Britiske militære, våpenindustrien og spionbyråer utnytter «woke»

0
Raytheons bomber dreoer sivile i Jemen, inkludert tusenvis av barn. Det hindrer dem ikke i å utnytte woke-progressive.

Organer som GCHQ, Det britiske forsvarsdepartementet og BAE Systems utnytter progressive saker om sosial rettferdighet fra feminisme til LHBT-rettigheter for å fremme interessene til det militærindustrielle komplekset. Framveksten av «woke»-politikk er den perfekte maska for å skjule den mørke avgrunnen til den britiske militær- og etterretningsverdenen. Dette skriver skribenten Freya India i Declassified UK.

«Jentene våre bruker sommeren på å lære kode og utvikle søsterskapet», tvitret den feministiske ideelle organisasjonen Girls Who Code nylig. «Og alt er takket være partnere som @raytheontech, som fortsetter å støtte jentene våre uansett hva.»

Raytheon Technologies, et av verdens største våpenselskaper og en stor leverandør til det britiske forsvarsdepartementet (MoD), slo seg nylig sammen med Girls Who Code for å tette kjønnsgapet innen vitenskap og teknologi. 

Våpenselskapet jobber også tett med jentespeiderne, og kombinerer sin «visjon om å gjøre verden til et tryggere sted» med «jentespeidernes visjon om å gjøre verden til et bedre sted»

Sammen håper de å «inspirere neste generasjon».

Når Raytheon imidlertid ikke inspirerer unge jenter, holder den seg selv opptatt med å produsere guidede missiler. I 2014 sikret Raytheon UK sin første eksportkontrakt for Paveway IV-missilet til Saudi-Arabia – en avtale på 150 millioner pund for salg av 2400 bomber.

Siden den gang har Raytheon vært en pålitelig leverandør til Riyadhs militærkampanje i Jemen, hvor tusenvis av sivile har blitt drept i luftangrep. 

Selskapet støtter unge jenter «uansett hva» – det vil si bortsett fra de som ble utslettet ved en begravelsesgudstjeneste i 2016 da bomber sporet tilbake til Raytheon drepte over 140 mennesker. 

Eller de som ble brent levende og revet i stykker da Raytheon-lagde bomber traff en bryllupsfest i 2018. 

Tilsynelatende er imidlertid ingenting av dette i strid med selskapets feminisme. Faktisk, bare to dager etter bryllupets luftangrep, var Raytheon opptatt med å tweete om at det nye programmet var «all den inspirasjonen en speiderpike trenger».

Dette partnerskapet kan virke latterlig, men det er bare ett eksempel på en økende trend. 

I de siste årene har organisasjoner som GCHQ, MoD og våpenselskaper som BAE Systems utnyttet progressive, og forkjemperefor sosiale rettferdighetsspørsmål fra feminisme til LHBT-rettigheter. 

Ironisk nok har framveksten av «woke»-politikk vært en velsignelse for disse organisasjonene: den perfekte dekselet til progressivisme for å maskere den mørke underlivet til britisk «forsvarspolitikk».

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.