Ukrainsk nazi-leder: – Vi er mest effektive for Vesten fordi vi synes det er morsomt å drepe!

0

I denne episoden av Jimmy Dore show tar Jimmy opp påstanden om at det ikke er så mange nazister i Ukraina og at de ikke har noen særlig innflytelse.

Han spiller blant annet et innslag med nazilederen Yevhen Karas fra nazigruppa C-14 der Karas forklarer at det ikke spilte noen rolle at det kanskje bare vare 8 eller 10 prosent nazister på Maidan. Dette dreier seg ikke om antall, forklarer Karas, men om hvem som er mest effektive til å kjempe: «Uten oss hadde hele Maidan blitt en gay parade.»

Karas sier også at nazistene nå får så mye våpen fra Vesten, «ikke fordi Vesten hjelper oss, ikke fordi Vesten ønsker vårt beste, men fordi vi er best til å utføre de oppgavene Vesten har stilt, fordi vi er de eneste som er i stand til å utføre dem, fordi vi har det moro, vi synes det er moro å drepe og vi har det moro når vi kriger.»

NRK og de andre hovedstrømsmediene kjører nå en hvitvaskingskampanje av en annen verden for nazistene i Ukraina. Et forslag til Dagsrevyen: Kunne dere ikke kjøre videoen fra pressekonferansen ti Karas og bruke den som utgangspunkt for en debatt?

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.