dermed til barnet under amming. I Pfizers interne tester var det dødsfall som følge av betennelse hos barn, men også alvorlige utviklingsforstyrrelser. I mange tilfeller ble også morsmelk grønnaktig eller blålig, mens andre mødre ikke lenger kunne produsere morsmelk i det hele tatt. Det er også funnet store mengder PEG i morsmelk.

I tillegg vandrer massene av cytokiner som produseres av “vaksinasjonen” inn i morsmelk. De overføres til barnet og utløser en permanent overeksitasjon av immunsystemet der, noe som fører til sykdommer og også kan skade hjernen. Dette hindrer barnets sunne utvikling, til og med tidlig død. Det er også en sammenheng mellom høye cytokinnivåer hos kvinner og spontanabort.

Så det er en slående tilfeldighet at FDA stengte Abbot, en stor barnematprodusent, samtidig som Bill Gates, Mark Zuckerberg og Jeff Bezos – de samme oligarkene som også pryder oss med COVID-narrativet og/eller har hatt nytte av det — finansierer et selskap kalt Biomilq , som har som mål å produsere brystmelk fra brystceller i et laboratorium. Mødre som ikke lenger kan amme babyene sine, blir tvunget til å kjøpe Biomilq-produkter. På denne måten tvangsskaper hensynsløse storbedrifter et marked som det aldri har vært behov for før.

Lipid-nanopartikler gjør også sprøyten enda farligere, da de kan utløse anafylaktisk sjokk, som patolog Ryan Cole forklarer. Ifølge dette har 80 prosent av befolkningen allerede utviklet antistoffer mot polyetylenglykolen de inneholder. Dette er grunnen til at folk falt om og døde i vaksinasjonssentrene. Men disse lipid nanopartikler akkumuleres i eggstokkene. Her hemmer de den naturlige evnen til å reprodusere, noe som kan føre til infertilitet eller alvorlige misdannelser hos babyene, samt spontanaborter.

Ikke overraskende, i Skottland, for eksempel, øker spedbarnsdødeligheten uforholdsmessig , noe som betyr at “vaksinering” dreper små barn. Også ved RamBam-sykehuset i Haifa, Israel, økte antallet spedbarnsdødsfall og spontanaborter med 34 prosent i 2021. Den amerikanske VAERS-databasen snakker om over 4700 spontanaborter som er direkte relatert til geninjeksjon. Det skal igjen bemerkes at dette kun er de rapporterte tilfellene. Antall urapporterte saker er enormt.

Ifølge den amerikanske gynekologen James Thorp øker injeksjonene til og med antallet misdannelser hos babyer med en faktor på 100 . Men selv det kommer som liten overraskelse for tidligere Pfizer-ansatte.

For dokumentene fra Pfizer selv viser at i studiene mistet 97 prosent av de gravide ungene sine som følge av «vaksinasjonen». Alt i alt viser dokumentene at Pfizer ikke kunne utelukke masseavfolking som følge av geninjeksjon. Det er derfor Naomi Wolf snakker om folkemord . “Vaksinasjonen” setter ikke bare fruktbarheten til mødre i fare, men også helsen til barn, som kan bli skadet eller til og med drept i livmoren og senere gjennom morsmelk. Dermed setter sprøyten helt klart reproduksjonsevnen til menneskeheten generelt i fare, samtidig som den skader, steriliserer eller dreper enkeltpersoner.

Dataene fra Federal Statistical Office om levendefødte viser også en nedgang i 2021/2022. Mens det i januar i årene 2015 til 2021 ble registrert godt 60 000 levendefødte, falt dette tallet til nesten 53 000 i januar 2022. Og selv om dette kan skyldes en rekke faktorer, bør det være et skarpt rødt flagg som vil kreve ytterligere undersøkelser spesielt siden det ble meldt om babyboom som følge av all innetiden under pandemien, også spesielt når det største medisinske eksperimentet i historien blir utført i stor skala. Ungarns fødselsrate har også kollapset med 20 prosent – ni måneder etter starten på vaksinasjonskampanjen.

