Jimmy Dore: The Guardians faktaløse svertekampanje mot journalister

0

En fersk historie i britiske The Guardian forsøkte å avsløre een angivelig konspirasjonen for å spre russisk propaganda om krigen i Syria, spesielt ved å bruke individuelle journalister, inkludert The Grayzones Aaron Maté som en kanal. Ett problem: Guardian-treffet inkluderte ingen faktiske bevis, og i motsetning til vanlig journalistisk praksis, unnlot forfatteren å spørre noen av de påståtte konspiratørene om en kommentar til påstandene før han gikk på trykk.

Jimmy snakker med Aaron Maté, så vel som den amerikanske komikeren Kurt Metzger, om denne journalistiske feilbehandlingen og nedgangen til den en gang så store The Guardian.

Forrige artikkelKrigsdagbok del 11, 12. til 15. april 2022
Neste artikkelRiksadvokaten: – Amerikanske soldater kan åpne ild mot demonstranter