Statsministeren i Canadas mest folkerike provins setter en sluttstrek for alle koronatiltak

0
Statsminister Doug Ford i Canada avvikler alle koronatiltak

Statsminister Doug Ford i Ontario erklærte 14. februar 2022 at provinsen vil avslutte alle koronatiltak i løpet av kort tid. I virkeligheten slo han bunnen ut av alle Justin Trudeaus argumenter for det totalitære regimet han har innført i Canada. Hele korthuset er blåst over ende hele korthuset, og med det også alle argumenter for påbud, vaksinepass og restriksjoner, skriver frilansjournalisten James Melwille.

Doug Ford har avduket en ny, framskyndet tidslinje for å oppheve (de fleste) gjeldende COVID-relaterte folkehelserestriksjoner, og begynner med fjerning av kapasitetsgrenser på barer, restauranter, kinoer, treningssentre og mer førstkommende torsdag, skriver Lauren O’Neil.

1. mars vil alle kapasitetsgrenser bli eliminert for alle innendørsrom, samt oppheving av Ontarios kontroversielle vaksinepasssystem.

Provinsen kunngjorde at den vil fortsette «forsiktig og gradvis» med å lette nye helsetiltak som ble iverksatt midt i omikron-bølgen med henvisning til en forbedring av viktige indikatorer for folkehelsesystemet og råd fra Chief Medical Officer of Health Dr. Kieran Moore.

Det vil bare gjøre det litt mindre forsiktig og mye mindre gradvis enn først planlagt.

Doug Ford prøver å få dette til å se ut som en sindig og kalkulert politikk på vei ut av det uføret som Canada har kjørt seg inn i. Han nevner naturligvis ikke visse trailersjåfører som i løpet av få uker har klart å bryte demningen gjennom en massiv, spektakulær og fredelig aksjon, og han later som om myndighetenes argumenter har vært gode hele veien.

Men det han virkelig gjør, skriver journalisten James Melwille, er å blåse hele koronakorthuset over ende:

Forrige artikkel– 1,6 millioner nordmenn kan bli utestengt
Neste artikkelKolossal finanspyramide: BlackRock og WEFs “Great Reset”