Også i Sverige falt den landsdekkende fødselsraten nesten nøyaktig 9 måneder etter starten av vaksinasjonskampanjen. Landet tilbakeviser dermed propagandapressens innvending om at fallet i fødselsraten i Tyskland skyldes nedstengningen, som førte til at fødsler ble fremrykket til 2021. For det var ingen lockdown i Sverige.

Lignende tendenser kan observeres i ØsterrikeSveits og til og med over hele verden. På Island doblet det seg nesten antall dødfødsler i 2021. Det amerikanske militæret rapporterer også en gigantisk 300 prosent økning i dødfødsler blant tjenestekvinner i 2021. Begge landene startet sine “vaksinasjonskampanjer” i desember 2020.

I tillegg til å sette kvinnelig fertilitet i fare, er det også en lignende effekt på mannlig fruktbarhet, som en studie fra Israel fant ut.

Alle som lurer på hvordan alt dette er mulig bør innse at «vaksinene» fortsatt er eksperimentelle stoffer som inneholder produkter som eksplisitt ikke er egnet for bruk på mennesker. Å gi slike stoffer til gravide kvinner, ammende mødre eller små barn i slike uhemmede mengder er faktisk uansvarlig og historisk sett en unik hendelse. Det skal også legges til at selv Contergan ble forsket på lenger enn disse geninjeksjonene. Ikke engang den interne rapporten hos Pfizer, som forutså mange bivirkninger, var nok advarsel til at selskapet kunne stoppe dette eksperimentet.

Alvorlige sykdommer

Det er imidlertid også en hel rekke – vanligvis ganske sjeldne – sykdommer som Creutzfeldt-Jakobs sykdom som kan oppstå som følge av geninjeksjon. Denne sykdommen er hovedsakelig kjent fra konteksten av BSE-skandalen. Årsaken er feilfoldede proteiner, såkalte prioner, som hoper seg opp i hjernen og fører til død av hjernevev. Disse prionene ble også funnet på piggproteinet til koronaviruset, som derfor sannsynligvis er årsaken til sykdommen.

Det er interessant at denne prionregionen ikke lenger er tilstede i omicron-varianten og derfor ikke utgjør noen fare. Selv med de tidligere variantene var en naturlig infeksjon knapt forbundet med noen risiko, siden piggproteinene bare kommer inn i blodet og sprer seg i hele kroppen i spesielt alvorlige tilfeller.

Annerledes er det med «vaksinasjonene», hvor disse proteinene produseres og spres med milliarder i antall rett inn i kroppen. Dette øker også risikoen for Creutzfeldt-Jakob. Mens det normalt tar år fra infeksjonen til de første symptomene, går det mye raskere med “vaksinasjonen”. I gjennomsnitt tar det mindre enn 12 dager fra tidspunktet for “vaksinering” til debut av alvorlige symptomer, og døden følger kort tid etter. Denne hastigheten etterlater liten tvil om at sprøyten er årsaken til sykdommen.

Akkurat som nanopartikler kan trenge gjennom livmoren, trenger de også gjennom blod-hjerne-barrieren, noe som forklarer utviklingen av Creutzfeldt-Jakob, samt vedvarende nevrologiske skader . Vi snakker om lammelser, hjerneslag, nervesmerter og mange andre symptomer som den forente legestanden virker maktesløs mot når de ikke kaster bort tiden sin på å ærekrenke de skadde pasientene. Disse lidelsene er svært alvorlige og svekker de som er rammet alvorlig i lang tid, om ikke for livet. De kan også føre til varig uførhet og tidlig død. Ødeleggelsen av nevroner i hjernen kan dermed også være en konsekvens av geninjeksjonene. Slike skader er kjent fra degenerative sykdommer som Alzheimers.

I tillegg skader injeksjonen det medfødte, naturlige immunforsvaret og fører til immunsviktsyndrom, som har en skremmende likhet med AIDS og derfor er kjent som VAIDS , dvs. vaksineindusert immunsviktsyndrom. At dette syndromet eksisterer og ikke er en myte, som noen av de etablerte mediene fortsatt prøver å fortelle, ble nylig underbygget av en blodprøve av de berørte initiert av advokatfirmaet Rogert og Ullbrich.

