Tulsi Gabbard: – De USA-finansierte biologiske laboratoriene er en fare for hele verden

0

Den tidligere Kongressrepresentanten Tulsi Gabbard oppfordrer USA og NATO om å samarbeide med Russland for å få til en våpenhvile rundt laboratoriene, slik at de kan bli sikret og de farlige stoffene bli tilintetgjort.

Mitt Romney gikk til frontalangrep på Tulsi Gabbard for denne uttalelsen og kalte henne «forræder» og «løgner».

Romney ligger mer enn tynt an, siden viseutenriksminister Victoria Nuland allerede har innrømt under ed i Senatet at disse laboratoriene finnes: Victoria Nuland innrømmer at Ukraina har «biologiske forskningsfasiliteter».

Dessuten er det et stivt stykke å anklage en dobbeltdekorert militær veteran som Tulsi Gabbard for forræderi. Gabbard har krevd at Romney ber om unnskyldning og går av. Hun har også nevnt at verken Romney sjøl eller hans fem sønner har mye å vise til når det gjelder militær karriere.

Kina krever hard dokumentasjon fra USA om bio-laboratoriene

Under et møte i FNs sikkerhetsråd om dette spørsmålet på fredag, oppfordret Kina USA til å være transparente og gi harde bevis for å klarere seg sjøl, etter at USA beskyldte Kina for å «spredning av desinformasjon».

USA har en lang, beryktet historie med å bruke og utvikle masseødeleggelsesvåpen (WMD) inkludert biologiske og kjemiske våpen i andre land, så det ville ikke være en overraskelse om USA var engasjert i slik praksis i Ukraina, sa kinesiske eksperterle intervjuet av den offisielle kinesiske avisa Global Times.

Hvis USA ikke klarer å reinvaske seg sjøl ved å gi troverdig motbevis, må bevisene fra Russland tas på alvor, og Russland kan videre bevise at deres sikkerhetsbekymringer er legitime og rimelige ettersom USA distribuerer og utvikler masseødeleggelsesvåpen i Russlands naboland som er en alvorlig trussel mot sikkerheten til Russland og hele det europeiske kontinentet, sa kinesiske analytikere.

Forrige artikkelHøyre vil ha offentlig-privat «sannhetsministerium»
Neste artikkelEr Erdogans mål å ødelegge Russland til fordel for et Stor-Tyrkia?