Jimmy Dore: Mer bløff om vaksiner til barn og omikron

0

NBC News sendte nylig et innslag med den alarmerende nyheten om at gjennomsnittlig antall barn innlagt på sjukehus med Covid-19 nettopp hadde økt med hele 52 prosent. Men det NBC utelot fra historien – eller i det minste begravde djupt inn i innslaget – er at disse barna ikke ble innlagt på sjukehus fordi de hadde fått COVID, bare at de hadde testet positivt. Disse covid-infeksjonene kan ikke ha hatt noe med sjukehusinnleggelsen å gjøre, og faktisk kan barna ha fått covid ETTER å ha vært innlagt på sjukehus.

Jimmy Dore diskuterer dette siste eksemplet på at enda mer feilinformasjon om COVID kommer fra mainstreampressa.

NBC News er et datterselskap av Comcast, som har Vanguard, BlackRock og State Street blant sine fire største eiere. Disse tre vanlige mistenkte er også de tre største eierne i Pfizer og blant de fem største eierne i Moderna.

Det er som å fange fisk i ei bøtte.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.