Som et resultat av VAIDS forsvinner symptomene på en infeksjon etter en tid, men virusene forblir i kroppen og forårsaker alvorlig skade der, som fører til en kronisk sykdom, i tilfellet med Corona til “Long COVID”. Likeledes favoriseres alle andre sykdommer forbundet med “vaksinasjonen” av den. Ifølge data fra den amerikanske registreringsdatabasen VAERS steg antallet AIDS-relaterte sykdommer med mellom 1 145 og 33 715 prosent i 2021 sammenlignet med året før. VAIDS fører til en drastisk reduksjon i forventet levealder for ofrene som rammes. Autoimmune sykdommer , der immunsystemet angriper din egen kropp, blir også stadig mer vanlig .

Det har lenge vært bevist at mRNA forblir i kroppen i flere måneder , spesielt i lymfeknuter, og ikke brytes ned etter kort tid. Det er også klart at mRNA er inkorporert i DNA ved hjelp av revers transkriptase , som gjør piggproteinet til en permanent gjest i menneskekroppen og dermed også inkluderer potensialet for overføring til avkom.

Cellene endret seg på denne måten, som kan finnes hvor som helst i kroppen, inkludert organer og hjernen, og utfører ikke lenger sin faktiske funksjon, men danner i stedet piggproteiner. På denne måten blir hjerneceller, leverceller, hjerteceller piggfabrikker som oversvømmer kroppen med dette giftstoffet milliarder av ganger.

Så den såkalte vaksinasjonen har potensial til å ødelegge immunsystemet og bør derfor stoppes. Piggproteinene sirkulerer i kroppen i minst fire måneder, og forårsaker alvorlig skade. For det er bevist at det er et giftstoff, et giftig stoff. I tillegg setter geninjeksjonen i gang en Antibody Dependent Enhancement Effect, eller kort sagt ADE-effekt, som fører til «vaksineavhengighet» fordi dannelsen av antistoffer avhenger av tilsetningen av stoffene.

Personer som har blitt injisert en gang må injiseres gang på gang for å utvikle antistoffer, som imidlertid kun er tilpasset den første varianten av koronaviruset, som gjør at kroppen ikke danner noen nøytraliserende antistoffer mot andre varianter og dermed fremmer til og med sykdommen. I tillegg er det observert komplekse infeksjoner hos pasienter som, selv etter lang tid og ved bruk av tunge medisiner, ikke kunne bringes under kontroll.

Hjerte- og karsykdommer

En hyppig bivirkning av «vaksinasjonen» er også blodpropp, som gir trombose, hjerteinfarkt, hjerneslag og lungeemboli, men også en lang rekke mer diffuse symptomer forårsaket av mikrotromber, som er forbundet med skader på organer og blodårer. Dette gjenspeiles også i økende rapporter om hjerteinfarkt blant piloter. Flere og flere tilfeller av hjerteinfarkt under flyreiser blir offentlige og varsler dårlige ting for sikkerheten til flytrafikken. Det nåværende kaoset innen flyreiser skyldes blant annet høye smittefrekvenser blant vaksinerte og andre sykdommer som hjerteinfarkt blant flyselskapets ansatte. Men selvfølgelig påvirkes også vei- og jernbanetrafikken, noe som kan føre til mange ulykker.

Hvor alvorlig dette problemet med blod- og karsykdommer er, blir tydelig når man tenker på at nesten alle legemidler som fremmer blodpropp allerede er brukt opp for i år. For eksempel publiserte produsenten Boehringer Ingelheim et brev i april om at de aktive ingrediensene Actilyse og Metalyse som kreves for dette, neppe eller ikke i det hele tatt ville være tilgjengelig innen utgangen av 2022. Ifølge selskapet får stadig flere pasienter tromboembolisk behandling. Produksjonskapasiteten er ennå ikke tilpasset denne økende etterspørselen. Ifølge konsernet vil forsyningssituasjonen fortsette de neste 2 årene hold deg “fast”. Hvis disse medisinene ikke lenger eksisterer, er det eneste alternativet å kutte trombosen ut av pasienten manuelt.

