Tillit til steigan.no

0

Styreleder i Mot Dag AS, Per-Gunnar Skotåm om angrepene på steigan.no.

steigan.no: I mediene hevdes det at steigan.no «sprer rasistisk propaganda». Hva sier du til det?

Per-Gunnar Skotåm: Det er helt usant. steigan.no er ei anti-rasistisk og anti-imperialistisk avis. Det kan være formuleringer i enkeltartikler langt tilbake i tid som jeg gjerne hadde sett annerledes, men det går ikke på avisas karakter som sådan. Vi snakker kanskje om tre promille av de artiklene avisa har publisert. Propagandaen mot steigan.no er usaklig og tar sikte på både å undergrave Norges eneste opposisjonsavis og å skade Rødt.

steigan.no: Har du tillit til Pål Steigan som redaktør?

Per-Gunnar Skotåm: Jeg har full tillit til Pål Steigan som redaktør og synes han gjør en formidabel innsats. At han står rakrygget og klar gjennom dette massive kjøret tjener både ham og avisa til ære.

Jeg vil også tilføye at avisa har fått svært mange tillitserklæringer og støtte fra våre lesere gjennom de siste månedene.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelMonthly Review: – Stedfortrederkrigen i Ukraina og den russiske offensiven
Neste artikkelRegjeringa gir seg ikke – vil forlenge regler for koronasertifikat til 2023