Vargtid – eller fortellingen om tretti år med kriger for å dele opp verden

0

Idag er tema de lange linjene bak det som skjer fordi mange snakker om denne krigen som om den begynte 24. februar i 2022 og i beste fall så kan noen snakke om at den begynte i 2014, hvilket den jo gjorde, men skal vi være helt ærlige, så kan man si at denne krigen begynte da Berlinmuren falt, altså 8.november 1989 fordi da begynte en helt ny epoke.

Video 14 minutter

Les også:
Vargtid – eller myten om en fredelig verdensorden (1992)

Boka Vargtid kan du laste ned her.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


DEL
Forrige artikkelDeler av den spanske økonomien stopper opp etter fem dagers landsomfattende lastebilstreik
Neste artikkelJa eller nei til den permanente smittevernstaten? Siste sjanse til å gi ditt høringsvar nå!
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formenn i AKP(m-l) 1975–84). Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).