Kreft

En annen konsekvens av geninjeksjon er kreft. Dette utløses enten av injeksjonen og kan dukke opp hvor som helst i kroppen, ofte direkte på injeksjonsstedet, eller en tidligere kreft som var godt kontrollert bryter ut igjen. Det er påfallende at veksten av kreften akselereres kraftig, slik at legene snakker om en turbokreft.

Geninjeksjon er også i ferd med å bli et problem ved organtransplantasjoner. Fordi organene som kommer fra vaksinasjonsofre enten ikke aksepteres av vertsorganene i det hele tatt, eller er forbundet med økt risiko for trombose. En bloddonasjon fra injiserte personer bør være tilsvarende problematisk. Fordi blodet ikke bare inneholder piggproteinene, men også har en tendens til å koagulere, bør det i mange tilfeller ikke være brukbart. Dette kan være en mulig årsak til den nåværende mangelen på blodforsyninger .

Som du kan se, skader “vaksinasjonen” kroppen på så mange måter at dette giftige stoffet bør forbys. Over 45 alvorlige livsendrende og dødelige sykdommer kan spores tilbake til sprøyten. Det utgjør en alvorlig helserisiko som de ansvarlige har visst om lenge.

Nettopp derfor er det rimelig å anta at det her blir utført et massedrap med viten. Ofre får ofte ikke støtte fordi leger enten ikke kan eller vil hjelpe. Tross alt har Marburg universitetssykehus opprettet en spesiell poliklinikk, hvor ventetiden for øyeblikket er minst 9 måneder, mens vi venter på marburg viruset for å dekke over folkemordet?, en indikasjon på omfanget av skaden.

Ingen “vaksinasjon”, ingen bivirkninger

At piggproteinet er et giftstoff, det vil si et giftig stoff, har faktisk vært kjent i lang tid, men kan også finnes i mer enn 500 vitenskapelige artikler . Dette finner du også i de offisielle dataene fra Pfizer . Dette betyr at injeksjonen som kalles “vaksinasjon” ikke er en. I stedet blir folk injisert med en snutt av gener som koder for et giftstoff, som deretter sprer seg gjennom kroppen og kan skade den på en rekke måter.

“Bivirkningene” er derfor ikke bivirkninger, men konsekvensene av forgiftningen av kroppen og den eneste effekten av disse injeksjonene. For de beskytter på ingen måte mot noen form for sykdom, men gjør tvert imot ikke annet enn skade.

Alt dette var kjent for legemiddelfirmaene som lager denne giften. For eksempel, i Pfizers interne studier fullførte ikke minst 800 studiedeltakere studien fordi de enten døde, ble skadet av giften eller trakk tilbake samtykket. Naomi Wolf og teamet hennes snakker til og med om 1400 døde.

Dataene, som selskapet opprinnelig ønsket å holde hemmelig i 75 år og som først kom frem gjennom et søksmål, foregriper allerede alt vi opplever i stor skala nå. Følgelig må også statlige myndigheter ha vært klar over det. At de likevel tillot denne giften og tvang den inn i folk ved hjelp av press og noen ganger åpen tvang, er en dimensjon ved kriminalitet som vanskelig kan måles.

Fortielse

I mellomtiden gjør statsmyndighetene alt de kan for å dekke over hele omfanget av katastrofen. Data er ikke registrert eller bare utilstrekkelig registrert eller publiseres ikke lenger i det hele tatt. Likevel kan det beregnes at det i Tyskland, Storbritannia og Danmark kan være ett dødsfall for hver 4000 doser vaksine som gis . Totalt kan  45.000 mennesker ha dødd som følge av «vaksinasjonen» bare i Tyskland. I følge andre rapporter kan det antas 250 000 vaksinasjonsdødsfall i USA og 50 000 til 75 000 i Tyskland. Alt i alt var det allerede i fjor kjent at «vaksinasjonene» tok livet av mennesker. Og selv denne antatte frelsen er av tvilsom natur. Fordi effektiviteten av “vaksinasjonen” kan bevises mindre og mindre.

