Beretninger etter vaksinering

0
Søstrene Miriam og Andrea er blant de mange med vonde erfaringer. Foto: hemali

Film fra hemali

Søstrene Miriam og Andrea er blant de mange med vonde erfaringer. Du møter dem i hemalis film «Beretninger etter vaksinering.»

– Jeg håper bare å få livet mitt tilbake, lyder det fra unge og voksne med ulike symptomer. hemali ønsker at deres stemmer nå høres, derfor har vi laget en liten film:


11. mars er siste dag av Hemalis kampanje på bidra.no for å samle midler til å markedsføre filmen. Vi håper du vil bidra slik at disse stemmene høres av folk og folkevalgte.


Andrea Høgli Føll

– Syklusen min har vært veldig ustabil etter vaksineringen, og om morgenen er jeg kvalm. Jeg føler at jeg ikke har kontroll på noen ting, det er tydelig at noe skjer i livmoren. Jeg har et barn, og med tanke på eventuelt nytt svangerskap vil jeg ikke ødelegge det med en dose nummer to. Jeg er frustrert, man får høre at vaksinen skal være trygg.

Miriam Høgli Føll

– I vennegjengen min er vi ti, nesten alle hadde hatt hodepine og uregelmessige blødninger, som meg. Det ble ikke noen dose nummer to, jeg var redd for at det kunne gå utover svangerskap senere. En blir utelatt fra sannheten, tilliten min til systemet er svekket.

Sander Haugrud

– Et par uker etter andre dose fikk jeg stikking i brystet som viste seg å være hjerteposebetennelse. Jeg lå på overvåkingen i tre dager. Jeg har konkurrert nasjonalt og internasjonalt i kickboksing, og er i aldren for å satse nå. Men det er full stopp på treningen, og jeg vet ikke om jeg noen gang kan trene slik jeg gjorde. Nå sitter jeg mest inne. Dette kunne kanskje vært unngått, om jeg fikk korona i stedet ville jeg vel vært frisk nå. Det er skummelt å vite at ingen nevner noe, jeg måtte grave selv for å finne informasjon, da fant jeg at det var mange tilfeller som mitt. På sykehuset hadde legene vondt for å tro at hjerteposebetennelsen skyldtes vaksinen, men til slutt innrømmet overlegen det og sa at han skulle melde det til Legemiddelverket.

Sander Haugrud
Sander etter vaksinering: – Hjerteposebetennelse og full stopp i idrettskarrieren

Marit Abrahamsen Sunde

– Etter andre dose ble jeg så utmattet som jeg aldri har vært. Jeg orker ikke å leke med datteren min, klarer ikke å gjøre dagligdagse ting, vil bare ligge. Før var jeg veldig aktiv. Ingen i helsevesenet hjelper meg.

Marit etter vaksinering: – Jeg orker ikke å leke med datteren min.

Ken Hansson


– Bare morfin satt intravenøst på akutten kunne ta smertene. De kommer i så sterke bølger at forleden slo jeg knærne fordi jeg gikk rett i gulvet. Jeg har blitt ti år eldre på utrolig kort tid. På akutten var det mistanke om hjertet, men jeg ble sendt hjem siden de ikke fant noe på røntgen. Jeg har kramper så sterke at jeg ikke klarer å åpne hendene, og sterke symptomer på hjerteinfarkt: følelsen av en klo rundt hjertet og synsforstyrrelser. Slik har månedene gått etter første vaksine. Men hos legene ser jeg stramme kjaker når jeg sier at dette må skyldes vaksinen.

Ken etter vaksinering: – Smerter som bare morfin kan ta.

Marlina Andersen

– Få minutter etter stikket begynte det ene beinet å kollapse. Jeg var aktiv og frisk, har ingen sykehushistorie. Beinet ble bare verre, jeg måtte lære å gå på nytt. Fra legene på sykehuset fikk jeg ikke informasjon om at det var flere av meg, bortsett fra én modig sykepleier som trøstet meg og sa at det var mange av oss. Noen måneder etter første opphold bar det i all hast til sykehuset igjen. Jeg hadde blodforgiftning, nyrestein og nyreinfeksjon, legen sa at det stod om livet.

Portrett av Marlina Andersen
Marlina etter vaksinering: – Måtte lære å gå på nytt, siden innlagt igjen med blodforgiftning, nyrestein og nyreinfeksjon.

Henrik Berntsen

– To uker etter andre dose fikk jeg hjerteflimmer. Gjennom døgnet kan pulsen ligge på 160, jeg orker ikke annet enn å sitte på sofaen, er fryktelig sliten og kan bare vente på at flimmeret skal gå over. Jeg får ikke omgjort at jeg har tatt vaksinen, men skulle ønske at jeg hadde fått mer informasjon. Jeg ble operert i november -21, men jeg fikk enda mer flimmer etter det, omtrent 100 timer i uken. Ifølge legen er jeg spesielt hardt angrepet.

Henrik etter vaksinering: – Hjerteflimmer, puls på 160

Eva Rutledal

– Jeg tror at immunforsvaret mitt er blitt redusert etter to doser. Siden våren 2021 har jeg vært mer eller mindre syk. Jeg har sterke smerter, og nylig fikk jeg også konstatert «frozen shoulder». Selvfølgelig vet jeg ikke med sikkerhet at det skyldes vaksinene, men jeg kjenner kroppen min og personlig er jeg overbevist om at det er en sammenheng.

Eva etter vaksinering: – Vært mer eller mindre syk siden

Denne artikkelen ble først publisert av hemali.

Forrige artikkelAnders Fogh Rasmussen tar til orde for å ødelegge Russland en gang for alle
Neste artikkelRussland: Eksplosjonen på barnehospitalet var iscenesatt av ekstremister