Skremmende offisielle tall fra Canada – trippelvaksinerte utvikler immunsvikt

0

De siste offisielle Covid-19-tallene fra Canadas regjering er virkelig skremmende. De viser at den dobbeltvaksinerte befolkninga over hele Canada nå har mistet i gjennomsnitt 74 % av immunsystemets evne, og den trippelvaksinerte befolkninga over hele Canada har nå mistet i gjennomsnitt 73 % av immunsystemets evne sammenlignet med det naturlige immunsystemet til uvaksinerte mennesker. Dette skriver Daily Exposé.

Så mye skade er nå gjort at tallene viser at den dobbeltvaksinerte befolkninga i gjennomsnitt har 3,8 ganger større sannsynlighet for å bli smittet med Covid-19 og 3,3 ganger større sannsynlighet for å dø av Covid-19 enn den uvaksinerte befolkninga.

Men det er enda verre for den trippelvaksinerte befolkninga når det gjelder risikoen for død. De offisielle tallene viser at det i gjennomsnitt er 3,7 ganger større sannsynlighet for å bli smittet med Covid-19, men 5,1 ganger større sannsynlighet for å dø av Covid-19 enn den uvaksinerte befolkninga.

De kanadiske Covid-19-tallene er produsert av Canadas regjering (se her ).

Deres siste data er tilgjengelig som en nedlastbar pdf her .

Regjeringa i Canada publiserer sine offisielle Covid-19-data på en måte som får det til å se ut som Canada i høy grad opplever en «Pandemic of the Unvaccinated», og at Covid-19-vaksinene er klart effektive. Men disse dataene er svindel.

Side 20 og utover av den nedlastbare pdf-en inneholder data om Covid-19-tilfeller, sykehusinnleggelser og dødsfall helt fra starten av Covid-19-vaksinasjonskampanjen i Canada 14. desember 20 og fram til 27. februar.

Og det er denne datoparameteren som gjør de presenterte dataene ekstremt misvisende, fordi det var en enorm økning i Covid-19-tilfeller, sykehusinnleggelser og dødsfall i januar 2021 da bare 0,3 % av Canada ble ansett som fullvaksinert.

Men takket være  ‘WayBackMachine’, kan vi se på tidligere Covid-19 Daily Epidemiology Update-rapporter fra regjeringa i Canada for å utlede hvem som faktisk står for flertallet av disse dødsfallene, sykehusinnleggelsene og tilfellene.

Her er tabellene fra 30. januar, 6. februar, 13. februar, 20. februar og 27. februar, Canadas Covid-19 Daily Epidemiology Update-rapporter som viser antall tilfeller, sykehusinnleggelser og dødsfall etter vaksinasjonsstatus fra så langt tilbake som 14. desember 2020, samt de totale populasjonsstørrelsene for hver vaksinegruppe på tidspunktet for hver rapport –

Nå er det bare å gjøre en enkel subtraksjon for å utlede hvem som sto for flertallet av Covid-19-tilfellene og når.  Følgende diagram viser det totale antallet Covid-19 tilfeller per uke etter vaksinasjonsstatus over hele Canada mellom 31. januar 22. og 27. februar 22 –

Les resten av artikkelen med flere tabeller og grafer her.

Konklusjon

Dobbeltvaksinerte individer over hele Canada hadde en immunsystemytelse på minus-69,56 % innen 27. februar, men trippelvaksinerte individer over hele Canada hadde en immunsystemytelse på minus-80,56 %. Dette er hva Covid-19-vaksinasjon har gjort med befolkninga i Canada.

Forrige artikkelNytt forslag til justering av nettleieordningen – like elendig som det forrige
Neste artikkelZelenskij forbyr 11 opposisjonspartier