Nå justeres tallene på covid-døde ned i all stillhet

0

CDC (Centers of Disease Control and Prevention) (USA) kuttet i all stillhet sine Covid-dødstall med over 70.000.

Av Kennedy Hall, LifeSiteNews.

Totalt 26 staters dødsregistre ble berørt, og statistikker fra fra alle aldersgrupper var en del av oppdateringen. CDC kalte det en  “kode-logikk-feil.” CDC oppdaterte sine dødstall forrige uke og kuttet over 70 000 dødsfall fra det foreløpige antallet Covid-døsfall.

Daily Wire rapporterte informasjonen gjennom en oppdatert analyse av hva som finns tilgjengelig på nettsiden til CDC. 

“CDC oppdaterte sin Covid-19 dødsstatistikk forrige uke, og avslørte at byrået hadde inkludert ytterligere 72 277 dødsfall som ikke skulle ha blitt regnet som Covid-19 dødsfall”, skrev Daily Wire.

Totalt 26 statlige dødsregistre ble berørt, og statistikk fra alle aldersgrupper var  en del av oppdateringen. CDC kalte det en “kodelogikk-feil”

Nesten 970 000 dødsfall har blitt  tilskrevet Covid-19 i  U.S.A , og oppdateringen ville bety at tallene har vært blåst opp med nesten 8%.

En bemerkelsesverdig revisjon var fjerningen av 416 barnedødsfall fra opptellingen; dette er et betydelig antall fordi barn utgjør en så liten del av alle dødsfall som tilskrives Covid.

Mairead Elrodi fortalte til Daily Wire : “Den enorme endringen i antallet barnedødsfall gjør at det beregnede antall Covid-dødsfall blant barn faller til 1341 på landsbasis”.

Oppdateringen var en del av et initiativ til å rydde opp i hvordan data rapporteres til CDC. Det kalles Data Modernization Initiative.

Andre regioner rundt om i verden har begynt å justere sine Covid-relaterte dødsstatistikker med betydelige marginer.

Den kanadiske provinsen Ontario innrømmet i mars at dødsfall som tilskrives Covid hadde blitt blåst opp med 30%, og forekomsten av falske positive assossiert med PCR- testing ville kunne  redusere tallene ytterligere.

I oktober 2020 publiserte Scientific American en artikkel hvor Donald Trump ble kalt en ” konspirasjonsfanatiker ” fordi han hadde antydet at dødstallene relatert til Covid hadde blitt blåst opp pga tvilsomme statistiske opptegnelser.

Tanken at dødsfall tilskrevet Covid kunne være lavere enn den offisielle opptegnelsen ble kalt en ” tilbakevist konspirasjonsfantasi” fra QAnon.

Oversatt av Jeanne d’Arc for Derimot.no.

Originalens tittel: The CDC just quietly slashed its COVID death tally by over 70,000

Kennedy Hall er en Ontario-basert journalist for LifeSiteNews. Han er forfatteren av Terror of Demons: Reclaiming Traditional Catholic Masculinity, en sakprosa utgitt av TAN-bøker, og Lockdown with the Devil, en fiksjon utgitt av Our Lady of Victory Press. Han skriver ofte for Crisis Magazine, Catholic Family News, og er i redaksjonen på OnePeterFive.

Forrige artikkelImmunforsvarets hemmelige rolle mot skabb
Neste artikkelTyskland kan komme til å innføre gassrasjonering
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.