Fauci: – Man bruker lockdown for å få folk vaksinert

0
Shanghai, China - April 4, 2022: Xuhui Shanghai enters city-wide lockdown to curb the largest outbreak of COVID-19 since wuhan in 2020.

USAs koronatsar roser også den ekstreme stengninga av Shanghai.

Anthony Fauci dukket opp på MSNBC onsdag og slapp katta uta av sekken når det gjelder lockdowns. De er designet for å skremme folk til å vaksinere seg.

På spørsmål fra verten Andrea Mitchell om det pågående helvetesbildet i Kina, berømmet Fauci faktisk den kinesiske regjeringas handlinger.

Fauci uttalte «Kina har en rekke problemer, hvorav to er at den fullstendige lockdownen, som var deres tilnærming, en strengeste lockdown du aldri ville kunne implementere i USA. Selv om det forhindrer spredning av infeksjon, husker jeg tidlig at de sa, og jeg tror nøyaktig, de gjorde det bedre enn noen andre.»

Så kom rosinen i pølsa da Fauci erklærte «Du bruker lockdowns for å få folk vaksinert slik at når du åpner igjen, vil du ikke få en bølge av infeksjoner.»

Fauci så helt bort fra naturlig immunitet og la til «Fordi du har å gjøre med en immunologisk naiv populasjon av viruset fordi de ikke har blitt utsatt på grunn av nedstengningen.»

Den ekstreme stengninga av Shanghai er meningsløs og totalt ødeleggende

I virkeligheten er stengninga av verdens største by, og verdens viktigste økonomiske by et grotesk eksempel på hvor vill zero-covid politikken er. Det er neppe noen tvil om at denne politikken vil skade langt mer enn viruset eventuelt ville, antakelig også ta flere menneskeliv.

Noen Shanghai-boere har vært innestengt fra begynnelsen av mars, og det meldes at stenginga kan komme til å vare til 1. mai.

Lockdownpolitikken var noe verden lærte fra Kina og Wuhan, og den har vært mislykket. Det kan ikke påvises at den har kunnet stanse noe virus. Derimot har den gjort nærmest ubotelig skade på verdensøkonomien.

Italias koronaledelse: – Lockdown hadde ingen virkning mot viruset!

Comitato Tecnico Scientifico, som har vært det rådgivende og styrende organet for Italias koronapolitikk er nå kommet til det same som kritikere i to år har sagt: Lockdown hadde ingen betydning for å hindre spredning av viruset. Dette kommer fram i en artikkel i den italienske avisa La Verità. Etter å ha påført befolkninga store lidelser og enorme økonomiske tap gjennom sin lockdownpolitikk, sier nå CTS som den enkleste sak av verden:

«Ikke en gang de hardeste nedstengningene
har forhindret spredningen av viruset».

Og videre:

«Tiltakene for å begrense viruset har ikke hatt
vitenskapelig effekt, men visse sosiale kostnader».

Visse sosiale kostnader, det skal være sikkert! Samfunnslivet har vært lammet og demokratiet har vært ikke-eksisterende.

Forrige artikkelVil framtida være menneskelig? Bli kjent med visjonene til milliardærklubben
Neste artikkelUSA ønsker en langvarig krig derfor stopper forhandlingene