steigan.no: Kjemperespons på den store leserundersøkelsen

0

Redaksjonen i steigan.no har gjennomført en leserundersøkelse blant de faste mottakerne av det daglige nyhetsbrevet vårt. Spørreskjemaet gikk ut til rundt 4500 lesere, og responsen var kjempebra. Hele 501 lesere fylte ut spørreskjemaet og ga oss verdifulle tilbakemeldinger.

Mange lesere vil bidra på ulike måter, økonomisk, praktisk, gjennom å skrive, tipse oss, gjøre oversettelser og andre ting vi har stort behov for. Vi takker hver enkelt for bidragene og kommer til å følge opp dette skritt for skritt.

Kapasiteten på desk og administrasjon er i minste laget når vi ifølge Facebook når ut til over 330.000 personer der i løpet av en fireukersperiode, og når vi har mer enn 20.000 faste lesere. Dette gjør vi noe med, og de som har meldt seg til frivillig arbeid skal få ønsket sitt oppfylt.

Det kom tydeligvis til mange nye lesere i 2021.
At kultur skårer lavt på rangeringa må vi sjøl ta ansvaret for. Vi publiserer ikke så mange kulturartikler. Til det trenger vi nok bistand fra kompetente lesere.

Et knippe leserkommentarer

I tillegg til de faste feltene i spørreundersøkelsen, ble leserne bedt om å skrive noen egne kommentarer. Vi fikk 298 kommentarer. Her er et knippe av dem.

-Glad for at dere finnes. Takk!

-Veldig mye interessant stoff, særlig om korona. Videre om hvem som trekker i trådene til syvende og sist, om de store økonomiske linjene som kan føres tilbake til noen få. Når det gjelder språket, reagerer jeg av og til på de litt skjellsordaktige formuleringene. Det er nok at sakene er sterke, de vil tale for seg selv.

-Jeg er utrolig glad for at dere kjører en tøff, ikkesensurert linje!

-Jeg vil gi ros for veldig interessante og gode artikler. Tommel opp! Kommer til å støtte steigan månedlig fremover.

-Jeg gleder meg veldig over å ha mulighet til å få informasjon utenfor mainstream media.

-Steigan er den eneste nyhetssiden som fungerer, som formidler de rette og riktige tingene. Evig takknemlig for jobben dere gjør.

-Til spørsmål 4, jeg bidrar med å anbefale nyhetsbrevet til flest mulig.

-Jeg er utrolig glad for at dere har vært her for å dekke covid. Jeg er RYSTET til margen over den ubalanserte dekningen i msm, ikke minst i statskanalen nrk. Så takk for nyhetene dere serverer hver dag til morgenkaffen.

-Deler ofte artikler fra Steigan på Facebook. Hovedsakelig om vindkraft, energipolitikk, strømpriser, WEF, The Great Reset, norsk politikk o.l.

-Hei. Jeg vil gjerne bidra på Steigan.no – men ikke i form av artikler/publiseringer – men ved innspill til redaksjonen om aktuelle saker jeg leser og hører om på andre medier, som jeg tenker at kan være av interesse, og hvor det er nødvendig med andre innfallsvinkler og et mer nyansert bilde enn hva du ellers får .

-Tusen takk for at dere finnes

-Jeg vil bare si at jeg er veldig, veldig, veldig, veldig fornøyd med produktet, redaktøren og de andre journalistene hos dere. Det er dessverre veldig få slike media i Norge, men gjennom dere har jeg fått mange gode tips om nettsteder som skriver om tema som betyr noe.

-bra info, artiklar och analyser

-Skulle gjerne vært med å diskutere men ikke så trygg på om jeg kan skrive bra nok

-Jeg setter veldig pris på Steigan som nyhetsformidler, da jeg føler at de er sitt ansvar bevisst som presseorgan, ved å stille spørsmål ved de etablerte «sannhetene.» Dette er dessverre totalt fraværende hos MSM.

-Min dag på nettet begynner nå alltid med Steigan.no. Her blir jeg oppdatert med de viktige ting i Norge og verden, og ofte med vinkling jeg ikke får andre steder, og med stor troverdighet. Jeg leser kanskje ikke absolutt alt, men ofte gjør jeg det også. – Så kan jeg fortsette dagen med evt. andre mailer, værmelding, et blikk på ABC-nyhetene som jeg ofte vemmes av – og så blir det Facebook…

-Stå på!

-Tack för den jobben ni gör!

-Er svært godt fornøyd med at dere jobber for å få frem sannheten om det som skjer i forbindelse med pandemien og andre aktuelle saker som har betydning for vårt land og innbyggere. Stå på videre, lykke til med godt arbeid!

En stor takk til alle som tok seg tid til å svare

Leserundersøkelsen stimulerer oss til å stå på så godt vi kan og prøve å leve opp til store forventninger hver eneste dag. Takk til alle som svarte. Vi trakk ut noen delakere som får en liten oppmerksomhet i posten:

10 bøker Margrethe Salvesen: Koronarebellen

 7 bøker Steigan: En folkefiende

Med steigan-logo

 3 Forklær

 3 Kopper

 3 Handlenett

Merche

Forrige artikkelEr Erdogans mål å ødelegge Russland til fordel for et Stor-Tyrkia?
Neste artikkelFra Covid-19 til Putin-22: Hvem trenger venner med fiender som disse?