Wall Street Journal: – Friske barn trenger ikke covid-vaksine

0

I en artikkel i Wall Street Journal heter det «Florida hadde rett. Spesielt for barn under 12 er risikoen ubetydelig. Og de fleste har de nødvendige antistoffene i kroppen.»

Floridas sjefkirurg Dr. Joseph Ladapo kunngjorde i mars 2022 at Florida vil gi råd mot vaksinering av friske barn. Dette sa han etter at et panel av leger satt sammen av guvernør Ron DeSantis diskuterte hva de anså som mangelen på bevis på vaksinefordeler for barn.

Florida «kommer til å være den første staten som offisielt anbefaler mot covid-19-vaksinene for friske barn,» sa Ladapo.

Panelet kritiserte nedstengninger av koronavirus og vaksinemandater og beklaget det de karakteriserte som politiske beslutninger fra Centers for Disease Control and Prevention.

CDC har sagt at vaksiner gir sterk beskyttelse for barn 5 år og eldre, og US Food and Drug Administration har godkjent Pfizer-vaksinen for bruk hos barn så unge som 5 år.

DeSantis’ panel sa at forskerne ikke i tilstrekkelig grad hadde veid fordelene med vaksine mot potensiell skade. Ladapo frarådet maskebruk for å beskytte mot COVID-19 og oppfordret leger til å bruke sin egen vurdering av behandling av sjukdommen, inkludert bruk av medisiner som ikke er merket.

DeSantis, som er en potensiell presidentkandidat i 2024, har blitt kjent over hele USA for sin motstand maskemandater og vaksinekrav. Hans rundebordskonferanse hadde tittelen «The Curtain Close on COVID Theatre.»

Tittelen var en oppfølging av en begivenhet som satte DeSantis i søkelyset etter at han formanet maskerte elever i videregående skole i Tampa om å stoppe «dette COVID-teateret».

«Dere trenger ikke å bære disse maskene,» sa han til studentene. «Jeg mener, vær så snill å ta dem av. Ærlig talt, det gjør ingenting, og vi må stoppe dette COVID-teateret. Så hvis dere vil ha dem på dere, greit, men dette er, dette er latterlig.»

CDC: Naturlig immunitet seks ganger sterkere beskyttelse enn vaksinene under «deltabølgen»

Naturlig immunitet var seks ganger sterkere under deltabølgen enn vaksinasjon, ifølge en ny rapport fra U.S. Centers for Disease Control and Prevention.

Dette skriver Microsoft News.

Rapporten ble publisert 19. januar og analyserte COVID-data fra New York og California, som utgjør omtrent én av seks av USAs totale COVID-dødsfall. Studien har sine begrensninger – den ble nemlig gjort før omikron-bølgen og tar ikke hensyn til informasjon om boostere. Den stemmer imidlertid stort sett med studier fra andre land.

Funnene er betydelige og samsvarer med nyere vitenskapelig forskning fra Israel som viste at tidligere infeksjon fra COVID-19 ga langvarig og mer robust beskyttelse enn vaksiner mot Delta-varianten.

Etter Israel-studien hevdet fremtredende forskere at det faktum at naturlig immunitet ga mer beskyttelse enn vaksiner gjorde obligatorisk vaksinasjon uvitenskapelig og uetisk.

«Tidligere COVID-sykdom (mange arbeiderklasse) gir bedre immunitet enn vaksiner (mange fagfolk), så vaksinemandater er ikke bare vitenskapelig tull, de er også diskriminerende og uetiske,» skrev Harvard Medical School-professor Martin Kulldorff, en epidemiolog og biostatistiker.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.