Den tyske regjeringa vurderer å innføre maskeplikt fra oktober til påske hvert år

0

I en rapport diskuterer den føderale regjeringa innføringen av et maskepåbud fra oktober. Nøyaktig hvordan dette skal utformes er foreløpig ikke klart. Dette skriver den tyske avisa Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Ifølge en rapport fra «Welt am Sonntag» vurderer den føderale regjeringa et nytt, generelt maskepåbud fra oktober for å beskytte mot spredningen av korona-pandemien om høsten. En såkalt «OO-regel» („Oktober bis Ostern-Regel“) er under diskusjon, med henvisning til informasjon fra regjeringskretser. Så langt har denne «oktober til påske-regelen» hovedsakelig vært kjent som en anbefaling om å utstyre biler med vinterdekk for denne perioden.

Ifølge rapporten kan det nye maskekravet fortsette å gjelde som før i offentlig transport, medisinske fasiliteter og aldershjem, men også igjen innen detaljhandel og serveringsbransjen. En utvidelse til skoler står fortsatt åpent, heter det.

Ifølge «WamS» sa regjeringa at en slik utvidelse av maskekravet vil bli vurdert som en av flere mulige forskrifter for den kommende endringen av smittevernloven. Men først, som avtalt i koalisjonen, avventer man ekspertrapporten om effektiviteten og risikoen ved tidligere koronabeskyttelsestiltak som er ventet i slutten av juni.

Det føderale helsedepartementet ønsket derfor ikke å kommentere de mulige planene. Ifølge «WamS» sa en talsmann bare at den nye infeksjonsbeskyttelsesloven fortsatt forhandles i regjeringa. De gjeldende reglene i smittevernloven om korona utløper 23. september. De inneholder kun noen få såkalte grunnleggende beskyttelsestiltak.

Anti-menneskelig

Anti-menneskelig politikk gjør comeback i Tyskland med den nye og forbedrede patologiserte fascismen.

Under banneret til «Vitenskap» vurderer Tyskland å gjøre masker obligatoriske i landet fra oktober til påske, HVERT ÅR, uhindret av irriterende detaljer som bevis, vitenskapelig debatt eller menneskerettigheter. 

Apropos: Tyskland har vært veldig opptatt av grønn «fornybar» energi, noe som vil være vanskelig å forene med negativ miljøpåvirkning av de millioner av masker denne politikken vil produsere. Det er 82 millioner tyskere, så det blir mange masker per dag på overfylte søppelfyllinger.

Forrige artikkelSmittsomme vaksiner: en advarsel
Neste artikkelFagfolk om lege Kaveh Rashidis beskrivelse av immunforsvaret: – Feil!