Bill Gates’ digitale pass er digitalt vaksinepass, identitetssystem og betalingssystem i ett

0

I boka «COVID Operation: What Happened, Why It Happened, and What’s Next» av Pamela A Popper, Shane D Prier omtales de planene som Bill & Melinda Gates Foundation har i samarbeid med blant andre Mastercard.

Kevin McHugh, assisterende professor i bioingeniør ved Rice University, beskriver teknologien som «noe som en strekkodetatovering». «Bill og Melinda Gates Foundation kom til oss og sa: ‘Hei, vi har et reelt problem – å vite hvem som er vaksinert. Så vår idé var å sette registratoren på personen. På denne måten kan folk senere skanne over området for å se hvilke vaksiner som er administrert og bare gi dem som fortsatt trengs.’»

Forskere har allerede publisert en studie som viser at teknologien fungerer med en vaksine mot COVID-19. Gates finansiert en annen studie der forskere fra Massachusetts Institute of Technology, Institute of Chemistry of the Chinese Academy of Sciences i Beijing og Global Good, Intellectual Ventures Laboratory i Bellevue, Washington fastslo at «nesten-infrarøde kvanteprikkere» kan implanteres under huden sammen med en vaksine for å kode informasjon for «desentralisert datalagring og bio-sensing.» Forskerne opprettet en plattform som kunne kode data på enkeltpersoner i minst 5 år etter administrering, og som kunne leses ved hjelp av en smarttelefon.

Fauci er også enig i dette, og i et intervju på CNN 10. april 2020 sa han at regjeringen vurderer å utstede immunitetssertifikater til amerikanere for å identifisere hvem som har blitt smittet. Han sa videre at han kunne forestille seg en tid da folk ville bli pålagt å bære slik identifikasjon for å bevege seg fritt.

Dette er ikke så futuristisk som det kan høres ut. Et digitalt identitetsprogram, lansert i 2018, implementeres i fattige, landlige samfunn i Vest-Afrika akkurat nå. Trust Stamp er et «identitetsautentiseringsselskap» som har inngått et samarbeid med Bill Gates-finansierte GAVI-vaksinealliansen og Mastercard. Partnerskapets produkt er et GAVI-Mastercard Wellness Pass som er en digital vaksinasjonsregistrator, identitetssystem og betalingssystem. Mastercard har uttalt offentlig at det er forpliktet til å fremme sentralisert journalføring av barndomsimmuniseringer og bekjenner seg til å være ledende i et program som heter «World Beyond Cash.» Finansieringen av dette prosjektet ble tilpasset av Bill og Melinda Gates Foundation.

Initiativet bruker en teknologi kalt Evergreen Hash som skaper en «3D-maske» basert på et enkelt bilde av en persons ansikt, håndflate eller fingeravtrykk. Hver person mottar en «hash» som utvikler seg over tid, for eksempel hver gang et barn eller en voksen får en annen vaksine.

(Oversatt av Terje Sørensen).

Bill Gates, Mastercard og de andre aktørene jobber altså helt konkret med å ringmerke hele menneskeheten, slik at vi kan kontrolleres ned til minste detalj. Konspirasjonsteori? Nei, praktisk forretningsmodell og foreliggende teknologi.

Les: Trust Stamp’ Vaccine Record & Payment System – Africa to Become Testing Ground

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.