Her skal det vaksineres videre uten stans – nå kommer 6. dose

0

Big Pharma får oppfylt sine ønsker

Av Jordan Schachtel.

FDA (Food and Drug  Administration) forventer å godkjenne den sjette mRNA-dosen til høsten.

“Jeg vil ikke sjokkere noen, men det kan være behov for at folk får en ekstra booster til høsten».

Samme dag som FDA godkjente en femte mRNA Covid-injeksjon for immunsupprimerte personer (folk med undertrykt immunforsvar) (og en fjerde dose for den generelle befolkningen over 50 år), anslår en av FDAs toppbyråkrater allerede at det kommer flere mRNA-doser.

“Jeg vil ikke sjokkere noen, men det kan være behov for at folk får en ekstra booster til høsten”, sa Peter Marks, direktør for FDAs senter for biologisk evaluering og forskning, til journalister.

For innbyggere som samarbeider om mRNA, vil den runden med vaksiner markere en femte eller sjette dose av en ikke FDA-godkjent mRNA-vaksine – som kan forårsake betydelige bivirkninger med hver ekstra dose for noen – innen en ramme på to år.

Marks forklarte at en rådgivende komite for FDA vil diskutere sannsynligheten for en ny mRNA-dose neste uke. Den komiteen skulle egentlig ha møttes før den seneste boosteren for å evaluere sikkerheten og effektiviteten av en fjerde eller femte runde med vaksiner. FDA  bestemte seg for å omgå den prosessen fullstendig.

CDC forventes å veie inn med sine anbefalinger senere. Alt blir gjort uten å innkalle  ekspert panel av utenforstående til å se over og komme med kommentarer eller avgi stemme.

“Det er faktisk ikke klart ennå hva den optimale boosteren burde være “sa Marks . “Vi håper at vi med dette tiltaket vil hjelpe til å gjøre det mulig for folk å ta steg for å beskytte seg selv i fall vi får en ny bølge gjennom dette landet.

Han la til at neste dose kan ha en ny sammensetning for en mer aktuell variant, men han forpliktet seg ikke på den ene eller andre måten.

De nåværende mRNA-vaksinen ble designet av både Pfizer og Moderna for å være målrettet mot den stammen som har tilsynelatende opprinnelse i Wuhan 2019. Den stammen finns ikke i omløp lenger, og ifølge gene-sekvensering har den ikke vært den dominerende stammen på ca to år.  2019-vaksinen har aldri blitt oppdatert, til tross for påstander om at en oppdatering er like enkel som en “kopier og lim inn”prosedyre på Pc(datamaskin).  Pfizer og Moderna har begge hevdet at de arbeidet med en omikron-vaksine – og anslo at den ville være ferdig mars 2022 – men ser ut til å ha skrotet planen, av grunner som er ukjente for offentligheten.

Den amerikanske regjeringen har allerede brukt flere titalls  milliarder dollar av skattebetalernes midler til å berike Pfizer og Moderna, som ser ut til å ha fått fullstendig makt til å regulere offentlige helseorganer. Disse helseorganene leverer nå tidsriktige gummistempel-godkjenninger for deres seneste eksperimentelle produkter, og de avviser rutinemessig de overveldende bevisene på en negativ effekt, altså mislykket vaksineprogram.

På onsdag fikk president Biden sin påståtte “andre booster”(fjerde sprøyte) på direktesendt TV, noe som markerte presidentens fjerde dose i løpet av  siste 15 månedene.

Deretter krevde han mer penger fra skattebetalerne for å finansiere fremtidige doser for “nye varianter».

Oversatt av Jeanne d’Arc for Derimot.no.

Originalens tittel: Another one: FDA expects to authorize 6th mRNA dose in the fall

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.