Meningsmåling viser hvor vanlig alvorlige vaksinebivirkninger egentlig er

0

En journalist gjorde det som egentlig er oppgaven til helsemyndighetene og de store mediene, og bestilte for egen regning en undersøkelse fra et velrenommert meningsmålingsinstitutt for å spørre hvor omfattende egenopplevelsen av alvorlige bivirkninger er.

Den tyske journalisten Boris Reitschuster gjorde det som egentlig er oppgaven til helsemyndighetene de store mediene. Spørsmålet er selvsagt hvor vanlig alvorlige bivirkninger fra vaksinasjonene er. Kansler Olaf Scholz sa i nyttårstalen at «nesten fire milliarder mennesker rundt om i verden har nå blitt vaksinert. Uten større bivirkninger». Selv om det selvsagt er kjent at alvorlige bivirkninger forekommer, er det er veldig subjektivt om du vurderer antallet som «høyt» eller «lavt».

Mange tviler på de offisielle tallene. Samtidig forteller mange leger at mange bivirkninger som i det minste er tidsmessig relatert til vaksinasjonen ikke engang registrert, fordi det er for tidkrevende og legene ikke får betalt for arbeidet.

Fordi de store mediene tilsynelatende unngår spørsmålet, bestilte Reitschuster en representativ meningsmåling om emnet fra et anerkjent meningsmålingsinstitutt. INSA spurte 1004 voksne i Tyskland om de var vaksinert og om de hadde noen bivirkninger. Resultatet gjør at den offisielle fortellingen – «knapt noen bivirkninger»- kollapser og bekrefter nøyaktig det mange medisinske fagfolk rapporterer fra egen erfaring.

For å kunne samle inn dataene nøyaktig, måtte INSA først stille følgende  spørsmål: «Er du vaksinert mot koronaviruset?» Ifølge impfdashboard.de er 57,60 millioner av de 69,4 millioner voksne i Tyskland vaksinert. Det tilsvarer en vaksinasjonsrate på rundt 83 prosent. Dette er nøyaktig resultatet av INSA-undersøkelsen:

60 prosent har boostervaksinasjon, 23 prosent har to doser uten boostervaksinasjon. Ytterligere fire prosent svarte at de er delvis vaksinert. 12 prosent oppgir at de ikke er vaksinert  – ekstrapolert til befolkningen vil det si 11,8 millioner mennesker,

Velgere fra høyrepartiet AfD oppgir langt oftere enn velgere fra andre partier at de per idag ikke har mottatt noen vaksinasjon mot korona (44 prosent). Grønne velgere er de mest vaksinerte (96 prosent), noe som også er bemerkelsesverdig, fordi dette partiet er en av de sterkeste motstanderne av genteknologi, og en stor andel av de nye vaksinene er basert på slik genteknologi.

Det er også et øst-vest skille. Respondenter fra Øst-Tyskland oppgir oftere enn respondenter fra Vest-Tyskland at de ikke er vaksinert mot koronaviruset (19 / 10 prosent).

Og nå til det viktigste resultatet av undersøkelsen: 15 prosent av de spurte oppga at de led av alvorlige bivirkninger; Ekstrapolert til de 57,60 millioner vaksinerte, er det 8,64 millioner. Selv om «alvorlighetsgraden» av bivirkningene definitivt er subjektiv – er den offisielle fortellingen, der det knapt eksisterer noen alvorlige bivirkninger, blitt knust i følge resultatene av denne undersøkelsen.

Og antallet tilsvarer nøyaktig hva mange leger forteller. En praktiserende lege Reitschuster spurte, bekreftet at dette samsvarer nøyaktig med tallene fra hennes praksis – selv om hun antar mer enn 20 prosent tilfeller med alvorlige bivirkninger: «Etter min erfaring er at unge friske mennesker har en tendens til bivirkninger, alvorlig hodepine, hevelse i lymfeknuter, feber. Og også en del tromboser og lungeemboli hos eldre, selv om dette er vanskelig å bevise. Totalt sett har frekvensen av hjerteinfarkt økt.»

Doktor Gunter Frank kommenterer undersøkelsesresultatet: «I de 30 årene jeg har vært lege har jeg bare opplevd en sjelden gang røde injeksjonssteder etter en ordinær godkjent vaksinasjon, eller svært sjelden feber som varer i flere dager (noe hyppigere etter svineinfluensavaksinen Pandemrix), og én gang et revmatisk anfall trolig relatert til vaksinasjonen. Det er det hele, etter 30 år. Og nå dette: 15 prosent kraftige bivirkninger etter kovid-vaksinasjon. Akkurat som jeg og mange av mine kolleger har opplevd i flere måneder.»

Antallet som rapporterer alvorlige bivirkninger er spesielt eksplosivt, også med tanke på overdødeligheten som har økt dramatisk i flere måneder og ikke kan forklares med koronadødsfall.

45 prosent av de vaksinerte rapporterer om svake bivirkninger.

Bare 40 prosent av de vaksinerte, det vil si under halvparten, oppgir at de ikke har følt noen bivirkninger i det hele tatt.

De over 40 år og over hadde oftere ingen bivirkninger i det hele tatt enn yngre respondenter med minst én koronavaksinasjon.

Mannlige respondenter med minst én koronavaksinasjon oppgir betydelig hyppigere enn kvinnelige respondenter at de ikke har opplevd noen bivirkninger (48 / 33 prosent). Kvinnelige respondenter, derimot, rapporterer milde bivirkninger oftere enn menn (51 / 39 prosent).

Ekstrapolert til hele verden ville det forøvrig bety at med 4 milliarder vaksinerte finnes det 600 millioner mennesker som selv mener de har alvorlige bivirkninger.

Kilde: Reitschuster, Bitchute

Denne artikkelen er oversatt til norsk og publisert av Midt i fleisen.

Forrige artikkelArrestasjonen av den danske etterretningssjefen og Danmarks rolle som USAs spionsentral i Norden
Neste artikkelRegjeringa vil bruke 5 milliarder på massetesting –penger ut av vinduet
skribent
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.