Pfizers kriminelle hensikter dokumenteres skritt for skritt

0

80.000 nye dokumenter er frigitt av Pfizer som viser kriminelle hensikter.

Av Sarah Westall.

Her er noen detaljer :

2. mai i år ble ytterligere dokumenter frigitt og publisert av Public Health and Medical Professionals for Transparencyhttps://phmpt.org/pfizers-documents/

Pfizer og FDA kjempet hardt i retten for å skjule disse dokumentene; nå vet vi hvorfor. 

De illustrerer et klart bilde av at mRNA-injeksjonene ville forårsake betydelig skade på pasienter. Dokumentene viser uten tvil at dette er gjort med forsett. 

Verre, regjeringen ga Pfizer (og de andre selskapene) immunitet mot ansvar for skade fra vaksinebivirkninger.Men immuniteten inkluderte ikke kriminelle hensikter om å forårsake skade (eller drap); en skade som er mye større enn selve sykdommen.

I tiden som kommer vil dette bli fremmet for domstoler og kongressen i årene som kommer, etter hvert som fakta fortsetter å komme trillende ut som erter av en sekk.

Man må forvente en eskalering av at folk blir sinte etter hvert som antallet dødsfall og livsvarige skader av mRNA-injeksjonene fortsetter å stige.

Med tanke på at det er over 80.000 dokumenter som ble utgitt 2. mai, vil det ta litt tid å finkjemme alle filene. Men her er noen av de siste sannhetene som har blitt avslørt fra forskjellige uavhengige forskere som graver seg gjennom filene:

Følgende diagram fra 30. april 2021, viser at blant de 42 086 som deltok i forsøket, var det 1223 dødelige bivirkninger ( dødsfall ). Ytterligere 11 361 mennesker var på utgivelsestidspunkt av rapporten ikke blitt friske. Det betyr at det sannsynligvis var mange flere dødsfall. Ytterligere 9400 (over 10%) var ukjente.

Hvordan er det mulig at de ikke visste noe om bivirkninger ?

Som vi vet ble det hevdet at injeksjonene var sikre og svært effektive. I Norge rådet en hallelujastemning og folket løp i flokk for å få bli injisert med disse høyst tvilsomme og nødgodkjente «vaksinene «. Tidlige behandling av pasienter samt behandling med Ivermectin, Hydroxyklorokin m.m, ble bannlyst. Det at man sørget for å ha optimale verdier av vitamin D3 ( egentlig et hormon ), ble ikke ofret så mye som en omtale i riksdekkende media.

I dag vet man også at injeksjonene svekker immunforsvaret. I Norge har man registrert alvorlige bivirkninger som myndighetene helst ser bli forbigått i stillhet. Hvor mange som i realiteten har dødd som følge av injeksjonene tror jeg ingen vet med sikkerhet. 

Det spiller heller ingen rolle hvorvidt man er vaksinert eller ikke og hvor potensielt syk man kan bli.

Rutinene ved behandling av syke med covid var skandaløs. Kombinasjonen respirator+Remdesivir = den nær sagt sikre død.

Hva skjedde med de 11.361 menneskene som var med i forsøket i USA ?

Dette er bare noen av de spørsmål som kommer til å bli stilt i tiden fremover.

Uavhengig av hva svarene måtte bli, peker dokumentene tydelig på kjente og alvorlige bivirkninger med mRNA-injeksjonene både på kort og lang sikt hos pasientene. 

Hvordan kunne FDA og helsemyndighetene ignorere dette etter disse funnene ?

Hva visste norske helsemyndigheter ? Og hva visste EMA ? Hvorfor la Steinar Madsen i Statens Legemiddelverk ned strenge restriksjoner på nettopp medisinene Plaquenil ( Hydroxyklorokin ) og Prednisolon samtidig som han hevdet at det finnes ingen medisiner mot sykdommen Sars-CoV-2? Den meget anerkjente legen Vladimir Zelenko i USA hadde på det tidspunkt Madsen hevdet at det finnes ingen medisinerbehandlet mange mot sykdommen med svært så gode resultater. Alfa og omega var tidlig behandling med de riktige medisiner. Det viktigste var å starte behandling så tidlig som mulig i sykdomsforløpet.

Mer om Dr. Zelenko’s protokoll er bl.a. her: https://faculty.utrgv.edu/eleftherios.gkioulekas/zelenko/index.html

Et annet diagram viste at effekten av injeksjonene bare var på 12 %. 

Tar man hensyn til dødsfall på kort og lengre sikt er den reelle effekten negativ. Hvis du også legger inn det faktum at sykdommen i seg selv er en alvorlig trussel mot mindre enn 1 % av befolkningen OG, dersom pasientene får riktig og tidlig behandling er restitusjonsgraden i denne gruppen nær 99 %. 

Åpenbart er det noe som er alvorlig feil.

Naomi Wolf er en amerikansk journalist, forfatter, samt direktør for Daily Clout. Hun har også vært politisk rådgiver for presidentene Al Gore og Bill Clinton. Wolf leder nå en undersøkelse av Pfizer-dokumentene sammen med en gruppe frivillige.

Les: Pfizer Documents Part One: The Wolf Team’s Findings So Far

Informasjonen de tar ut fortsetter å være svært negative for Pfizer og helsemyndighetene. 

Dr. Wolf ble nylig intervjuet av Steve Bannon der hun påpeker noen av sine nylige funn. Hun uttalte, «Dette er en skandale, og ikke bare visste Pfizer det, men FDA visste det. De visste at de skadet folk i de første tre månedene av 2021.»

https://rumble.com/v13k9va-naomi-wolf-the-lies-of-pfizer.html

https://rumble.com/v13bg59-naomi-wolfs-explosive-reveal-on-the-pfizer-investigation.html

Artikkelen er skrevet av Sarah Westall og noen kommentarer er lagt til av Reidun for steigan.no.

Sarah Westall | SarahWestall.com

——————————

Forrige artikkelGigantisk ukrainsk lastefly har landet på Gardermoen to ganger det siste døgnet
Neste artikkelNord-Irland: Reisas siste etappe
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.