Domstol i Italia: «Uvaksinerte politifolk skal ha tilbake lønna»

0

Den regionale domstolen for Lazio i Italia, TAR, tribunale amministrativo regionale, har påført det grønne passet et veldig hardt slag og svekket den italienske regjeringas pandemistrategier ved å slå fast fast: «Uvaksinerte politifolk kan ikke fratas sin lønn». Justisdepartementet har tatt lønna fra ansatte som fortsatte å nekte å bli vaksinert. Regionaldomstolen i Lazio, regionen der Roma ligger, har nå slått fast at justisdepartementet har opptrådt ulovlig.

Nettavisa Il paragone skriver denne avgjørelsen kan bli et skikkelig vannskille, som åpner et viktig vindu for alle arbeidstakere i offentlig sektor som har blitt tvunget til å velge mellom lønna og vaksinasjonsplikten som er pålagt av myndighetene. På enkelte sektorer, som for eksempel skoler, der en forsørgelsesstønad ikke engang anerkjennes til de som ikke underordner seg politikkens diktater.

Dommen styrker også posisjonen til folk som Daniele Scaccalossi, som er suspendert fra politiet på grunn av sin motstand mot tvangsvaksinering.

Han og hans kolleger mobiliserer nå til det de håper skal bli en stor protestdemonstrasjon i Roma 13. februar.

Forrige artikkel– Det handler ikke om Ukraina og Russland har ingen planer om invasjon
Neste artikkelDe fem ringene er ødelagt