Men antallet urapporterte tilfeller er enormt med alle disse datasettene, siden de fleste leger ikke rapporterer skaden, som Steven Kirsch, amerikansk informatiker og gründer, forklarer i et foredrag . Han kommer til at hver tusende «vaksinerte» dør av «vaksinasjonen». Med rundt 5 milliarder “vaksinerte” mennesker så langt, ville det allerede bety 5 millioner dødsfall. På verdensbasis kunne flere mennesker ha dødd av et tiltak som ble ansett som medisinsk enn det bor folk i Berlin og Köln til sammen. Definitivt flere mennesker døde av sprøyten enn angivelig av Corona.

Alvorlige bivirkninger vil sannsynligvis oppstå hos omtrent én prosent , dvs. hver hundrede “vaksinerte”. Dette sammenfaller også med analysen som Harald Matthes utarbeidet for Charité Berlin og som senere ble trukket tilbake. En ny artikkel fra Landsforeningen av lovpålagte helsetrygdleger (KBV) antyder at 4,7 prosent av de vaksinerte måtte oppsøke lege etter injeksjonen. Ifølge dette var det i 2021 alene minst 2,5 millioner mennesker som måtte klage på vaksinasjonsbivirkninger, mens Paul Ehrlich Institute bare registrerte 244 576 «mistenkte tilfeller» av bivirkninger for samme år.

KBV måtte til og med korrigere denne informasjonen oppover igjen i etterkant. Ett legebesøk telles nå for hver 61 injeksjoner som gis. Dette er ikke, som kommunisert av media og politikere, lette, forbigående bivirkninger. Tross alt, hvem går til legen på grunn av rødhet på stikkstedet eller lett smerte?

Det finnes utallige medieoppslag og private reportasjer, som selvfølgelig bare gjenspeiler en liten del av de faktiske dimensjonene. Her er et glimt av de faktiske såkalte bivirkningene som folk er tvunget til å oppsøke lege om. Symptomene er svært like, og mange av ofrene har én ting til felles: De blir stående alene .

Alt dette beskriver imidlertid bare de kortsiktige effektene som allerede viser seg. Det er absolutt umulig å forutse hva som fortsatt venter på lang sikt. Den såkalte Covid-vaksinasjonen blir allerede beskrevet av noen leger og forskere som et biovåpen eller medisinsk atomvåpen som kan drepe opptil 700 millioner mennesker i de kommende årene og permanent skade mange flere.

Men selv om antallet urapporterte saker er vanskelig å vurdere, er de offisielle dataene nok til å utløse et høyt alarmsignal, som bør resultere i en umiddelbar tilbaketrekking av godkjenningen av stoffene og en detaljert undersøkelse. Det går fram av en rapport fra innbyggerorganisasjonen «World Council for Health».

I alle offentlig tilgjengelige databaser fant organisasjonen at antallet rapporter om bivirkninger fra geninjeksjoner er 10 til 169 ganger høyere enn fra sammenlignbare produkter. Rapporten knytter mer enn 40 000 dødsfall til nålene, og de fleste rapportene gjelder alvorlig skade.

Alt i alt er det nok bevis i de rapporterte dataene alene som burde utløse en tilbakekalling av produktet. Det ville ikke engang være nødvendig å bevise en årsakssammenheng mellom injeksjonen og alvorlige konsekvenser. Bare muligheten for en slik forbindelse gjør en tilbaketrekning nødvendig. Dette for å ivareta pasientsikkerheten.

For lite for sent

Offentlige medier rapporterer nå også nølende om vaksinasjonskomplikasjonene, etter tidligere å ha fornærmet forskere og journalister som hadde advart om dem. Dette viser at disse mediene ikke kan stoles på. Siden begynnelsen av Corona-historien har de uhemmet innordnet seg og fornærmet og ærekrenket enhver kritiker.

Vel, når skaden er gjort, gnir de seg i øynene og rapporterer skaden som kunne vært unngått hadde disse mediene gjort jobben sin i stedet for å bruke all sin makt for å påtvinge en ideologi. Ved å gjøre det diskvalifiserer disse såkalte journalistene seg selv.

