Om å finne en bedre vei

0

I mer enn to år har verden vært under angrep. Flertallet av verdens befolkning var totalt uforberedte på at økonomien skulle bli stengt ned, millioner av arbeidsplasser ødelagt, at reiser og til og med private sammenkomster skulle bli forbudt eller svært innskrenket. I vitenskapens navn er vitenskapens grunnleggende prinsipper, muligheten for alltid å utfordre det rådende paradigmet blitt sabotert og langt på vei umuliggjort. Og angrepet er fortsatt ikke over.

Og sjøl om forsvarskampen mot det finans-farmasøytiske politiske komplekset må fortsette, og helst trappes opp, er det også på tide å gå videre fra protest til arbeidet med å finne en bedre vei framover.

The Better Way Conference

Dette var temaet for en tredagers konferanse i Bath i Storbritannia 20.–22. mai 2022 organisert av World Council for Health.

World Council for Healths første Better Way-konferanse samlet mer enn 60 internasjonalt anerkjente foredragsholdere fra medisin, miljø, media, juss, aktivisme og mer til en tre-dagers konferanse som deltakerne har kalt «historisk», «magisk». ‘, ‘fantastisk og inspirerende’. Konferansen, som ble holdt 20.-22. mai i Bath, Storbritannia, ble finansiert utelukkende av grasrotbidrag og samlet gjesteforelesere fra hele verden, inkludert Robert F Kennedy Jr, Dr. Robert Malone, Dr. Alexandra Henrion Caude, Dr. Astrid Stuckelberger, The Highwires Del Bigtree, GB News ‘ Neil Oliver og journalisten Maajid Nawaz.

I pressemeldinga deres heter det:

Konferansen var ambisiøs i sin agenda og opplegg, og fungerte som et springbrett for å skape en ny visjon; kartlegge fremtiden for integrerende helsetjenester og velvære forankret i suverenitet, informert samtykke og personlig myndiggjøring. Konferansen ga en stemme til de vaksineskadde og kastet lys over menneskehetens evne til å gjenerobre vitenskap, utvikle aktive samfunn og revolusjonere lov og media for å skape en bedre vei framover for menneskeheten.

Tusenvis av delegater fra over 60 land deltok direkte, enten personlig eller virtuelt, hvor de hadde muligheten til å stille spørsmål til foredragsholderne. I en kommentar til åpningssamtalen om hvordan man kan gjenvinne vitenskap, sa en deltaker:

«i ettermiddag har jeg sett ekte vitenskap i virksomhet – reis spørsmål, spørr etter bevis, konsensus, deretter utfordre med en annen mening, endre retning, mer diskusjon! Dette er hva som bør skje hele tida.’

Better Way Conference – hjemmeside.

Forrige artikkelEr DnB en løpegutt for World Economic Forum?
Neste artikkelWHO tvunget til en ydmykende retrett