BlackRock og Vanguard vil sikre seg nesten total kontroll over matproduksjonen i USA

0

Av Ethan Huff, NaturalNews.

Mange mennesker er fortsatt lykkelig uvitende om hva som har skjedd, men den globale matforsyninga har i stor grad blitt overtatt av oligarkene, inkludert finansgigantene BlackRock og Vanguard.

Det viser seg at BlackRock og Vanguard gradvis har slukt opp eierskapet til produksjonsmidlene, og nå har til hensikt å herske over massene ved å sentralisere all matproduksjonsteknologi i USA og slavebinde alle under sin kontroll.

De tre største aksjonærene i CD Industries Holdings, verdens største gjødselselskap, inkluderer både BlackRock og Vanguard. BlackRock og Vanguard er også toppaksjonærer i Union Pacific, jernbanegiganten som flytter gjødsel og andre landbruksprodukter over hele landet.

Verdens topp 10 matvareselskaper eies også i stor grad av både BlackRock og Vanguard. Disse inkluderer Nestlé, PepsiCo, General Mills, Kellogg’s, Associated British Foods, Mondeléz, Mars, Danone, Unilever og Coca-Cola.

BlackRock og Vanguard er største aksjonærer i merkevaregigantene

«Hva skjer når de kontrollerer alle frøene, produksjonen og kjøttet også?» spør Corey’s Digs .

«Hva skjer når alle råvarer og kjøtt dyrkes i sikrede anlegg etter en gen-spleising eller inne i en petriskål, og jordbruksland blir liggende brakk på grunn av overskridende regelverk, mangel på forsyninger og produsert inflasjon?»

BlackRock-sjef Larry Fink sier «det er på tide å tvinge folk til å endre sin oppførsel»

BlackRock og Vanguards innflytelse over CF Industries Holdings og T. Rowe Price Associates har en stor og direkte innvirkning på oppdrett i Midtvesten. Det er også viktig å merke seg at Union Pacific nylig begynte å kreve reduksjoner av jernbanefrakt på 20 prosent, noe som ytterligere påvirket amerikansk landbruk.

«Dette vil direkte påvirke viktige landbruksområder som Iowa, Illinois, Kansas, Nebraska, Texas og California,» legger Corey’s Digs til. «Dette vil til syvende og sist påvirke mattilbudet og prisene. CF Industries er bare ett av 30 selskaper som håndterer disse restriksjonene.»

En annen stor transportør av landbruksvarer, Canadian National Railway (CN), prøver angivelig å hjelpe gjødselmarkedet å vokse. Men den største eieren er ingen ringere enn milliardæren eugeniker Bill Gates, som vi rapporterte kjøper opp så mye amerikansk jordbruksland som han kan lagt sine demoniske hender på.

Tilbake til BlackRock og Vanguard, finansgigantene er også toppaksjonærer i AppHarvest, et Kentucky-basert landbruksselskap som kan skryte av et av de største drivhusene i verden på 2,76 millioner kvadratmeter på 60 dekar. Anlegget dyrker kun tomater, som selges på Kroger, Meijer og Walmart.

Så er det Hydrofarm Holdings, basert i Pennsylvania. Dette selskapet dyrker også avlinger i et kontrollert miljø med vertikal oppdrettsteknologi. BlackRock og Vanguard er også toppaksjonærer i dette selskapet.

BlackRock kan for tiden skryte av mer enn 20 billioner dollar i investeringer, som alle følger ESG-retningslinjene og retningslinjene for «sosialt ansvarlige» som kreves av konsernsjefen Larry Fink. Fink uttalte beryktet at «det er på tide å tvinge folks oppførsel til å endre seg,» og han gjør tilsynelatende det ved å ta kontroll over amerikansk landbruk.

«Til tross for LED-belysning, robotikk, dataanalyse og ventilasjonssystemer som kreves for å drive vertikale vekstanlegg av denne størrelsesorden, siden man sparer vann og mindre av Bill Gates’ landmasse blir brukt, strømmer investeringer inn i disse påståtte bærekraftige og miljøvennlige fasilitetene, så vel som i massive drivhus,” forklarer Corey’s Digs videre.

I mellomtiden er Verdens helseorganisasjon (WHO) i ferd med å fange opp medisin og helsetjenester ved å bevege seg raskt for å vedta en ny «pandemitraktat» som vil gi FN total kontroll over folkehelsen. Dette dobbeltslaget med å beslaglegge både mat og medisiner gir en dyster fremtid mot totalitær fascisme i hele verden.

Mer nyhetsdekning om det velregisserte sammenbruddet i den globale matforsyningen kan bli funnet på Collapse.news .


Signerte artikler står for forfatterens regning og gjenspeiler ikke nødvendigvis redaksjonens oppfatninger.


Les: Merkevarene, ikke mangfold, men enfold

Forrige artikkelKrigen mot Russland i Ukraina ledes fra USAs EUCOM Control Center
Neste artikkelMali forkaster forsvarsavtalen med Frankrike
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.