steigan.no slo alle rekorder i 2021 – varm takk til lesere og støttespillere

0
steigan.no gir svært mange søkemuligheter

I 2021 har steigan.no publisert 2664 artikler. Avisa har kommet ut hver eneste av årets 365 dager og tallet på lesere er 2,7 ganger høyere i desember enn i januar. Vi har hatt over 21 millioner sidevisninger. Vi har fått enormt mange tips, forslag, innspill og heiarop – og tallet på donasjoner har også økt betydelig.

Takk alle sammen!

Vi gir oss ikke.

Tvert om – vi har så vidt begynt!

Vekst i antall sidevisninger på steigan.no

Dette viser sidevisninger direkte på våre nettsider. I tillegg kommer abonnementer og andre plattformer. Så vi rundet nok 2,6 millioner sidevisninger bare i september.

På tross av sterk sensur på Faceboook er også veksten der formidabel

Dette er klipp fra Facebooks offisielle statistikk:

Og vi minner om at man kan støtte oss økonomisk slik:

Vipps 116916

Konto 9001.30.89050

Pål Steigan

takknemlig sjefredaktør

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelFanden belønner sine: Tony Blair blir ridder og Hillary Clinton skal hylles i Norge
Neste artikkel– Vi er inne i alle finansboblers mor
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).