I tillegg blir hele omfanget av dette, som Naomi Wolf kaller det, folkemord nedtonet og dekket til. I stedet for en nådeløs omvurdering innvilges bare det helt vesentlige, som egentlig ikke lenger kan holdes hemmelig. I det hele tatt støtter media tildekkingen, for eksempel ved å rapportere at det økende antallet tromboser skyldes varmen , eller ved å snakke om sjeldne «isolerte tilfeller». Dette bagatelliserer hele omfanget av katastrofen.

Politikere og media rapporterer for tiden om en “sommerbølge”, og faktisk er sykehusene uvanlig travle . I tillegg er det også en ekstrem økning i redningsaksjoner, slik at det i enkelte tilfeller ikke lenger er redningskjøretøyer tilgjengelig. Grunnen til dette er etter all sannsynlighet ikke et koronavirus, fordi det ikke sirkulerer i det hele tatt om sommeren.

I stedet er vaksinasjonen utløsende for dette, samt hver videre “bølge”. Som forklart ødelegger injeksjonen immunsystemet til de som har blitt injisert, noe som gjør dem mottakelige for alle slags sykdommer og fører igjen til ødeleggende lidelser og sykdommer som ofte krever sykehusopphold. Valget av begrepet “koronabølge” er derfor ikke annet enn et forsøk på å dekke over den enorme skaden sprøyten har forårsaket.

Til tross for de nå åpenbare ødeleggelsene som geninjeksjoner har forårsaket og fortsatt forårsaker, gjør delstatene Bayern, Hessen og Baden-Württemberg nok et forsøk på å håndheve obligatorisk vaksinasjon på føderalt nivå. Et ytterligere forsøk på å gjøre dette kan også forventes til høsten, når de meningsløse forekomsttallene igjen stiliseres til en «bølge». Siden den føderale konstitusjonelle domstolen har godkjent det institusjonsrelaterte vaksinasjonskravet, er hemmingsterskelen nå mye lavere enn i april.

«Ekspertrådet» i den føderale regjeringen understreker allerede at «vaksinasjonen» må strammes inn igjen for kommende høst og vinter. EU lagrer også opp flere doser av giften i stor skala for å distribuere dem bredt – i lys av den åpenbare skaden, en kriminell kunngjøring om drap, drap og kroppsskade i millioner av tilfeller. Vaksinasjonsplikten for ansatte i helsesektoren er fortsatt gjeldende, akkurat som tåleplikten for soldater nå er godkjent av retten. Det er også drap og overfall i tusenvis av tilfeller.

Samtidig presses vaksinering av barn og babyer frem, til tross for påvist ineffektivitet og påvist skade .

Det er allerede rapportert om hjernebetennelse, alvorlig blødning, anafylaktisk sjokk eller andre noen ganger fatale konsekvenser hos babyer etter administrering av en “vaksinasjon”, selv om dette ennå ikke er godkjent for babyer. Boostere blir allerede distribuert til barn enkelte steder , selv om denne gruppen ikke er berørt i det hele tatt av Corona.

Det er en kriminell handling mot livet. Og selv om den nye “vaksinen” Novavax har vist seg å forårsake opptil 6 ganger mer hjertesykdom enn de som ikke gjør det, venter det nye giftstoffet på FDA-godkjenning.

Det som nå måtte følge i stedet for ytterligere restriksjoner og ytterligere tvangsmidler ville være en rettslig gjennomgang. Det måtte åpnes sak for drap, legemsbeskadigelse og mange andre lovbrudd mot ansvarlige politikere, journalister, leger, farmasøytiske selskaper og vaksinasjonssenteransatte som gjennom moraliserende press, økonomisk tvang, bedrageri, løgner eller hatkampanjer overtaler folk. å “vaksinere” oppfordret til å bekjempe en pandemi som aldri var .


Denne artikkelen ble først publisert av Politikeren.

Forrige artikkelGrensekryssende bistand – grenseløst hykleri
Neste artikkelTvungen lønnsnemnd
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.