Mike Yeadon: Det er noe ekstremt urovekkende med vaksineskadene

0
Dr. Mike Yeadon legger fram resultater av sine undersøkelser for Stiftung Corona Ausschuss

Denne redigerte videoen er et 30 min utsnitt fra et intervju Dr. Yeadons hadde med the Corona Investigative Committee, hvor han presenterte bevisene knyttet til uregelmessigheter i enkelte covid vaksinepartier, med bakgrunn i data fra VAERS. Hans kommentarer og analyser er foruroligende.

Dr. Michael Yeadon: Irrefutable Proof of Premeditated Murder | Corona Investigative Committee

Intervjuet er interessant av flere grunner. Han sammenligner også registrerte bivirkninger fra influensavaksinen med registrerte bivirkninger fra covid 19-vaksinen. Tallenes tale er klar. Det han registrerer og peker på kan ta pusten fra noen og enhver. 

Først influensavaksinen:

Så covid-vaksinene:

Dr. Yeadon er svært bekymret. Han sikter til at regjeringer presser disse vaksinene på alle. Det er ikke et folkehelsetiltak. Basert på absurditetene i løgner og tiltak, prøver de å skremme folk, de skader bevisst økonomien, og tvinger eller overtaler folk til å ta disse injeksjonene. Bivirkningene er så ekstreme både i antall og sammenlignet med tidligere influensavaksine, at han mener alt dette peker mot at det er en global forbrytelse som finner sted. 

Hvis du tror disse antagelsene høres ut som konspirasjonsteorier, kan du sjekke tallfakta selv. Oppsøk alternativ media som faktisk publiserer deres forskning. For som Yeadon påpeker, han og flere kolleger får verken tid på BBC eller CNN. 

Dr. Yeadon står med sitt syn side om side med utallige forskere og fagfolk fra hele verden, samt flere organisasjoner – mange opprettet i løpet av de siste to årene. Han mener at det er på tide at flere får tilgang til den fulle og hele informasjonen – også fra den andre siden i denne debatten. Den siden som ikke slipper til i verdens hovedmedier.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.